5 zasebnih študentskih posojil s fleksibilnimi možnostmi vračila

Kazalo:

5 zasebnih študentskih posojil s fleksibilnimi možnostmi vračila
5 zasebnih študentskih posojil s fleksibilnimi možnostmi vračila

Video: 5 zasebnih študentskih posojil s fleksibilnimi možnostmi vračila

Video: 5 zasebnih študentskih posojil s fleksibilnimi možnostmi vračila
Video: Prva seja Strateškega sveta za digitalizacijo #DigitalnaSlovenija - YouTube 2023, December
Anonim

Iščete dodatno financiranje, nad in izven zveznih študentskih posojil, za kolidž? Ali morda razmišljate o refinanciranju študentskih posojil pri zasebnem posojilodajalcu?

Kakorkoli, postopek za iskanje in prijavo za zasebna študentska posojila se nekoliko razlikuje od postopka za zvezna študentska posojila. Z zveznimi posojili so vaša posojila dodeljena posojilnemu serviserju in pogoji, ki jih dobite, so, za katere zvezne vlade se je prijavilo za to šolsko leto.

Z zasebnimi posojili pa se lahko po nakupu ukvarjate z vašim posojilodajalcem in se pogajate tudi za ugodnejše tarife in pogoje odplačevanja. Lahko bi domnevali, da zasebni posojilodajalci ponujajo le eno možnost za študentsko posojilo z določenimi obrestnimi merami in pogoji odplačevanja. Toda to dejansko ni tako. Več priljubljenih bank in zasebnih podjetij za financiranje ponuja različne obrestne mere in fleksibilne načrte odplačevanja.

Razlike v načrtih odplačevanja

Preden začnemo na seznam petih družb za študentsko posojilo, ki trenutno ponujajo prilagodljive možnosti odplačevanja, pojdimo na nekaj ravnega. Prilagodljivo odplačilo tu ni enako, kot fleksibilna odplačila v okviru zveznih programov študentskih posojil.

Z zveznim študentskim posojilom lahko izbirate med različnimi načini odplačevanja ob začetku prevzema. V celotnih pogojih odplačevanja lahko po potrebi tudi spremenite načrt odplačila. Torej, če začnete z višjim standardnim plačilom, vendar se spopadate s finančnimi težavami, lahko preprosto preklopite na načrt, ki temelji na dohodku, z nižjim mesečnim plačilom.

Druga možnost: Pregled CommonBond: CrowdFunding za študentska posojila

To ni nujno pri zasebnih študentskih posojilih. S temi posojili boste na začetku trajanja posojila izbrali svoj plačilni načrt. Prilagodljivost prihaja iz vaše sposobnosti izbire med fiksnim in variabilnim APR-jem ter tudi izbiro vašega posojila. Dolgoročnejši in nižji APR bodo imeli za posledico nižje mesečno plačilo ali obratno.

Toda, ko zaklenete obrestno mero in plačilni načrt za zasebno študentsko posojilo, se boste morali držati, če se ne pojavijo določene okoliščine. Pri nekaterih posojilodajalcih lahko svoje plačila zadržite, če ste v času finančnega stresa. Vendar boste morda morali opraviti postopek refinanciranja, da boste dejansko spremenili svoje obrestne mere ali pogoje odplačevanja.

S tem je dejal, da se te koristi razlikujejo od enega posojilodajalca do drugega. Vedno je vredno spraševati, ali lahko svoje pogoje odplačevanja spremenite po cesti, ko zaprosite za zasebno študentsko posojilo.

Podjetja, ki ponujajo prilagodljive načrte odplačevanja

Trenutno je trg zasebnih študentskih posojil precej majhen. To je deloma zato, ker je veliko študentov dobilo svoje potrebe po financiranju, ki so bile izpolnjene z zveznimi študentskimi posojili. Na splošno je najbolje, da začnete s posojili, ki jih podpira vlada, ki imajo različne prednosti, nato pa po zaključku razmisli o refinanciranju z zasebnim posojilodajalcem.

To pa ni vedno najboljši scenarij, čeprav, še posebej, če imate dober kreditni rezultat in dober dohodek. V tem primeru boste morda lahko izkoristili nižjo obrestno mero za zasebno študentsko posojilo. To je razlog, zakaj je pomembno pred nakupovanjem okusiti in razumeti vaše možnosti kaj dolg za študentsko posojilo.

Med nakupovanjem se prepričajte, da preverite teh pet družb in bank, ki ponujajo fleksibilne pogoje odplačevanja vaših izobraževalnih posojil. (Vse prikazane cene so veljavne od 5. decembra 2016.)

SoFi

To podjetje se je začelo posebej osredotočiti na refinanciranje študentskih posojil, vendar se je razširilo, da bi ponudilo druge vrste financiranja. Ne ponuja tradicionalnih študentskih posojil od batnice, vendar ponuja študentske kredite staršem. SoFi je tudi odlična možnost za refinanciranje študentskih posojil.

Zdaj, na podlagi možnosti refinanciranja študentskega posojila, SoFi ponuja spremenljive obrestne mere od 2,51% in fiksne obrestne mere od 3,899%. Kot pri mnogih drugih podjetjih, SoFi ponuja popust obrestnih mer, ko se prijavite za samodejna plačila. Oglašene cene nižje stopnje so na voljo tistim, ki se prijavijo za AutoPay. Ta posojilodajalec ima tudi več možnosti odplačila za refinanciranje študentskih posojil.

Če ste starš, ki iščejo dodatna sredstva za izobraževanje vašega otroka, SoFi omogoči študentskim posojilom staršem. Te so spremenljive stopnje s 6,275% na 12,575% in fiksne stopnje s 6,575% na 14,865%. Ta posojila so na voljo do skupnih stroškov udeležbe, nimajo nobenih provizij za izplačilo in imajo dve možnosti: pet let in deset let.

Wells Fargo

Ta dolgoletna banka nudi študentska posojila, ki so na voljo neposredno študentom. Študentom omogoča, da na začetku posojila izberejo svoj rok odplačevanja in ponujajo nekatere ugodnosti, podobne tistim za zvezna študentska posojila. Koristi vključujejo vzdržnost plačil, ko ste v šoli, v vojaški službi aktivne službe ali prostovoljno delo za kvalificirano javno službo. Izgubljivost je na voljo tudi v času finančnih težav.

Štipendije posojil Wells Fargo ponujajo spremenljive in fiksne obrestne mere in posojilojemalcem omogočajo znižanje obrestne mere v višini 25%, ko se prijavijo za avtomatska plačila.

Vprašanje bralca: Ali bi morali vlagati ali izplačevati študentska posojila?

Odkrijte

Tradicionalno znana po svojih kreditnih karticah, se je Discover začel v področje študentskega posojanja. Pravzaprav ponuja različne študentske kredite, prilagojene za različne namene, od dodiplomskega študija do magistrskega študija, pravnega in zdravstvenega bivališča. Ti brezplačni krediti ponujajo odložene možnosti odplačila, podobne tistim, ki jih imajo zvezna posojila, tako da lahko opravljate plačila, medtem ko ste še vedno v šoli.

Kot pri drugih podjetjih, navedenih tukaj, Odkrijte študentsko posojilo ponujajo spremenljive in fiksne možnosti APR. Trenutno so spremenljive stopnje 3,62% do 10,62%, fiksne pa 6,24% na 11,99%. Izberete lahko tudi rok za odplačilo, ko se prijavite za posojilo.

Odkrijte posojila tudi nekaj zanimivih dodatnih ugodnosti. Ponudnikom posojilojemalcem ponujata standardno znižanje obrestne mere za 25% za avtomatske odtoke. Vendar pa dovoljujejo tudi nagrado v višini 1% za vsako novo študentsko posojilo, ki ga vzamete, če ste ohranili 3,0 GPA. Torej, če boste potrebovali zasebna študentska posojila za več šolskih let zapored, bi to lahko postalo dragocena korist.

Zveza Union

Ta banka ponuja študentska posojila prek SunTrust, ki prav tako opravlja zvezne študentske kredite. Njena zasebna študentska posojila imajo vračilo od 7, 10 ali 15 let, in ko se prijavite za posojilo, lahko izberete svoj rok odplačevanja.

Unija zvezne unije ponuja spremenljive obrestne mere 3,863% na 8,692% in fiksne stopnje 4,597% na 9,769%. Posojilodajalci lahko z zmanjšanjem obrestnih mer do 75% dosežejo dosledno plačevanje (25% zmanjšanje), se prijavijo za samodejna plačila (25% znižanje) in samodejna plačila z bančnega računa SunTrust (25 % zmanjšanje).

Državljanska banka

Državljanska banka ponuja tako zasebna študentska posojila kot refinanciranje študentskih posojil. Ta posojila brez nadomestila vam omogočajo, da izberete svoj rok odplačevanja, bodisi 5, 10 ali 15 let. Izberete lahko tudi svoj odplačilni načrt, medtem ko ste v šoli. Možnosti vključujejo takojšnja plačila, samo plačilo obresti ali plačilo v celoti, dokler ne pade pod polčasom vpisa.

Kot pri drugih štirih možnostih, ki so naštete tukaj, Citizens Bank ponuja nagrade za zmanjšanje obrestnih mer, vključno z znižanjem stopnje.25%, če imate račun Citizens Bank, preden zaprosite za svoje posojilo, in 25% znižanje obrestne mere za prijavo za avtomatsko plačila.

Zapiranje misli

Ali je zvezno študentsko posojilo ali zasebno posojilo vaša najboljša možnost, je odvisno od vaših izobraževalnih potreb, dohodka in celo vašega kredita. Če nimate trdnega vira dohodka ali če je vaše dobroimetje manj kot idealno, je verjetno boljše mesto za začetek vladnega posojila. Če vi (ali vaši starši, če bodo vzeli izobraževalna posojila namesto tega) imeli velik dohodek ali kredit, boste morda lahko bolje našli tisto, kar potrebujete prek zasebnega posojilodajalca.

Pet zgoraj navedenih bank ponudi številne možnosti odplačila, zaradi česar so vaši izobraževalni dolgovi lažji in prožnejši za povračilo. Ne glede na to, katera pot boste izbrali, se prepričajte, da v celoti preučite vse svoje možnosti, preden se prijavite na črtkane črte.

Priporočena: