Analiza: 7 bralcev, ki so prihranili več kot 100.000 dolarjev

Kazalo:

Analiza: 7 bralcev, ki so prihranili več kot 100.000 dolarjev
Analiza: 7 bralcev, ki so prihranili več kot 100.000 dolarjev

Video: Analiza: 7 bralcev, ki so prihranili več kot 100.000 dolarjev

Video: Analiza: 7 bralcev, ki so prihranili več kot 100.000 dolarjev
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim
Image
Image

Ali se kdaj sprašujete, kako bodo ljudje, ki se glasijo, naučil, da se dejansko bogate? implementirati se povečujejo strategije za ogromne prihranke in zaslužek?

Spodaj je 7 zgodb, naravnost od bralcev, tako kot vi, ki ste prihranili in zaslužili tisoče dolarjev z uporabo tehnike učenja. Zgodbe vključujejo podrobnosti o tem, kako so prišli iz dolga, se shranili več in zaslužili več, da bi lahko potovali, kupili hišo in živeli bogatejše življenje.

* * *

Jason Demant je prihranil 50.000 dolarjev v 2 letih in zdaj je na letni dopust

"Razlog, zaradi katerega pišem, je, da se vam zahvaljujem za pomoč pri avtomatizaciji mojega denarja, da sem pravilno dodelil svoj 401K in me potisnil, da bi prodal moje sranje, da bi nekaj denarja. Z uporabo vaših korak-po-korakih navodil in nasvetov, moja punca in mi smo v zadnjih nekaj letih prihranili več kot 50.000 dolarjev in zdaj bomo čez nekaj tednov zapustili naša dela v Silicijevi dolini in potovali po Aziji podaljšan dopust (1-letni minimum)! Že nekaj let berem vašo spletno stran in nikoli se vam nisem pravilno zahvalil za pomoč, zato sem se odločil, da je čas. Hvala vam!"

* * *
* * *

Terry Martin se je spravil v rit in plačal na tisoče dolgov - in zaslužil več

Pišem vas, da vam sporočim, koliko je vaš blog pomagal moji ženi in jaz prevzamem naše finance. Pravzaprav mi je nerodno to povedati, vendar smo bili nekateri od ljudi, ki ste jih omenili v naslovu # 25 prihranite $ 1000 v mesecnem izzivu. Žalili bi se na naš finančni položaj, vendar nismo ničesar spremenili.

Ko sem to spoznal, moram delati. Prebral sem vse svoje nasvete in naredil načrt igre. Prihranil sem 100 dolarjev na mesec na kabel, 20 evrov na našem računu za mobilne telefone, ustvaril nekaj ING varčevalnih računov, moja žena je resno razkrila kupone (ona ima 3 obročka za vezavo!), Prodal sem staro kamkorder na craigslist in mi odrezal Siriusov račun (toda ko sem poklical, da ga prekličem, so mi dal še 3 mesece brezplačno z možnostjo, da ga kasneje prekličem - kdo bi si mislil?). Odrezali smo se, ko smo jedli, razen, da vsak dobimo dvakrat mesečno ob kosilu. Moja žena je nadure na delovnem mestu skupaj s povišanjem, začela sem stransko delo in kmalu bom začel poučevati nocne razrede. Ne samo, da smo drastično zmanjšali porabo, imamo tudi več denarja. Naš dolg se bo do konca leta zmanjšal na polovico in ga bomo odpravili do konca naslednjega!

Nadgradnja: Zdaj imamo samo nekaj več kot 18.500 dolgov, ki ne štejejo novega študentskega posojila moje žene, ki bi dodala še kakšno 8000 $. Do konca leta bomo plačali približno 14.000 dolarjev, medtem ko bomo prihranili vsaj 500 evrov za varčevanje za hišo in 50 mesecev v drugem prihranku. To je seveda stvari, ki se nadaljujejo po načrtih.

Ampak ne samo, da varčujemo z denarjem, povečujemo pa tudi, koliko delamo! Začel sem stranski posel, medtem ko zdaj ne prinaša veliko dodatnega denarja, se stvari začnejo dvigniti. Prav tako sem se pogovarjal o svojem podjetju, da bi plačal izobraževalne razrede za certificiranje, ki bo na delovnem mestu močno povečal svojo vrednost od $ 15 do $ 20K na leto. Še posebej koristno v teh težkih časih. Moja žena tudi dobi svojo družbo, da plača večino njenih razredov, da bi si pridobila diplomo, da se lahko premakne na nov, višji plačilni položaj. Med tem celotnim procesom smo varčevali za plačilo v hiši in z veseljem pričakujem, da se bomo končali v našem prvem domu 20. julija.

Jaz bi se osebno rad zahvalil za spletno stran in svojo knjigo. Nasveti so bili navdih vstati in storiti več, kot samo pritožujejo na naš finančni položaj. Čeprav nismo bogati z denarjem, imamo radi, kje smo in kakšna je prihodnost. Resnično nas je naučil, kako biti bogat. Hvala vam."

* * *
* * *

Christopher P. varčuje na stotine dolarjev in zasluži več

Rekel bi, da sem prihranil: 320 dolarjev, da sem odrezal svoj kabelski račun za 40 dolarjev zadnjih osem mesecev (ponovno so ga dvignili še pred dvema mesecema. Pravkar sem poklical takoj nazaj in sem ga spustil. shranjenih 8 mesecev)

Pred 8 meseci sem se odločil, da bi zaslužil več denarja. Najprej sem prosil za 5% povišanje pri delu in ga dobil. (To je bilo grozno, ker smo ravnokar imeli 3 kroge strelov.) Potem sem sedel in ugotovil, kaj me zanima, jaz pa bi lahko naredil denar. Bil sem zaljubljen v iPhone, vendar je bil premajhen, da bi ga kupil. Ampak sem se naučil, da program za iPhone nekako in samo 2 meseca nazaj je končno kupil eno. Začelo se je počasi, in količina, ki sem jo odložila, je bila precej nepomembna. Toda 8 mesecev kasneje, ko sem gledal nazaj, v resnici vidim transformacijo, ki je potekala.

Pred dvema tednoma sem končno končal in začel prodajati svojo prvo aplikacijo. Bilo je tako veliko izkušenj in vaša spletna stran mi je dala udarec v hlače, ki jih potrebujem. (Hvala vam) Nisem naredil nobenega oglaševanja in v prvem dnevu sem prodal 17 izvodov! Ni dovolj za prenehanje mojega dela, ampak dodatnega dohodka. Od takrat je količina prodanih enot počasi, a vztrajno narašča. (Ocenjeno je 5 zvezdic)

Ljudje po celem svetu so zdaj kupili mojo aplikacijo. (Japonska, Kanada, Velika Britanija, Avstralija, Nizozemska in Združene države Amerike doslej) V prvih dveh tednih po tem, ko je Apple zmanjšal na $ 200. Oktober izgleda, da bo to boljši mesec!"

* * *

Brian Drolet prihrani 2,880 $ / leto

Velike zmage =

  • Spustni kabel 40 $ / mesec
  • 1 dvig na delovnem mestu = 240 dolarjev na mesec
  • Račun za zaprto preverjanje = $ 13 / mesec ekstra
  • Automated moj račun mobilni telefon = 7 $ / mesec

Prihranim 720 $ / leto samo od teh 3 stvari in zaslužim 2880 $ / leto ekstra."

* * *
* * *

Misha je obrnila svoje prihranke

Hotel sem ti pisati in se zahvaliti. Po branju vaše knjige sem lahko dobil dobro ročico za moje finance. Mislim, da je najbolj koristna tabela, ki jo uporabljate za prikaz gibanja denarja in avtomatizacije. Oglejte si posnetek mojega mete NET PRIHOD. «

* * *
* * *

Josh G je v nekaj mesecih prihranil 14.000 $

Prihranil sem 14k odkar sem začel maja 2008 in na koncu leta bom na poti do 20k! Strah me je zadrževal pred samodejnim prihrankom. Imel sem račune in zdi se, da je vse, kar sem mislil, o vsakem mesecu.

Obstajala je blogska objava, ki ste jo storili, ki ste jo omenili z uporabo ING Direct-a, da ustvarite podračune. V tej objavi sem se odločil, da bom poskusil s polno avtomatiziranimi prihranki, ker bi lahko naredil podračun za prihodnje namene."

* * *

Michael Hagan je rešil na stotine od marca do julija letos

Prihranil sem: 900 evrov prihrankov od marca, 700 dolarjev do Roth IRA od marca. Vse sem začel okoli februarja / marca

Rekel bi, da so me stvari najbolj zadrževale a) ne vedo, kaj naj storim na prvem mestu; b) da se odpravim na kolidž, obdarjen z velikim dolgom za kreditne kartice in študentskim posojilom (delam polno, neplačano stažiranje v LA je bilo drago!) c) se je zgodilo v srednji šoli, tako da sem se ne bi mogel kvalificirati za štipendije in ker sem bil preveč srednji razred, da sem dobil gov't $$ za kolidž in končno d) poskušal slediti vsem mojim prijateljem ki je imela dobre zaposlitve in lepe stvari. Nora igra!"

* * *Razlika med temi ljudmi in drugimi je prevzeli so AKCIJO. Preprosto je prebrati objavo v spletnem dnevniku po objavi v spletnem dnevniku, toda ko se odločite za ukrepanje - in imate jasen načrt, s katerim bi Big Wins napadel, lahko rezultate hitro pridejo.

Boot Camp bo vključeval korak-po-korak načrt za ukrepanje glede vaših financ, avtomatizirati, ustvariti načrt za izplačilo dolga in še več. Vključujem tudi psihološke tehnike, ki se uporabljajo proti sebi, da bi zaklenili vedenjske spremembe v programu. Plus, live video oddaje od vsakega tedna (kjer bom odgovoril na vaša vprašanja), kot tudi gostujoči govorci, ki bodo pokrivali teme podjetništva, kot so trženje, oblikovanje cen, in kritične poslovne napake, da bi se izognili.

Jutri se vrnem, ko bom odprl registracijo Boot Campa.

Priporočena: