Kako ne bi bilo panike med popravek trga delnic

Kazalo:

Kako ne bi bilo panike med popravek trga delnic
Kako ne bi bilo panike med popravek trga delnic

Video: Kako ne bi bilo panike med popravek trga delnic

Video: Kako ne bi bilo panike med popravek trga delnic
Video: Beyond charity, rethinking how we give 2023, September
Anonim
To je točno v dobrih časih, ko moramo biti bolj disciplinirani v naših financah, ker nikoli ne vemo, kdaj se bodo vrnili slabi časi.
To je točno v dobrih časih, ko moramo biti bolj disciplinirani v naših financah, ker nikoli ne vemo, kdaj se bodo vrnili slabi časi.

S popravkom S & P 500 za 10% leta 2017 so se vodilni kazalniki ZDA obrnili navzdol, podatki o brezposelnosti se niso več izboljševali in ljudje se sprašujejo, ali bo Evropa podobna ZDA, a veliko slabša. Kitajska se je znižala za 40 odstotkov, od njenih 150 odstotkov naraščanja, upočasnitev pa je tu.

Če ste Američanka, ki živi v Ameriki, si oglejte svetlejšo stran stvari: ameriški dolar krepi, 10-letni donos pa se je zmanjšal na ~ 2,1%, kar še vedno vodi do nižjih stopenj! 10-letni pridelek in vsa njegova slava je res lepa številka, ki jo je treba gledati. Lahko pove zgodbo o vsem in kaj.

USD bo vedno globalna valuta varnega pristanišča, ne glede na to, kako težko se trudimo in zmešamo stvari. Dobro je videti, da nismo edini primeri košarice, saj vlagatelji prodajajo evro hitreje, kot lahko rečejo tapas! Zdaj se dogaja, da se denar premika proti premoženju ZDA, in sicer na nepremičninskem trgu. Združite premestitev premoženja s poceni dolgom in donosom najemnin nad sedanjo stopnjo donosa brez tveganja (3,1%), zavedaš se, zakaj pametni denar prehaja v Ameriški nepremičninski trg ponovno. Le manjšina se bo strinjala s privlačnostjo ameriškega nepremičninskega trga in tam je priložnost.

V slabih časih je vedno dobro ponovno oceniti svoje finance. Nisem prepričan, da so slabi časi nazaj in sem dejansko precej samopodobno o gospodarstvu s stopnjo brezposelnosti v ~ 5,3%. Vseeno, tukaj je nekaj predlogov, samo če se bodo stvari grdo daleč.

TOP 5 DEJAVNOSTI, KI JIH UPORABLJAJO, KADAR SE LAHKO LAHKO PREBERI

1) Vedite, kje je vaš denar. Pomembno je imeti idejo o tem, kje je dodeljen vsak dolar vašega premoženja. Na bull trgu, morda nenadoma se znajdete s 50% vaše neto vrednosti na borzi glede na 35% udobno dodelitev. Najboljši način, da dobite posnetek vašega premoženja je, da vse ročno v seznamu excel pregledate. Ponovno ocenite, ponovno uravnotežite, ponovno razmislite.

2) Razmislite, da ste contrarian in ne mešajte možgane z bull trgu. Ali ste imeli razlog, da ste imeli 30-odstotno gotovino v delnem portfelju? Morda je bil razlog točno za takšne čase? Na splošno ni nikoli dobro panike v obe smeri. Predstavljajte si kapitulacijo zjutraj v torek, 25. maja, ko je Dow padel za 290 točk samo, da bi bil naslednji dan na trgu 110 točk? Oopsie! Takoj boste opazili, da množični mediji začenjajo govoriti o dvojnih urah, recesijah in scenarijih Armageddona, ko trg pade. Medtem, prejšnji mesec so mediji govorili o vrtnicah. Iskreno, nihče ne ve, kje so trgi kratkoročni, a na dolgi rok je pristranskost navzgor.

3) Vstopite prej in pustite pozneje. Z drugimi besedami, delajte težje pri svojem delu in pokažite, da ste nepogrešljiv timski igralec. Obljubim vam, da vsak vodja razmišlja o zniževanju stroškov takoj, ko imamo na trgih 10-odstotno znižanje navzdol. Cilj upravitelja je voditi dobičkonosne poslovne enote in odpuščanja so vedno na koncu njihovih glav. Vaš vodja razmišlja o prihodnosti "kaj ifs", in tudi ti. Spustite se, bodite izvrstni. Ne morete nadzirati trgov, vendar lahko nadzirate, kako velik si.

4) Pripravite se na najhujše, vendar ohranite vero, bodo stvari v redu. Priprava na najslabše načine pomeni, da povečate stroške in se znebite zalog. Inventar lahko vključuje vašo knjigo, oblačila in vaš 3. televizor s spremljajočo 3. kabelsko omarico. Stroški so lahko, da članstvo v telovadnici $ 200 / mesec nikoli ne boš šel ali pa bi bil tanek. Priprava na najhujše tudi pomeni iskanje nove zaposlitve in razvoj stranskih dohodkov samo v primeru, da se vaš glavni vir izčrpa. Če je najslabši, ste pripravljeni, in če so stvari le običajno, ste črpani! Ko se pripravite na najslabše, je le navzgor!

5) Oglejte si danes in spoznajte danes, tako kot včeraj, kar bo tako kot jutri. Če nimate medijskega toka, ki vam pove, da se svet konča, nikoli ne bi dovolili, da finančne izgube vplivajo na vaše dobro počutje. Vaša sreča je v mislih. Imate moč, da se odločite za srečo. Ne stane veliko, da bi se dotaknili baze z družino in prijatelji ali pa se sprehodili v parku. Prevečkrat se zaprite navznoter in skrbite, kako se bomo udobno upokojili med tržnimi pretresi. Stvari se vrnejo. Vedno delajo.

Ne pozabite, da se osredotočite na stvari, ki jih lahko nadzirate, in spustite stvari, ki se vlečejo in izkrvavijo. Če se odločite pustiti strah, da pridejo v mislih, ga lahko uporabite tudi za spodbujanje nove ustvarjalnosti. Upad je ravno čas, da začnemo nekaj ali naredimo nekaj boljšega. Spoštujte se in pozdravite izziv!

PRIPOROČILA ZA IZBOLJŠANJE VELIKOSTI

* Investirajte svoj denar učinkovito: Wealthfront, vodilni svetovalec za digitalno bogastvo, je odlična izbira za tiste, ki si želijo najnižje pristojbine, in ne morejo skrbeti z aktivnim upravljanjem njihovega denarja sami, ko so šli skozi postopek odkrivanja. Nimate niti akreditiranega vlagatelja, saj je njihov minimum le za 500 $.

Na dolgi rok je zelo težko preseči katerikoli indeks, zato je ključnega pomena plačati najnižje možne provizije med vlaganjem na trg.Wealthfront zaračunava 0 evrov v pristojbinah za prvih 15.000 dolarjev, če se prijavite preko moje povezave in samo 0,25% za vsak denar nad 10.000 ameriških dolarjev. Ti Ne celo morali financirati svoj račun, da bi videli različne portfelje ETF, ki jih bodo ustvarili, ker temeljijo na vaši toleranci za tveganje. Investirajte svoj denar v prostem teku poceni, namesto da pustite izgubiti kupno moč zaradi inflacije.

Kliknite, če si želite ogledati, kakšna vrsta portfelja Wealthfront vam bo ustvarila, ki temelji na preprostih 6 vprašalnih vprašalnikov
Kliknite, če si želite ogledati, kakšna vrsta portfelja Wealthfront vam bo ustvarila, ki temelji na preprostih 6 vprašalnih vprašalnikov

* Track Your Net Worth preprosto brezplačno: Da bi optimizirali svoje finance, morate najprej slediti svojim financam. Priporočam, da se prijavite za brezplačna finančna orodja osebnega kapitala, tako da lahko spremljate svojo neto vrednost, analizirate svoje naložbene portfelje zaradi previsokih provizij in vodite svoje finančne podatke prek neverjetnega kalkulatorja za načrtovanje upokojitve. Lahko enostavno povežete svoj račun Wealthfront, da ga spremljate tudi. Tisti, ki prihajajo s finančnim načrtom, gradijo veliko večje bogastvo v daljšem časovnem obdobju kot tisti, ki jih ne!

Nagrajeni kalkulator načrtovanja upokojitve osebnega kapitala. Ali ste na poti?
Nagrajeni kalkulator načrtovanja upokojitve osebnega kapitala. Ali ste na poti?

Posodobljeno za 2018. Bik trg se nadaljuje neverjetno.

Priporočena: