9 Keramičnih izdelkov za manj kot 1000 $

Kazalo:

9 Keramičnih izdelkov za manj kot 1000 $
9 Keramičnih izdelkov za manj kot 1000 $

Video: 9 Keramičnih izdelkov za manj kot 1000 $

Video: 9 Keramičnih izdelkov za manj kot 1000 $
Video: Возведение перегородок санузла из блоков. Все этапы. #4 2023, Oktober
Anonim

Prihranite veliko denarja za velike projekte. Posodobite svojo verando - in omejite pritožbo - s temi poceni nasveti.

Ko upate, da boste v svoj dom dodali omejitev, ne gledajte dlje od dela, ki je najbližji robniku: vašemu verandi. Preobrazba na tleh vam lahko pomaga pri prvem vtisu na obiskovalce in vam ponuja prijetno mesto, da preživite nekaj časa, ne glede na to, ali živite v Nashville, TN ali San Diego, CA. Tukaj je nekaj načinov, kako lahko posodobite videz vašega verande, ne da bi porabili več kot 1000 dolarjev.

  Določite prednostne naloge

  Preden začnete z nadgradnjo na verandi, pojdite po cesti, da se prepričate, kako je vaš dom videti daleč. "Odločite se, ali so grmičevje, pohištvo, polkna, številke vrat sorazmerne in v dobrem stanju," pravi Kim Trouten, nepremičninski agent in notranji oblikovalec Charlotte iz NC. Morda boste ugotovili, da je vaša veranda izgubila svoj lesk, ali da je pokrajina postelja ob njej preveč plitva ali pa so vaši stolpci preozki. To je dobro izhodišče.

  Pospravi

  Obstaja dež, toplota in morda sneženje, plus promet z nogami in druga obraba - vaša veranda lahko sčasoma izgleda dolgočasno in preprosto čiščenje lahko pomaga. "Pranje in pranje moči gredo daleč," pravi Trouten. Uporabite zunanjo raztopino za beljenje, ki je na voljo v trgovini za izboljšave doma. Pripira vaši cevi in deluje hitro. Po čiščenju lahko bolje ocenite, kaj potrebuje slikanje in posodabljanje. Tukaj je vrh pri barvanju zunanjih stebrov in rolete: Izogibajte se poligrafični barvi, ki odraža sončno svetlobo, pravi Trouten, in se odločite za saten za obrezovanje.

  Posodobite svoj vhod

  Morda nič ne more narediti sprednje verande več kot sveže poslikana vrata. "Vrata so, kjer bi morali pustiti, da vaša osebnost sija," pravi Trouten. Upoštevajte, da se barva bolj intenzivno pojavlja kot na vrhu. Svetle barve, na primer, ponavadi izperejo in izgledajo bledo. "Vzemite vzorce in jih preizkusite", predlaga. "Ko najdete enega, ki ti je všeč, živi z njim en teden, preden se odločiš. Škoda nove barve na vratih lahko traja čas, da se prilagodi, vendar je s pravim dodatkom lahko čudovita izjava."

  Zamenjajte vrata

  Če barva ni problem (tvoja vrata morda nimajo sloga), kupite novo. Če ne potrebujete velikosti po meri, lahko običajno dobite eno za manj kot 1.000 USD z namestitvijo. "Lahko naredi veliko razliko za videz in občutek vaše hiše," pravi Trouten. Predlaga tričetrtinski stekleni ali transmisijski slog za najsodobnejši videz (pol-steklo lahko izgleda preveč tradicionalno). Če imate nevihta vrata, ocenite, kako dobro deluje in ali dodaja ali odvrača od sloga vašega doma.

  Razmisli malo stvari

  Dodaj pritožbo s strojno opremo. "Edinstveni in bistveni ročaji na vratih, kljuke vrat, vintage nabiralnike, zvonci - vse dodajajo nove zanimanje," pravi Trouten. Samo prepričajte se, da iščete kakovostno trdno kovino, nič ne preveč kitschy. "Stara vrata iz 1940-ih lahko izgledajo čudovito, toda sedemdeseta leta? Ne toliko, "pravi. Prepričajte se, ali so hišne številke na vaši verandi jasno vidne z ulice.

  Dodajanje sedeža

  Prijeten prostor za sedenje ali vrtenje na verandah lahko doda toplino. Kljub temu je treba opozoriti, da je potreben prostor za tatove. Ni prostora? Seznani nekaj majhnih stolov s svetlimi blazinami za sezonske vreče, ki jih je mogoče spremeniti in dodati obresti skozi celo leto. "To so vsi načini, kako lahko svojo verando naredite lepo in funkcionalno," pravi Trouten.

  Povečajte slog in vsebino

  Uporaba cedre ali peneča lesa za goveje stolpce lahko ogromno razlikuje, zlasti na novejših "proizvodnih hišah", pravi Trouten. "Odstranite izdelane polkna in imajo rustikalno poslikane rolete v koktajlih slogih, dodane za videz po meri", dodaja. Prav tako okrasite okna in dodajte večje obrobo okrog vrat; bo vaš dom počutil večji. "Poskusite dodati korak zastavic ali kamniti furnir na sprednji del fundacije. To lahko dodaja tudi slog in vsebino, "pravi.

  Popolna pot

  Gostje bodo vedeli, ali so dobrodošli in ali se ponašate ponosno v svoj dom, ki temelji na njihovem sprehodu do sprednje verande. Za začetek, zagotovite, da je vaša pot dovolj široka. Če se zdi preozek, ga obrišite z opeko ali tlakovci na vsaki strani, da bi mu malo značaja. "[Pot do tvoje verande] bi morala imeti nežno krivino v hiši, uvod," pravi Trouten. "Vaš hodnik mora biti dobro urejen, čist in vabljen na vašo verando, kar je res podaljšek vašega doma."

  Zmanjšajte dekor

  Zelo malo verand je dovolj veliko, da ima veliko stvari. Torej imate radi petelin? Lepo je, da pokažete svojo osebnost, samo ne gredo čez krov. Če je vaša veranda dovolj velika za sedenje, se prepričajte, da izberete ustrezno pohištvo. Če je vaša veranda majhna, dodajte naglas, kot konzolna miza, preprogo ali klop. Poskrbite, da boste izbrali dopolnjujoče barve in jih pazljivo uporabili pri metanju blazin, velikih loncev in morda enega ali dveh drugih naglasov, kot so luči, pravi Trouten. Najbolje je, da manj uporabljate na svojem verandi, kot si mislite. "Bistvo je, da vabimo, da sedite, ne pa na prikazovalnem področju vaših najljubših okrasnih idej," pravi Trouten."Če je to preprosto, je to zabavno mesto, da ustvarite malo pogled v vaš dom in življenje."

Priporočena: