Pilgrim Plymouth Rock Paradise za 3,9 milijona dolarjev

Pilgrim Plymouth Rock Paradise za 3,9 milijona dolarjev
Pilgrim Plymouth Rock Paradise za 3,9 milijona dolarjev

Video: Pilgrim Plymouth Rock Paradise za 3,9 milijona dolarjev

Video: Pilgrim Plymouth Rock Paradise za 3,9 milijona dolarjev
Video: Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady! 2023, December
Anonim

Ko gre za luksuzno življenje, bi lahko takoj pomislili na glamurozne posesti ali posode, ki se nahajajo v Ameriki, znamenitih mestih v Los Angelesu ali New Yorku. Toda ta zahvalni dan, kakšne lepe izkopane najdete v ameriškem prvotnem mestu, Plymouthu, MA, mestu, kjer so romarji delili prvo prvo zahvalno praznovanje leta 1621?

Mesto Plymouth z majhnim številom prebivalcev s samo 56.468 in z bogato zgodovinskim turizmom odlično prilagaja majhno mestno udobje s prijetno zabavo v Hollywoodu. Enako velja za to osupljivo 7-sobno, 7- kopalnico 6,370 kvadratnih ft pristanišča Plymouth pristanišče na trgu za 3,900,000 $.

Ta velika posest je lahko plakat za moderen dom z zgodovinsko privlačno ljubezen. Sedej na 2.1 hektarjev, vas doma pozdravlja z belo zunanjostjo, lepimi stolpci in neo klasičnimi arhitekturo, ki izžarevajo nejasno podobo bele hiše naše države. Odlikuje osupljiv pogled na morje in pristanišče iz skoraj vseh sob z nekaj sobami, ki gledajo v 20 x 40 metrov podzemnega bazena in povsem novo kabino 12 x 24 metrov. Vsaka soba ima arched vrata in zapletenih letev in nekaj prostorov vključujejo francoska in svinca steklena vrata. Vetrno stopnišče vas popelje v več nadstropjih, kjer lahko najdete 3 kamine, ki so vgrajene v plin, generator celega hiše, igralno sobo in knjižnico z vgrajeno knjižnico. Poleg tega ima dom tudi 4-mestno garažo in čisto novo čolnarno s čopičem 22 x 60 stopinj.

Priporočena: