Koristi zavrnjenega zaupanja v življenje

Kazalo:

Koristi zavrnjenega zaupanja v življenje
Koristi zavrnjenega zaupanja v življenje

Video: Koristi zavrnjenega zaupanja v življenje

Video: Koristi zavrnjenega zaupanja v življenje
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim
Image
Image

Odgovornost vsakega starša je poskušati dati svojim otrokom čim več priložnosti v življenju. Kot rezultat, dobimo življenjsko zavarovanje, vzpostavimo načrt 529, vzpostavimo voljo, vlagamo v svojo prihodnost in preživimo čim več časa z njimi. O čem se še nisem dotaknil, postavljam revidirano živo zaupanje, nekaj kar načrtujem na koncu, še zlasti po branju te objave.

Pozval sem Toma, zdravnika, čitalca FS, petega očeta in ustanovitelja HighIncomeParents.com, ki nam pove, zakaj je vzpostavitev revocable življenjskega zaupanja dobra zamisel. Večina živih truda se lahko "prekliče", ker jih lahko spremenite, ko se vaše okoliščine ali želje spremenijo. Zavrnjeni življenjski trusti so "živi", ker jih naredite med svojim življenjem.

Vzroki revnosnega zaupanja v življenje

Zaupanja so lahko nastala v 8th stoletja, vendar je postala bolj pogosta v časih križarskih vojn. Vitezi bi potovali v daleč stran, se borili za svojo cerkev in kralj. Ti moški so zapustili svoje družine že več mesecev, če ne let, z malo komunikacije nazaj domov.

Ženi in otroci so zapustili domov, ne da bi vedeli, ali se bodo vrnili, dokler se ne bi pojavili na vhodnih vratih, ali so se drugi vitezi vrnili domov in povedali svojim družinam, da niso prišli domov iz bitke.

Če v tistem dan ni bilo zaupanja, bi Crown lahko zahteval kakršno koli premoženje, ki pripada vitezu pod kraljevskimi pravicami, in žena in otroci ne bodo imeli nobenih težav.

Na srečo nismo danes tako arhaični, vendar še vedno koristijo zaupanje, zlasti za tiste z visoko neto vrednostjo.

Ključne definicije

Da bi vedeli, o čem govorimo, moramo določiti nekaj izrazov.

Osnovni cilj zaupanja je zagotoviti odgovorni osebi (ali podjetju) za premoženje nekoga drugega. The urednik (včasih imenovan tudi zaupnik, dajalec ali dajalec) je oseba s premoženjem. The skrbnik je odgovorna za ta sredstva. Fiduciar deluje v korist ljudi, ki prejemajo premoženje, potem ko je poravnalec mrtev ali nezmožen. The upravičenci so ljudje, ki prejemajo sredstva.

Visokim dohodkom z velikim neto vrednostjo in še posebej tistimi z otroki bi morali razmisliti o koristih revokabilnega življenjskega zaupanja, da bi ugotovili, ali je zanje upravičeno.

Razlike med voljo in zaupanjem

A se bo umrl šele po tvoji smrti. Zaupanje lahko pomaga prenesti sredstva pred in po umreš.

Volja zahteva oprostitev. Probate je postopek, v katerem sodišče dokaže, da je volja umrle osebe veljavna. Lahko je precej preprosta ali resnična bolečina v vas - veste, kaj je odvisno od posestva.

Volja je javna. Zaupanje je zasebno.

A bo vašo premoženje povsem razdelil vašim upravičencem po smrti, če so starejši. Če imate manjše upravičence, skrbnik upravičencev (otrok) ne dobi ničesar, kar bi pomagalo vzgajati otroke od dediščine.

Z zaupanjem lahko vaša sredstva ostanejo v zaupanju in skrbnik lahko razpošlje sredstva, kot to narekujejo vaša navodila. To pomeni, da lahko otrokom dodate denar, da bi skrbnikom skrbeli za njih.

Zasebnost koristi

Če ne želite, da bi bili nekateri zaposleni seznanjeni z vašimi sredstvi in vrednimi, lahko zaupanje ohranja zaupnost. To ni 100-odstotno popolno dokazilo, ker nezadovoljni družinski člani še vedno lahko izpodbijajo zaupanje na sodišče in potem sredstva premoženja postanejo javni zapisi. Še vedno je bolj zasebna od volje, saj bo samodejno postalo javno znanje.

Nekateri ljudje se razjezijo, ko njihovi odvetniki vsebujejo osebne podatke v volji. To lahko vključuje številke socialnega zavarovanja, rojstne dneve in otroška imena.

Sorodni: Sprejmite bogastvo Stealth v svoje življenje

Nižji potencialni stroški

Ko poravna umrl, vsa njegova sredstva prenesejo v zaupanje. Vsa sredstva je treba nasloviti v imenu zaupanja, medtem ko je naseljenec živ, a če vključite tudi "prelivaj", bodo tudi tisti, ki so pod naslovom v naslovu izdajatelja, na koncu končali v zaupanju.

Na primer, prelivanje bo lahko pokrivalo avtomobil, ki ni imenovan v imenu skrbništva, temveč ime upravitelja.

Sredstva, ki jih zajema založba, so še vedno javna in še vedno morajo iti skozi preverjanje, zato, če je zasebnost velika zaskrbljenost, poskrbite, da boste prenesli naslov v zaupanje.

V knjigi Henry Abts III The Living Trust , ocenjuje stroški preskušanja med 5-15%, vendar je to zelo specifična situacija. Pristojbine vključujejo pristojbino za vložitev sodnega naloga, osebno zastopniško provizijo, objavo oproščene obveznice, objavo pravnih obvestil, pristojbin za pripravo davka, pristojbine za ocenjevanje premoženja in odvetniške honorarje.

Če se družina začne z ogromno pravno bitko glede legitimnosti volje, se dedičem lahko zelo malo prepusti, ko sodišče dobi svoje rezanje. Samo poglej, kako je Elvisovo posestvo prežeto.

Pristojbine se bodo razlikovale glede na državo, vendar pa bodo nekatere države standardizirane pristojbine. Samo preverite California:

Probate pristojbine so ABSURD, če nimate preklicnega življenjskega zaupanja
Probate pristojbine so ABSURD, če nimate preklicnega življenjskega zaupanja

To je priročen kalkulator za kalifornije. Govorite o smešnem znesku denarja v pristojbinah. Torej, kdo dobi pristojbine? Odvetniki, računovodje, sodni stroški, provizijska provizija, dokumentacija, obračun davka ob koncu leta, provizije za posredovanje pri posredovanju. vse se doda. Vlada te dobi le, če gre za omejitev nepremičnin. dokler je nepremičnina nižja od 10,98 milijonov, ste dobro tam.Nekatere države imajo lahko različne stopnje davka na nepremičnine, zato morate to gledati.

Ko smo nastavili, je stalo 1500 dolarjev. To je bilo pred približno 5 leti. Načrtovalec nepremičnin, ki sem ga uporabil, je racionaliziral postopek. Imeli smo začetno posvetovanje z uro, če smo se odločili, da nadaljujemo z zaupanjem, vključil v skupno ceno.

Nato nam je posredoval dolg delovni list, ki je pomagal moji ženi in razmišljam skozi proces in izražamo naše želje. Stavim, da preživljamo štiri ali pet ur, ki gredo preko tega delovnega lista. Bila je dolga razprava, vendar je tudi zelo dobra, da lahko izničimo vse naše želje, če se zgodi najhujše.

Nato nam je dal še kakšno drugo telefonsko posvetovanje za 20-30 minut, da bi pregledali naše želje in pojasnili vsa vprašanja, ki jih je imel. Nekaj dni kasneje je imel vse dokumente, ki so nam jih poslali na pregled. Ko smo vse pregledali, nam je poslal dokumente za notarizacijo in pričevanje. To smo storili in po tem dokumentu bi moral biti pravno zavezujoč.

Zaupanja so tudi za življenje

Če postanete nezmožni in ne morete skrbeti zase, brez zaupanja, vaši dediči sedijo in čakajo, da umrete, preden lahko prejmejo vaše premoženje. Odvisno od vaših družinskih odnosov, bi to lahko olajšalo presojo o tem, ali želite nadaljevati zdravniško oskrbo ali druge odločitve, ki spreminjajo življenje.

Po drugi strani pa, če imate zaupanje, lahko vaši upravičenci zatrjujejo, da ste prijavili nesposobne, če lahko zahtevajo informacije od skrbnika in videli, kaj naj bi dobili iz zaupanja.

Upamo, da bodo vaši upravičenci všeč vi za več kot vaš denar.

Odločitev, kako dati otrokom

Tukaj je, če zaupanje ima prednost nad voljo. Obstaja milijon in eden od načinov, kako se odločiti, koliko in kaj lahko daš svojim otrokom. To je specifična situacija, vendar je tu vzrok razmišljanja o tem, kako in kaj sem se odločil dati svojim otrokom.

1) Ugotovite vrednost svoje nepremičnine

To bi lahko vključevalo politiko življenjskega zavarovanja, naložbene račune, nepremičnine, blago, v bistvu vse, kar je vredno. Ne pozabite upoštevati stroškov za prodajo nepremičnin in drugih slabo likvidnih sredstev. Morda vam ne bo treba prodati sredstev, kot so nepremičnine ali zaloge. Fiduciar lahko to upravlja, dokler ni časa za financiranje drugih stroškov upravičencev.

2) Prednostizirajte svoje cilje za svoje upravičence

Kaj želite najprej za svoje dediče, ko ste odšli? Teme, o katerih sem razmišljal, so bile osnovne potrebe življenja, prvi nakup doma, izobraževanje, življenjske izkušnje in stroški poroke.

3) Odločite se za skrbnike

Moja žena in jaz ugotovimo, kdo smo želeli skrbeti za naše otroke. Naša glavna izbira je moj brat in snaha. Naša druga izbira so naši najboljši prijatelji. Seveda smo te ljudi vprašali, če bi prevzeli to odgovornost. Razpravljali smo tudi o tem, kako nameravamo jim nadomestiti skrb za naše otroke. To je treba.

4) Izberite skrbnika

Odločili smo se za uporabo družinskega člana kot našega skrbnika. Imamo srečo, da imamo zaupanja vrednega brata, ki se zaveda osebnih financ, pripravljen prevzeti odgovornost. Biti skrbnik velikega posestva ni lahka naloga. Poskrbite, da bo vaš skrbnik vedel, kaj pride vanj, ko se strinja.

Drugi bodo izbrali odvetnika ali drugega strokovnjaka. Fiduciar je upravičen do odškodnine in glede na zapletenost zaupanja ali potrebe upravičencev lahko pristojbine, ki jih ima skrbnik, enakovredne, če gre za družinskega člana ali odvetnika, ki izpolnjuje dolžnost.

5) uresničite cilje za svoje upravičence

Potem morate narediti nekaj predpostavk in cilje, ki si jih želite za svoje upravičence, v mojem primeru, naše otroke.

Naše predpostavke vključujejo letne stroške vzgajanja otroka do starosti 18 let. Od sedaj med našimi 5 otroki imamo 35 otrok, ki vzgajajo leta, da jih dobijo do 18. leta. Če povprečni stroški za vzgojo otroka znašajo ~ 233.610 $, potem je to je približno 13.000 dolarjev na leto.

13.000 $ X 35 = 455.000 $

Glede na življenjske stroške na vašem območju ali kjer živijo vaši potencialni skrbniki, lahko to prilagodite gor ali dol.

6) Stroški izobraževanja

Nekateri od vas lahko pošljete otroke v zasebno šolo. Ne pozabite, da bi upoštevali stroške poučevanja. Naši otroci hodijo v dom. V javni šoli bi šli, če bi naši izbrani skrbniki prevzeli skrbništvo, zato smo se v tem strošku zavračali.

Če še nisem okrog, bi jim še vedno želel dati prednost, da bi dobili začetek svoje finančne neodvisnosti. To vključuje plačilo za kolidž. Povprečna državna šolanja s sobo in karto na moji lokaciji je 26.322 $ letno.

Če bi želel za vsakega od mojih petih otrok porabiti polno vožnjo, bi potreboval 4 x 26.322, indeksirano v inflaciji. Prav tako lahko financirate le odstotek.
Če bi želel za vsakega od mojih petih otrok porabiti polno vožnjo, bi potreboval 4 x 26.322, indeksirano v inflaciji. Prav tako lahko financirate le odstotek.
Za moj 6-letni načrtovani stroški kolegija za povprečno državno šolo so 203.742 $ s 5-odstotno stopnjo inflacije. Tukaj je preostanek:
Za moj 6-letni načrtovani stroški kolegija za povprečno državno šolo so 203.742 $ s 5-odstotno stopnjo inflacije. Tukaj je preostanek:
 • 6 let starih 203.742 $
 • 10 let starih 167.619 $
 • 12 let starih 152.035 $
 • 13 let star $ 144,796
 • 16 let star 125.080 $

Skupaj = 793.272 $

Tukaj je kalkulator, ki sem ga poiskal za te stroške.

Skupaj z osnovnimi življenjskimi stroški, smo pripravljeni $1,248,272.

Druga skrb je bila pomoč pri prvem nakupu doma.

Pooblaščencu smo naročili, naj za vsakega otroka razdelijo 100.000 dolarjev do plačila v svojih prvih domovih.

V mojem primeru dodam še 500.000 $.

Nismo želeli razdeliti vseh sredstev takoj, ko so se obrnili na 18 let, in se odločili, da bodo zamudili, ko bodo dopolnili 30 let. Menili smo, da je bilo dovolj starih, da bi lahko ustvarili kariero ali začeli poslovati.Poleg mojega finančnega izobraževanja upam, da bo zamuda pri razdelitvi kakršnega koli drugega premoženja iz posestva spodbudila, da postanejo produktivni člani družbe in ne bodo odvisni od denarja Mame in očeta, da jih podpirajo.

Vključite lahko tudi tolerančne pasove za različne stroške, ki jih želite financirati. Na primer, lahko financirate povprečno državno univerzo, vendar dodate dodatnih 10-20%, kot je potrebno za to situacijo.

Sorodni izdelki: Vse, kar ste želeli vedeti o 529 akademskem varčevalnem načrtu

Skupaj

Če želim storiti vse te stvari, rabim $1,7248,272 da bi moje otroke spravili v šolo in kupili dostojno domov v Teksasu.

Moja neto vrednost ni povsem tam, plus veliko mojih sredstev je nelikvidno. Ne želim, da moj skrbnik švigal, da bi prodal vse, da bi financiral življenj mojega upravičenca.

Kaj o življenjskem zavarovanju?

Ne želim, da bi moja žena skrbela za finance, ko me ni več. Kupil sem dovolj življenjskega zavarovanja, da bi pokril njeno sposobnost vlaganja in življenja z dobičkom. Ona in jaz smo prvi upravičenec do zaupanja, a če oba umremo, želimo, da otroci pokrivajo finančno. Če to zahteva več življenjskih zavarovanj, potem morate kupiti dovolj, da pokrijete večje stroške.

Sorodni: Koliko življenjskega zavarovanja res potrebujete?

Kako ustvariti

Seveda vam ni treba storiti ničesar, kar sem storil, vendar mislim, če lahko vodim svoje otroke do odraslosti in spodbujajo visokošolsko izobraževanje, tudi po mrtvi, sem opravil svoje delo. Upam, da jim bom dala veliko več, kot živeti dolgo življenje.

Lahko bi postali resnično ustvarjalni in določili, da vsak otrok, ki dobi Nobelovo nagrado, samodejno dobi bonus v vrednosti 100.000 $. Morda želite navdihniti telesno pripravljenost in dati vsakoletno nagrado za 10.000 $ za vsakogar, ki lahko vzdržuje pod 90-minutni polmaraton.

Lahko bi tudi odvračali vedenje. Na primer, če vaš upravičenec ne uspe preskusiti droge, ne dobi ničesar. Možnosti, ki so na voljo prek zaupanja so omejene samo z vašo domišljijo.

Posodabljanje zaupanja

Ni običajnega časovnega intervala za spremembe v zaupnih dokumentih. Vsako leto jo morate pregledati, vendar je nekaj stvari, ki bi lahko sprožile potrebo po pregledu dokumentov.

 • Ločitev (vi ali vaši upravičenci)
 • Nov zakon (vi ali vaši upravičenci)
 • Rojstvo drugega otroka
 • Smrt ali onesposobitev upravičenca ali skrbnika
 • Preselitev v novo rezidenco
 • Finančna nepričakovanja ali nazadovanje
 • Spremembe davčnega zakona, ki vplivajo na razrede sredstev znotraj sklada

Prednosti lastnih lastnosti več lastnosti

Tukaj zasvetite oči nepremičninskih mogulov. Ena od velikih prednosti revocable živega zaupanja je lastništvo več lastnosti v več državah. Če ustvarite zaupanje in dejansko vzamete čas, da vsako lastnost zaupate zaupanju, se lahko izognete poskusom prek več držav.

To je odvisno od države, ker imajo različne države različna pravila, vendar če razvijate nepremičninski portfelj, lahko to prihranite nekaj časa in denarja, če so bile premoženja vedno prenesene na vaše upravičence prek zaupanja.

Sorodni: Buy Utility, najem luksuza: ključ do premoženja in premoženja nepremičnin

Minimiziranje davkov

To je odvisno od tega, na kakšno zaupanje se pogovarjamo, vendar se revocijsko živo zaupanje ne izogne davkom. Glavno skrb, ki bi jo lahko imeli mnogi, je davka na nepremičnine. Zdaj, če je vaše nepremičnino vredno več kot 5,49 milijona dolarjev na staršev, morate plačati progresivno raven davkov na nepremičnine, odvisno od tega, koliko presežete v višini 5,49 milijona dolarjev.

Obstaja neomejen prenos premoženja na preživelega zakonca, vendar pa morate pri IRS vložiti posebno obliko. To ni preprosta naloga, tako da, če vam ni treba storiti, ne bi. Nekateri ljudje pridejo v težave, ko drugi zakonec umre tako, da ne pošlje obrazca 706. Dolga je 31 strani, 54 navodil so navodila. Ta obrazec je treba vložiti v letu, v katerem potekajo prvi zakonci, da izkoristijo oprostitev, v nasprotnem primeru ne dobite skupnega zneska.
Obstaja neomejen prenos premoženja na preživelega zakonca, vendar pa morate pri IRS vložiti posebno obliko. To ni preprosta naloga, tako da, če vam ni treba storiti, ne bi. Nekateri ljudje pridejo v težave, ko drugi zakonec umre tako, da ne pošlje obrazca 706. Dolga je 31 strani, 54 navodil so navodila. Ta obrazec je treba vložiti v letu, v katerem potekajo prvi zakonci, da izkoristijo oprostitev, v nasprotnem primeru ne dobite skupnega zneska.

Na primer, recimo, da je vaša nepremičnina vredna 9 milijonov dolarjev. Svoje premoženje lahko prenesete na svojega zakonca. Potem lahko vloži obrazec 706 in razpolaga z 10,98 milijona za prenos na dediče brez plačila davka.

Related: Kako malo plačati brez davkov za preostanek svojega življenja

Drugi skrbi

Če imate nepremičnino vredno več kot to, bi lahko svoje življenjsko zavarovanje ločili v nepreklicno življenjsko zavarovanje (ILIT). To vključuje dajanje življenjskega zavarovanja v to zaupanje. Dokler ne boste umrli v treh letih po ustanovitvi ILIT, se ne šteje za del posestva.

Po smrti ILIT prejme zavarovalni denar in upravičenci lahko dobijo distribucijo. Medtem ko ste živi, morate prenesti dovolj denarja družbi ILIT za podporo zavarovalnih premij in za ta denar veljajo pravila o davku na darilo. (največ 14 000 $ na osebo na leto)

> Vzajemni skladi, kot so zaposleni s kvalificiranim osebnim stanovanjem, skrbniško nadomestilo za zapoznelega premoženja, dobrodelne zavarovalnice in dobrodelne ustanove, lahko tudi pomagajo zmanjšati davek na nepremičnine.

Če ugotovite, da plavate v več denarja, kot veste, kaj storiti, lahko na leto upravičencu vsako leto dodelite 14.000 $ na upravičenca, da zmanjšate svoj davek na nepremičnino, medtem ko ste živi.

Med mojo ženo in jaz bi lahko našim otrokom letno namenili 140.000 dolarjev. Če ima vsak otrok zakonec, ga dvakrat na 280.000 $.

Več kot 10 let, to je še 1,4 milijona dolarjev - 2,8 milijona dolarjev, bi lahko zaščitil nepremičninske davke, ki bi prihranili do 560.000 do 1.120.000 dolarjev, če davčna zakonodaja ostane nespremenjena. To tudi predvideva, da se letni dopustni znesek darila ne zviša.

Razen, če ste prepričani, da boste končali nad izjavo o življenju, ne morete skočiti vseh teh obročev. Če se bomo v 40-ih ali 50-ih letih upokojili z več milijoni dolarjev, je mogoče, če živimo še 40 ali 50 let, v celoti izničiti ali prekoračiti stopnjo oprostitve.

Spodnja črta

Če imate ljudi, ki vam je všeč, bi to lahko podedovalo vaše bogastvo, zaupanje bi lahko bilo najboljši način, da bi vaše bogastvo lahko konstruktivno prenesli s sorazmerno nizkimi stroški. Z zaupanjem, če bi se karkoli zgodilo z mojo ženo in zame, bi otroke finančno pokrivali in jim dali začetek v odraslo dobo.

Tom - HighIncomeParents.com

Bralci, je kdo postavil revnosno živo zaupanje? Če je tako, zakaj? Koliko je stalo, da ste ustanovili zaupanje? Kakšne smešne razmere imate v vašem zaupanju za svoje upravičence? Ali ni življenjsko zavarovanje lažji način, da se prepričate, ali je preživetje odvisno, ali je poskrbljeno? Kdaj poveste svojim otrokom, če sploh kdaj, imajo skrbniški sklad? Koliko finančne varnosti je preveč? To bo tema nove objave.

Priporočena: