Programi, ki vam bodo pomagali preprečiti krizo zaprtja

Kazalo:

Programi, ki vam bodo pomagali preprečiti krizo zaprtja
Programi, ki vam bodo pomagali preprečiti krizo zaprtja

Video: Programi, ki vam bodo pomagali preprečiti krizo zaprtja

Video: Programi, ki vam bodo pomagali preprečiti krizo zaprtja
Video: Джейми Оливер: Обучить каждого ребенка тому, что такое еда 2023, September
Anonim

Čeprav se gospodarstvo počasi izboljšuje, eden izmed 17 lastnikov stanovanj stoji za svojim hipotekarnim plačilom. Izključitev še naprej uničuje družine in skupnosti po vsej državi.

Če se borite za plačilo hipoteke vsak mesec, obstajajo vladni programi, ki vam bodo pomagali preprečiti zaprtje. Pogosto lastniki stanovanj tako težko delajo svoje domove, da se morda ne zavedajo, da je pomoč na voljo.

Najboljše mesto za obračanje, če ste v nevarnosti, da izgubite svoj dom, je Making Home Affordable (MHA) Program na Makinghomeaffordable.gov. MHA je brezplačen zvezni vir, ki je od začetka leta 2009 pomagal več kot 1,5 milijonom družin. Zasnovan je bil kot del celovitega načrta za stabilizacijo stanovanjskega trga Združenega kraljestva, ki je pomagal lastnikom stanovanj zagotoviti hipotekarno pomoč in preprečiti zaprtje.

Program ponuja vrsto rešitev, kot je refinanciranje po nižji obrestni meri za zmanjšanje mesečnih plačil, spreminjanje posojil, zmanjšanje glavnine, druga zamenjava zastavnin in programi, značilni za posojila FHA in VA. MHA je bil podaljšan vsaj do 31. decembra 2016.

Če želite izvedeti, ali ste upravičeni do pomoči MHA, obiščite spletno mesto Makinghomeaffordable.gov ali pokličite 888-995-HOPE (4673), da se pogovorite s stanovanjskim svetovalcem, ki ga je odobril HUD, za rešitve, ki temeljijo na vaših okoliščinah.

Druge povezave, ki bi vam lahko všeč

Iščete več denarja ali velikega darila? Dvignite kopijo (ali več!) Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate resnično vedeti o denarju, ne da bi vas bogastili s tem, kar vam ni. Prenesite ebook različico ali papirno kopijo v vaši najljubši knjižni knjigi danes!

Podatek o hipotekarnem cestnem znaku iz slike Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: