Kako napisati pisno ponudbo za uspeh

Kazalo:

Kako napisati pisno ponudbo za uspeh
Kako napisati pisno ponudbo za uspeh

Video: Kako napisati pisno ponudbo za uspeh

Video: Kako napisati pisno ponudbo za uspeh
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Oktober
Anonim

Želite pisati ponudbeno pismo svojemu prodajalcu, vendar ne veste, kaj naj rečem? Te predloge lahko pomagajo.

Večina prodajalcev želi top dolar in hitro prodajo na svojem domu. Ampak tukaj je skrivnost: oni tudi pogosto imajo močno čustveno pripadnost njihovim kmalu bivšim domom. Tam so spomini, verjetno pa imajo močne povezave z ljudmi v in okoli soseske. Kupci, ki se lahko pritožijo na to čustveno stran transakcije - pomirjajo prodajalca, da bodo iskreno zakladili dom - lahko imajo prednosti pred kupci, ki preprosto pristopajo s številkami.

Tukaj je 3 resnično živih navdihujočih ponudb črk predlog

  1. Gradite svojo ponudbo glede tega, kaj ste se naučili pri prikazovanju

  Ko sta Cockeysville, MD, par Alyssa Hammond in njenega zaročenca lovila hišo, sta našla dom, ki sta jo imela rada takoj. Toda vedeli so takoj, saj je bilo na trgu že eno leto, da je bilo nekaj nenavadnega. Po pogovoru s članom družine prodajalcev med domačim obiskom je Hammond dobil zajemalko. Dom je pripadal pokojni mami prodajalca. "[Prodajalci] so bili tako izbirčni o tem, kdo je kupil dom pokojne matere", pravi Hammond. "Imeli smo občutek, da je pošiljanje obvestila s podatki o tem, kako bi uporabili hišo, lahko samo trik - in na srečo, je delovalo!" Tukaj je njihovo pismo z zagotovilom:

  Spoštovani prodajalec,

  Ko sva zaročenka in jaz začeli iskati kupiti našo prvo hišo, smo obiskali nekaj krajev, in ko smo hodili v hišo tvoje mame, se je počutil kot doma. Predstavil sem našega psa, ki je drenal na sončni svetlobi ob zadnja vrata in z zaročencem, ki okrašuje zadnji terasi z nizkimi svetlobnimi žarki, da bi naredili svojo majhno oazo. Med našim prvim obiskom smo imeli veselje, da smo se spoznali s svojim družinskim članom, ki je preverjal hišo, dokler ne najdete novega lastnika, ki bi ga ljubil in cenil. Očitno je, da je vaša mama drago ljubila hišo in zato je v tako dobrem stanju.

  Torej bi vedeli, kdo bi se mami domovali, če bi sprejeli našo ponudbo: Andrew in jaz sva se srečala kot otroka, pet let smo se poročila in se poročiva čez šest tednov. Sem trener za življenje in denar, in moj zaročenik doktoriral na področju fizikalne terapije v maju iz UMD, ki je končal teden pred našo poroko.

  Prav tako smo se zelo ukvarjali s pospeševanjem dela - v zadnjih osmih letih, ki smo jih vzeli v 15 vzgojnih mladičev, in upamo, da bomo to širili v vzgojitelje otrok v prihodnjih letih. V našem stanovanju ne moremo pospeševati, zato se veselimo, da imamo lasten prostor in dvorišče. Vaš dom ima ravno dovolj prostora, da lahko zagotovimo varen in ljubeč dom večim otrokom (in mladičem!), Ki jih imamo radi.

  Absolutno obožujemo sosesko Springdale! Andrew in jaz trenutno najem stanovanje v Cockeysville z najemnim najemom v avgustu, da smo pripravljeni zgodaj prekiniti, in smo se pripravljeni takoj premakniti s tem nakupom. Ponujamo vam 20% predplačilo in dodatno vam bomo odobrili posojilo; lahko imamo vse dokončane v želenem roku zaprtja. Zaradi naših proračunskih omejitev kot mlade družine, ki se šele začenjajo, smo odprti za prodajo "as-is", pod pogojem, da ni večjih popravil.

  Če se odločite za nakup vašega doma, vas prosimo, da veste, da ga bomo ljubili in skrbeli. To bi bilo naše sanje, da bi to imeli kot naš prvi nakup doma. Tako smo navdušeni, da smo kupili svoj prvi dom in zgradili življenje, ki bo usmerjalo tečaj do konca našega življenja!

  Hvala, ker ste vzeli čas, da nas upoštevate, Alyssa Blackwell in Andrew Hammond

  Zakaj deluje:

  1. Kupci so prodajalce pomirili z razlago, kdo so bili in kakšni so bili njihovi posebni načrti za dom.

  2. Uporabili so navdušeni, osebni jezik.

  3. S pomočjo vpogledov, ki so jih odkrili ob prvem obisku, so prilagodili ponudbeno pismo, ki je neposredno in posebej obravnavalo skrbi prodajalcev in spoštovalo njihove spomine.

  2. Pojasnite ponudbo za ponudbo - še posebej, če je nizka

  Poštenost je najboljša politika za pisanje ponudb. Prodajalcu ne povejte samo, kaj mislite, da želijo slišati - je pregleden. "Moj predlog je, da sem iskren in izrazen, ker lahko sentiment ustvari pozitivne rezultate," pravi Michael Kelczewski, nepremičninski agent Pennsylvania in Delaware. Tukaj je prisrčno pismo strank, ki kupujejo hišo v Newarku, DE:

  Dragi [prodajalci],

  Naša imena so Jerry in Caitlin Aunet, pred kratkim smo imeli užitek, da smo hodili po vaši lepi hiši na [naslovu] in se takoj zaljubili. Smo mlada družina treh, s četrto na poti, in si lahko predstavljamo, da vzgajamo našo rastočo družino v vaši čudoviti hiši. Ljubili smo se na ladjedelnici in videli vse hiše, ki pripadajo potencialnim prijateljem za našo 3-letno hčerko in dojenček, ki bo v novembru. Zdi se nam, da mora ta hiša držati veliko svojih dragih spominov, in bi radi imeli priložnost, da dodamo svoje.

  Čeprav je vaša hiša navedena na trgu kot iz našega cenovnega razreda, ko smo jo naleteli na internetu, je resnično izstopala. V zadnjih šestih mesecih smo lovili hišo in to je prva in edina hiša, v kateri smo se počutili kot dom in ne samo hiša.Zavedamo se, da ste prosili za [ceno], vendar se spoštljivo upamo, da boste preučili našo ponudbo [znesek ponudbe]. Upamo, da ne boste gledali na našo ponudbo, ker bo postala nespoštljivo nizka. Ponujamo maksimum, ki si ga lahko privoščimo v tem trenutku.

  Upamo, da boste v tem času preučili našo ponudbo, in če ne, v primeru, da se v prihodnosti kaj spremeni, upamo, da vas bomo vodili v mislih kot potencialnega lastnika vašega čudovitega doma. Zahvaljujemo se vam za obravnavo in če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na [telefonski številki].

  S spoštovanjem, Jerry in Caitlin Aunet

  Zakaj deluje:

  1. Kupci so bili iskreni in vnaprej s prodajalci o tem, koliko so bili pripravljeni ponuditi.

  2. Spoštljivo so pojasnili, zakaj so ponudili ponudbo pod zahtevano ceno in koliko bi jim ta dom imel pomen.

  3. Kupci so dali nekaj osebnih podatkov o sebi, da jih barvajo kot več kot le številke.

  3. V zvezi s prodajalcem

  Obveščanje prodajalca o sebi je pomembno, vendar je prav tako dobra povezava. Najboljši način za to je, da dokažete, kaj imate skupnega. To pismo Dennis in Yazmin Lowther, strankam Anne Milene Vega, Tampa, FL, agent, ravno to.

  Spoštovani prodajalci,

  Ni besed, ki bi opisale, kako smo se počutili, ko smo danes hodili v vaš dom z našo hčerko.

  Od trenutka, ko smo se potegnili v dom, smo tako cenili neverjetno dvorišče in oazo, v katero ste jo naredili. Predstavljamo si, da tam preživljamo poletna srečanja in se ob hladnejših nočeh pogasimo.

  Smo prvič homebuyers, in vznemirjenje, ki smo ga čutili pri sprehodu v vaš dom, je pomenilo, da smo KNEW našli naš dom domov.

  Razburjenje se je povečalo, ko smo hodili skozi vaš izreden dom. Vsaka podrobnost je navdušila: osupljivo kronsko oblikovanje, značaj, zgodovino … vsak en kotiček. Tako sva zaljubljena.

  Ko smo nadaljevali turnejo skozi spalnice, nismo mogli pomagati, da opazimo, da vaša hči ljubi loke. Hči ljubi tudi loke in jih drži skupaj, tako kot vaša hči.

  Vsak kot vašega doma je govoril z nami. Smo ponižani zaradi priložnosti, da vas predstavimo z našo ponudbo. Vedite, da če sprejmete našo ponudbo, bomo zagotovo nadaljevali z zapuščino in ljubeznijo, ki ste jo vnesli vanj.

  Zakaj deluje:

  1. Čeprav je to majhna stvar, je klicanje podobnosti med zbirkami hčerke svoje hčerke čustven, oseben način za povezavo.

  2. Niso šli čez krov ali so se lačili. Je preprosto in iskreno, tako da je manj možnosti, da bi lahko ogrozil kot odtok.

Iščete druge načine za izostajanje vaše ponudbe? Oglejte si podobne izdelke spodaj:

 • Nisva bili najvišji ponudniki, ampak naša pisma nam je pomagala dobiti kakorkoli hišo
 • 6 Stvari, ki jih lahko storite, da postanete odprta hiša
 • 3 Stvari, ki jih ne smete govoriti prodajnemu zastopniku
 • Kako narediti ponudbo na domu
 • Ali želite počakati, da ponudite na novem oglasu?

Priporočena: