Zmanjševanje porabe kreditne kartice enkrat na mesec

Kazalo:

Zmanjševanje porabe kreditne kartice enkrat na mesec
Zmanjševanje porabe kreditne kartice enkrat na mesec

Video: Zmanjševanje porabe kreditne kartice enkrat na mesec

Video: Zmanjševanje porabe kreditne kartice enkrat na mesec
Video: 100 Curiosidades que No Sabías de Canadá, Cómo Viven, sus Costumbres y Lugares 2023, Oktober
Anonim
Po januarskih in februarskih izdatkih za kreditne kartice piha od približno 3,100 dolarjev, sem uspešno zmanjšal porabo moje kreditne kartice za 61% na 1.200 dolarjev! $ 1,000- $ 1,500 je ciljno območje porabe kreditne kartice, ki ga imam vsak mesec. Če lahko porabim samo 1000 dolarjev en mesec, je to, kot da zgradim 500-milimetrski pufer, da bom naslednji mesec porabil 2.000 $ (1.500 $ najvišji doseg + 500 $). S porabo $ 1.200 v februarju / marcu, sem "pridobiti nazaj" približno $ 300 od $ 3,100 razstrelitev kreditne kartice v januarju / februarju.
Po januarskih in februarskih izdatkih za kreditne kartice piha od približno 3,100 dolarjev, sem uspešno zmanjšal porabo moje kreditne kartice za 61% na 1.200 dolarjev! $ 1,000- $ 1,500 je ciljno območje porabe kreditne kartice, ki ga imam vsak mesec. Če lahko porabim samo 1000 dolarjev en mesec, je to, kot da zgradim 500-milimetrski pufer, da bom naslednji mesec porabil 2.000 $ (1.500 $ najvišji doseg + 500 $). S porabo $ 1.200 v februarju / marcu, sem "pridobiti nazaj" približno $ 300 od $ 3,100 razstrelitev kreditne kartice v januarju / februarju.

Torej, kaj je spremenilo to zadnjo izjavo? No, nisem odšel na počitnice na Havajih, kar mi je prihranilo 500 do 700 dolarjev v letih, hrani in dodatni diskrecijski porabi. Druga stvar, ki sem se naučila po srečanju z mojim računovodjem, je, da so nekateri od mojih stroškov lahko uvrščeni med poslovne stroške.

Na primer, če želim pisati o najboljših krajih v jezeru Tahoe, tehnično so stroški, povezani z odhodom v jezero Tahoe (plin, nastanitev, obroki), da bi opravljali mojo skrbnost, dragi. Razmislite o delavcih potovalnih vodnikov The Lonely Planet in Rick Steve. Seveda so vsi potni stroški poslovni stroški!

Zato moram res napišem več o krajih, ki jih ljubim in o stvareh, ki jih želim narediti. Nihče ne pravi, da ne morem uživati med delom. Pravzaprav je eden od glavnih ciljev iskanja dela, ki ga uživate, zato se ne počuti kot delo. Ta vrsta prijetnega dela piše na spletu!

PREGLED IZKAZA FEBRUARJA / KREDITNE KREDITNE KARTICE

Kategorija Opis Znesek
Hrana McDonald's Double Cheeseburger $2.18
Hrana Kmečka tržnica $8.47
Pijača Vinski bar $18
Pijača Bar v misiji District $43
Prevoz Taxi $29
Hrana Francoska kavarna za dve osebi $29.30
Pijača Piva v Baru $12
Hrana Organska restavracija za eno $13
Tenis Tenis Grip $7
Postal Poštna služba ZDA $2.80
Davki H & R Block State Filing $19.95
Prevoz Parkirišče $5.50
Postal Poštna služba ZDA $5.95
Hrana Wok Tossed kozice $10.85
Prevoz Parkirišče $5
Hrana Oyster Po Boy in Guinness $20
Tenis Teniški klub $150
Hrana Organic Beet Burger $12.91
Zavarovanje Avto, dom, dežnik itd $285
Hrana Organska hrana $13.50
Hrana Francoska pekarna $3.80
Hrana Nasi Lemak za enega $9
Hrana Kmečka tržnica $11.00
Tenis Strune in gost $85
Razno Ščetka $18
Hrana Francoska pekarna $6
Hrana Tofu Skewers For Two $18
Hrana Organski gobarski burger $12.91
Tenis Strune in gost $87
Hrana Kosilo stranke (povračljiv) $49.50
Zobozdravnik Čiščenje zob itd $175
Tenis Nova nagrada za teniško ligo $25
Hrana Kmečka tržnica $9
Hrana Suši kosilo $11
Hrana Francoska pekarna $2.75
Skupaj $ 1.216,37 (1.165 $ neto)

ANALIZA IZJAVE KREDITNE KARTICE

Resnično sem zmanjkalo izdatkov za kreditne kartice hrani, tenisu, zavarovanju in zdravju. Stroški zavarovanja in tenisa so stali okoli 500 do 600 dolarjev na mesec, kar sem mislil na fiksne stroške, ki jih ni mogoče izogniti. Tenis je moj najljubši hobi, ki šteje tudi za mojo potrebno vadbo, da ostanejo v formi. Dobro zdravje in fitnes sta neprecenljiva. Zato poraba 200-250 $ na mesec ni toliko.

V preteklih treh izjavah sem opazil, da na materialne stvari sploh ne porabim veliko. To je deloma zato, ker hočem odpovedati hišo, kar pomeni tudi, da imam vse, kar potrebujem, in potem nekaj. Glavne stvari, ki se ponavljajo, so teniški loparji, teniški copati, baseball kape in žetoni. Razen tega, ni še veliko drugega! Poskušam porabiti kreditno kartico med 1.000 in 1.500 na mesec v povprečju vse leto, ker predvidevam upad prihodka v prihodnosti.

ZMANJŠEVANJE STRATEGIJ ZA POTRDILO KREDITNE KARTICE

* Odkrijte svoje cilje porabe. Z javno objavo teh poročil o kreditnih karticah in točno poudarjanjem, kaj je moj mesečni ciljni obseg porabe (od 1.000 do 1.500 ameriških dolarjev), sem postal veliko več zavesti mojih navad porabe. Pridejo me tvoja pričakovanja in moja pričakovanja in ne želim biti osla in ne. Videti je prepričanje in motiviranje.

* Konsolidirati vaše kreditne kartice. Zdaj imam samo kartico podjetja in osebno kreditno kartico. Pri različnih kreditnih kartah ni nobenih mentalnih iger, da bi se bolje počutili. Ko imate samo eno osebno kreditno kartico, porabo porabite veliko bolj resnično, saj lahko na enem mestu vidite vse izdatke.

* Nosite več vrst računov. Predlagam, da v svoji denarnici prenašate približno 100 dolarjev v vrednosti 1 dolar, 5 dolarjev, 10 dolarjev in 20 ameriških računov. Make denarnica počutite lepo in polno. Čutiš malo bogatejšega na ta način in malo bolj šokiran pri preoblikovanju svoje denarnice v košček star pokrov, ko si porabil ves denar.

* Začnite podjetje. Začnite podjetje, ker imate poslovno idejo in ne zato, ker želite naložiti svoje osebne stroške v vaše podjetje. Obstaja dovolj legitimnih stvari, ki jih lahko odpisate, preden greste čez krov. Moram vas opozoriti, začetek poslovanja je lahko zelo boleč proces zaradi vseh zadevnih dokumentov in davkov. Tukaj je primer, kako so lastniki malih podjetij boleče davke. Razvrstitev nekaterih izdatkov kot poslovnih stroškov za nekatere predmete, kot so stroški prevoza in moj mesečni račun za pametne telefone, pomagajo poravnati nekaj mojih osebnih stroškov. Vendar moram še vedno plačati, po znižani ceni, ki je enaka mojim najvišjim mejnim davčnim stopnjam. Samo pazite, da svojega podjetja ne boste uporabljali izključno kot sredstvo za nalaganje vseh vaših stroškov.

PRIPOROČILA

* Iščete super potovanja nagrade kreditne kartice? Oglejte si kartico Chase Sapphire Preferred® in druge velike nagradne kartice. Svojo Chaseovo kreditno kartico uporabljam za vse moje poslovanje in porabo za potovanje, da dobim točke za več brezplačnih potovanj, zavarovanja v primeru izgube torb ali mojega poleta in več zavarovanja za okvarjene izdelke, ki jih kupim in želim vrniti. Vsak mora imeti kreditno kartico za brezplačen 30-dnevni kredit. Prepričajte se, da vsak mesec v celoti plačate svojo kreditno kartico! Preverite nekaj prednosti:

  • Zaslužite 50.000 bonus točk, ko porabite 4.000 $ za nakupe v prvih 3 mesecih od odprtja računa. To je ~ 650 dolarjev.
  • Namenjen je najboljši kreditni kartici za nagrade za potovanja po reviji MONEY.
  • Dobiš 2 x točke za potovanje in jedilnico v restavracijah in 1 točko na dolar, porabljen za vse druge nakupe.

* Upravljajte svoj denar na enem mestu: Prijavite se za Osebni kapital, spletno brezplačno orodje za upravljanje premoženja na spletu, da boste bolje upravljali svoje finance. Osebni kapital lahko uporabite za spremljanje nezakonite uporabe kreditnih kartic in drugih računov s programsko opremo za sledenje. Poleg boljšega nadzora nad denarjem izvedite svoje naložbe s pomočjo nagrajenega orodja za preverjanje naložb, da natančno ugotovite, koliko plačate v honorarjih. Plačal sem 1,700 $ letno v pristojbinah, za katere nisem vedel, da plačujem.

Ko povežete vse svoje račune, uporabite svoj kalkulator za načrtovanje upokojitve, ki potegne vaše prave podatke, da vam omogoči čisto oceno vaše finančne prihodnosti z uporabo Monte Carlo simulacijskih algoritmov. Osebni kapital uporabljam že od leta 2012 in v tem času vidim, da se je neto vrednost povečala zaradi boljšega upravljanja z denarjem.

Je vaša upokojitev na teku? Preverite z računalniškim načrtom za upokojitev danes.
Je vaša upokojitev na teku? Preverite z računalniškim načrtom za upokojitev danes.

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: