Ali lahko nov dom pomaga pri ohranjanju novega leta?

Kazalo:

Ali lahko nov dom pomaga pri ohranjanju novega leta?
Ali lahko nov dom pomaga pri ohranjanju novega leta?

Video: Ali lahko nov dom pomaga pri ohranjanju novega leta?

Video: Ali lahko nov dom pomaga pri ohranjanju novega leta?
Video: Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady! 2023, Oktober
Anonim

Ti domovi za prodajo so opremljeni z vsem, kar potrebujete, da - in obdržite - svoje obljube za leto 2017.

Z značilnostmi, kot so konjske hlevske in baletne studie, je dom postal več kot le kraj, kjer lahko obešaš svoj klobuk (ali tutu). In če ste dovolj srečni, da bi lahko živeli v kraju s tako čudovito ponudbo, zakaj ne dodajte v svoj repertoar interesov, točno v času za novo leto?

V skladu z idejo gledanja skozi svoje resolucije, spodaj so osem domov, ki olajšajo pridobivanje nove spretnosti in se držijo. Ne glede na to, ali je v Granburyju v Teksasu ali v Honolulu, TX, ali pa v Honoluluu, kjer boste preživeli plesne čevlje v Charlestonu, bi bile te lastnosti idealne za homebuyers, ki želijo ohraniti svoje resolucije skozi vse leto.

Image
Image
Image
Image

Resolucija: Naučite se plesati:1,2 milijona dolarjev, 2031 Cordova krog, Granbury, TX 76049

Ta štiriposteljni, pet-in-polni kopalni objekt na vodi je opremljen z vsemi dodatki luksuza: kuhinjska kuhinja, bazen, spa, pristanišče in kuhinja na prostem. Prav tako ima zaseben baletski studio z barri in ogledali. Namesto da bi šla v telovadnico, vzemite dekleta skupaj za razred barre. Če imate v bližini vas lokalni barski studio, vprašajte enega svojih učiteljev, če delajo zasebne stranke. Če ne, se prijavite na naročnino na Barre3, kjer lahko pretočite na več deset spletnih treningov.

Image
Image
Image
Image

Ločljivost: Preberite več:1.535 milijonov dolarjev, 214 Sturges Ridge Road, Wilton, CT 06897

Med ostalimi lepimi lastnostmi, kot je sadovnjak z jabolkami in hruškami, so štirje domovi s štirimi kopalnicami stene knjižic in ognjišče od tal do stropa, idealna nastavitev za prikrivanje z vašim naslednjim velikim branjem. Nastavite realističen cilj, koliko knjig bi radi prebrali letos, in ga potem razbijte do tedna. Sledite knjigam, ki ste jih prebrali in jih želite brati z aplikacijo, kot je Goodreads, in imate na svojih policah čaka več knjig na seznamu.

Image
Image
Image
Image

Resolucija: Preživite čas učenja novih stvari:2.499 milijonov dolarjev, 7 Louders Lane, Boston, MA 02130

Ta dom s sedem spalnicami, triam in pol banja ima bogato zgodovino: zgradili jo je leta 1897 priredil arhitekt Alexander Wadsworth Longfellow (nečak pesnika Henry Wadsworth Longfellow) za enako slavnega prebivalca - vnukinja. Z vzorčnimi okni, žepnimi vrati in izvirnim litinskim pečem je ta dom primeren za ljubitelje zgodovine. Če želite izvedeti več o prejšnjih prebivalcih doma, se odpravite na krajevno sodišče ali zgodovinsko družbo in prosite za povzetek nepremičnine, evidenco vseh dejanj in pravnih poslov, ki vključujejo premoženje, vključno z vsemi njenimi prejšnjimi lastniki.

Image
Image
Image
Image

Rešitev: Postanite poznavalec vina:3 milijone dolarjev, 7804 Fairfax Road, Bethesda, MD 20814

Ta čudovit dom s petimi spalnicami, petimi in tremi kopeli vključuje komercialni dvigalnik in vinsko klet, ki lahko vsebuje več kot 3.000 steklenic vina. Toda ne hitite, da napolnite celotno klet naenkrat, svetuje Zach Anderson, generalni direktor in kupec vina v koruznem vinu in siru, vinski bar in prodajalna v Omahi, NE. "Poiščite nekaj poceni steklenic, ki so vsakodnevne pivce," pravi Anderson. "Od tam se lahko razširite in počasi napolnite prazne reže." Prav tako se zavzema za klepetanje zaposlenih v vaši lokalni trgovini z vinom. "Povejte jim, kaj želite in zakaj. Povedali vam bodo, kdaj se bodo pojavile redke steklenice, ki bodo ustrezale vašim osebnim okusom in kako jih dobiti."

Image
Image
Image
Image

Ločljivost: Sprostite se več:$ 3,150 milijonov, 4900 Southwest 74th Terrace, Miami, FL 33143

V tej štiriposteljni, štirinajsti in polni kopalnici je enostavno sprostiti, ki vključuje bazen s slapovi, čajno kočo in popolnoma opremljeno kuhinjo na prostem. Ampak, če še vedno potrebujete pomoč pri odganjanju vašega uma, prenesite aplikacijo Headspace. Lahko vas nauči, da meditirate v samo 10 minutah na dan - priporočamo, da to počnete ob bazenu.

Image
Image
Image
Image

Ločljivost: Naučite se smučanja:4.449 milijonov dolarjev, 132 High Country Road, Mountain Village, CO 81435

Če vaš dom s petimi spalnicami, šestimi kopeli vključuje tudi dostop na bližnjo smučarsko stezo, je hitrost na pobočjih praktično potrebna! Pridobivanje lekcij je najlažji način za učenje, vendar lahko aplikacija Ski School Beginners ponuja dodatne materiale, kot so videoposnetki in črtne kartice, ki jih lahko pregledate, medtem ko pijete vroči kakav. Po celodnevnem času na gori se sprostite v igralni sobi za nepremičnine ali pa se znebite hladu v zunanji vroči kad ali parni sobi.

Image
Image
Image
Image

Resolucija: prevzem novega hobija:4,995 milijona dolarjev, 409 Haney Terrace, Horseshoe Bay, TX 78657

Kot da bi v tem prostoru za bivanje v šestih sobah, šestih polnih kopališčih in dveh kopališčih, neudoben življenjski prostor na prostem (dve kuhinji, dva kamina in razkošen bazen! polno konjsko kmetijo za prodajo, skupaj s stabilno, in več kot 21 arov, da raziščejo na konju. Ključnega pomena je, ali ste izkušeni konjenik ali se želeli naučiti vožnje, ki je osnovno. Bodite prepričani, da imate jahalno čelado, dober par zahodnih jeans (Wrangler ali Carhartt so zanesljive blagovne znamke) in seveda kavbojski škornji. Jee-haw!

Image
Image
Image
Image

Resolucija: prijatelji gostitelji za večerjo:5,575 milijona dolarjev, 91 91,5 E. Bay St., Charleston, SC 29401

V južni gostoljubnosti je v tem štiri spalnici, štirih in dveh kopalnici, ki ne vsebuje le ogromne kuhinje, ampak tudi strešno krovo, bazen in očarljivo teraso. "Ustvarite zabaven koledar zgodaj v letu in pošljite svojim gostom prihranke-datume za jedilnico ob bazenu," pravi Amy Shey Jacobs, lastnik Chandelier Events v New Yorku v New Yorku. "Da bi povečali svoje življenje na prostem, ustvarite žepe za zabavo, kot so sedeži, požarne jarke (s'mores!) In brezžični projektor, ki lahko predvaja filme pod zvezdami naravnost s pametnega telefona."

Priporočena: