Pohlepni Chilling Halloween Bash

Kazalo:

Pohlepni Chilling Halloween Bash
Pohlepni Chilling Halloween Bash

Video: Pohlepni Chilling Halloween Bash

Video: Pohlepni Chilling Halloween Bash
Video: WOW! Amazing Crochet Daisy Flower Plant Pot! 2023, Oktober
Anonim

Enostaven zabavni dekor, ki ga navdihuje mojster grozljivke.

Gostovanje odraslih srečanj za Allhallows Eve? Naj bo kum mrtvega, Edgar Allan Poe, navdihnili dekor. Uporaba cenovno dostopnih akcentov je preprosto sklicevanje na teme iz njegovih hišnih zgodb in prepuščeno sijajno prefinjeno razpoloženje.

Pisatelj iz 19. stoletja je Poe znan po svojih grozljivih zgodbi in pesmih. Torej nastavite ton za temno, viktorijansko gotsko vibo, tako da ustvarite videz razkošne dvorce. Pokrivne mize s črnimi prtiči ali tkanino in oblečite pohištvo z belimi rjuhe.

Stisnjeni, rabljeni svečniki, nameščeni na kopalnici prašnih knjig, bodo okrepili "zapuščeni" občutek. In ne bojte se, da uporabite stari pripravljenosti za noč čarovnic: pajčevci. Okužite umetno mrežo nad vratci, okrasne lestence in knjižice, da bi vašemu domu omogočili izgled, ki je ne-živel.

Tabela "Tell-Tale Heart"

Okrasite mizo z elementi, ki so prikazani v eni izmed najbolj znanih zgodb Poe, v katerih je človek jezen, ko skrbno načrtuje, nato pa izvrši umor in skrije dokaze. Napišite te kratke zgodbe na kosu tabele, oprta poleg vsakega elementa.

Kovinske luči: "Obrnil sem se zapah vrat in ga odprl - oh, tako nežno! In potem, ko sem naredil dovolj odprtine za glavo, sem dal temno luč …"

Staromodna ura, nastavljena na polnoč: "Vsako noč, samo dvanajst, sem ga pogledal, ko je spal …"

Pecivo v obliki srca (čokoladne ali s črnim ledom) na krovu plošče: "Potem sem vzel tri plošče iz talne obloge …"

Drevo "Raven"

Privoščite plesno prefinjenost svojemu ognjemu, tako da pokličite eno najbolj znanih pesmi Poeja. "Raven" govori o moškem, ki žaluje zaradi izgube ljubezni in skrivnostnega gavrana, ki se mu zdi, da ga muči, ponavljajoč besedo "nikoli več".

Da bi naredili vaše gredo:

  • Postavite kocko cvetlične pene v majhno vazo ali žar.
  • Poiščite ali kupite nekaj golih vej in jih vstavite v peno, tako da je podobno majhnemu drevesu.
  • Peno pokrijte s faux ali suhim mahom.
  • Postavite obrtno-skladiščne grede v krone.
  • Napišite "Navedite Raven," Nikoli več "" na kosu tabele.

Eerie "ovalni portret"

Obiščite gostje na interaktivnem zaslonu, ki se igra z »Ovalni portret«. V tej kratki zgodbi umetnik postane tako obseden s sliko svoje mlade žene, da jo zanemarja, pri čemer se zaveda, kdaj je slika storjena, da je mrtva.

Uporabite poceni, ovalne oblike okvirja - samo okvir - in pustite na višini glave pred steno, ograjo ali drugo privlačno ozadje. Potem povabite goste, naj v okvirju predstavijo fotografijo in zajamejo "absolutno življenjsko verjetnost", ki jo Poe opisuje v svoji zgodbi.

Za dodatno kreditno karto zbrati nekaj staromodnih klobukov iz trgovske hiše in ponarejenega okostja, ki ga gostje lahko uporabljajo kot rekvizite. Fotografija bo odlično darilo za pregnan večer.

Priporočena: