100 $ preobrazba kopalnice

Kazalo:

100 $ preobrazba kopalnice
100 $ preobrazba kopalnice

Video: 100 $ preobrazba kopalnice

Video: 100 $ preobrazba kopalnice
Video: Airbnb 2021: Introducing 100+ upgrades 2023, Oktober
Anonim

Če želite poenostaviti kopalnico, poskusite nekaj teh popravkov.

Dolgočasna kopalnica je zapravljena priložnost. Ampak lahko najmanjšo sobo v vašem domu spremenite v prostor, ki ga imate radi s temi 12 preprostimi, a učinkovitimi kopalnimi posodobitvami pod 100 $. Nekateri zahtevajo nekaj DIY odrezkov, drugi pa so samo stvar nakupovanja pametno. Pomagali bodo kopalnici od svetovnega do čudovitega, ne glede na vaš proračun.

1. Namestite police v prho.

Hranite toaletne predmete priročno na eleganten način, tako da namestite vogalno polico. Poiščite enega z nastavljivimi policami ali košarami, kot je to funkcionalno multi-caddy. Pojdite na vogalno polico, ki ostane na mestu z napenjalno palico, tako da lahko preskočite namestitvena orodja in jo nekega dne vzamete s seboj v vaš naslednji dom.

Skupni ocenjeni stroški: 25 USD

Image
Image

2. Okrasite svoje ogledalo.

Zamenjava ogledala je draga. Namesto tega uporabite modeliranje ali lahka in cenovno ugodna plošča MDF (srednje gostote), lepilo in nekaj časa, da boste dobili eleganten okvir in prikazali svojo lastnost DIY-ja. Preverite, kako ti srebrni okvirji vplivajo na apartmaje Madrone v Austinu v Teksasu.

Skupni ocenjeni stroški: 25 do 50 dolarjev

3. Prihranite spominke za zidno umetnost.

Obrnite spominke iz poti - fotografije, razglednice, školjke - v stensko namestitev. Dodajte okvir ali senco polje v svoje lepe počitnice spominov in boste počutili, kot da ste na mini Bjekstvo vsakič, ko stopite v loo.

Skupni ocenjeni stroški: 10 USD

4. Naredite svojo nečimbo osrednjo točko.

Lastnik vašega stanovanja morda ne bo odobril, da boste iztegnili staro nečimrstvo, vendar z dovoljenjem lahko samo ali vam ponudi preobrazbo. Lahko podarite nečimrnost, takojšnjo posodobitev s barvo krede, trendovsko in preprosto možnost.

Skupni ocenjeni stroški: 30 evrov

Image
Image

5. Spustite zaveso za tuširanje.

Zamenjajte staro vinilsko zaveso s čisto, svežo tkano vaflinsko teksturo ali obliko, ki ustreza vašemu slogu, od izbruha cvetov v cvetličnem vzorcu do klasičnega vzorca, kot je ta zgoraj v skupini Park Chelsea v Washingtonu, DC. To je tako enostavno, in kot osrednja točka vaše kopalnice, velika tuš zavesa naredi vse razlike.

Skupni ocenjeni stroški: $ 40- $ 50

6. Stisnite v skladišču.

Izboljšajte videz in funkcijo vaše kopalnice s krutim neredom z ustvarjalnim shranjevanjem. Obstaja veliko načinov za to.

  • Dodajte polico nad straniščem ali brisačo. Lahko uporabite leseno ali kovinsko polico, ali celo to možnost z lesom in kovino za toplo, kmečko videz.
  • Plavajoče police so dostopne in na voljo v različnih dolžinah in globinah. Postavite plavajočo polico nad okvir vrat za diskretno in učinkovito shranjevanje. To je odličen kraj za shranjevanje stvari, ki jih želite od svoje poti, ampak tudi priročno, ko jih potrebujete.
  • Kavlji na vratih imajo več kot brisače in hlače. Obvozite shrambo ustvarjalne košare za elegantno mesto, da se skrijejo neredi.

Skupni predvideni stroški: 40 USD

Image
Image

7. Da bi preproge naredile dvojno dolžino.

Ne boste potrebovali odobritve najemodajalca, da bi spremenili vaše kopalne kadi, tako da boste dobili tiste, ki bodo vašo kopalnico izgledali in se počutili bolje. Nakup barv in vzorcev, ki vas razveselijo (kot je to živahno preprogo v apartmajih Bell Glenridge v Sandy Springs, Georgia) in se počutite super mehko pod nogami. Lahko celo najti spominske pene preproge za razkošen korak iz tuš.

Skupni ocenjeni stroški: 30- $ 50

8. Paint!

Preden odstranite ščetke, se prepričajte, da dobite dovoljenje vašega gospodarja. Ko imate OK, izberite lahke, zračne barve, kot so belci, sivi ali pomirjujoče bluze, da bi se kopalnica počutila večje in čistejše.

Če želite prihraniti denar, preprosto napišite stensko naglico. Izberite polsjajni premaz za kontrolo plesni in ne pozabite na oblogo. Če se dotaknete, lahko pride do velike razlike.

Skupni ocenjeni stroški: $ 75- $ 100

9. Dodajte teksturo.

Tekstura je design must. Tkane košare, leseni pladnji in razpršilci za milo za kamen prinesite dimenzijo v svoj prostor, ko jo prilagajate. Elementi iz smole in rotajev, kot je nosilec zobne ščetke ali koši, lahko pomagajo posodobiti prostor.

Skupni ocenjeni stroški: $ 20- $ 30

Image
Image

10. Pop v rastlini.

Kopalnice lahko zastanejo za sončno svetlobo, vendar pa lahko realistična lažna rastlina na nečimrnosti ali polici doda življenju, kjer se ne bo nič povečalo. Velika izbira kopalnice vključuje drobne konzervirane zelenjavo, faux lončeno travo in sukulente - tako kot zeleni odrezki nad 2900 na First Apartments v Seattlu v Washingtonu. Ne glede na vaše želje, lahko rastlina ali dva takoj osvežite kopalnico.

Skupni ocenjeni stroški: $ 10- $ 30

11. Uporabite majhno mizo.

Mala kopališča v najemnih enotah pogosto nimajo perilo ali prostor za shranjevanje brisač in drugih zalog. Ampak lahko imate dovolj prostora, da dodate majhno mizo ali keramično vrtno ploščad blizu kad ali tuša. Imeli boste tudi dekorativni element, ki je tudi funkcionalen.

Skupni ocenjeni stroški: $ 40- $ 70

Image
Image

12. Posodobite svojo strojno opremo.

Strojna oprema je nakit vsake sobe. Odvijte svoje stare omare in predale in jih zamenjajte z novimi v drugačni končni barvi, kot so klasični satin-nikelj ali trendovska medenina-medenina, prikazana v tem stanovanju Riverbank Rentals v New Yorku. Tu lahko najdete gumbi, ki segajo od $ 2 do $ 5 ali vrednost paketa s 10 gumbi za približno $ 20.

Skupni ocenjeni stroški: $ 15- $ 20

Prvotno objavljeno 15. februarja 2016; posodobljeno 7. decembra 2017.

Ali ste posodobili svojo kopalnico? Delite svoje zamisli v komentarjih!

Priporočena: