Moj prvi avto je bil kup neželene stvari, kako o tebi?

Kazalo:

Moj prvi avto je bil kup neželene stvari, kako o tebi?
Moj prvi avto je bil kup neželene stvari, kako o tebi?

Video: Moj prvi avto je bil kup neželene stvari, kako o tebi?

Video: Moj prvi avto je bil kup neželene stvari, kako o tebi?
Video: Я Не Верил, Но От Тли и Муравьев Помогло Сразу, Прямо На Глазах / Топ 5 Способа Проверенных ! 2023, September
Anonim
Rhino se pridružuje Uberju
Rhino se pridružuje Uberju

Po pridobitvi vozniškega dovoljenja pri 17 letih sem se pogovarjal s starši o tem, da sem končno dobil avto. Ne spomnim se, zakaj nisem dobil licence pri 16 letih, morda pa zato, ker sem imela tako čisto kolo, ki so ga dame dobile. * Pozdravljam ling * je bil zvok mojega zvona vsakič, ko sem vozil vročo dekle.

Vedno sem se počutil čudno, da sem moral hoditi ali voziti kolo v šolo, ko so drugi otroci vozili svoje nove nove znamke Ford Explorer SUV in VW Jettas. Tudi moji starši so takrat vozili osem letnega avtomobila. Oh, tudi sam sem si mislil. Morda nekega dne.

SKRIVAN GEM, ki ni bil GEM

Dan, ko sem dobil vozniško dovoljenje, je bil eden najbolj nepozabnih dni. Eden, ker sem prvič izpustil pisni test in moja mama ni bila preveč srečna. Dva, ker so me moji starši pripeljali do "sveže izbire", vse, kar lahko jedo samopostrežno restavracijo za praznovanje. V prvem avtomobilu sem imel sanje, ki so se zbrali v 5,0 litrskem Mustangu. Nič ni tako lepo. Pravzaprav sem dejansko preizkusil enega od mojih sošolcev, ker ga je prodajal za nakup Acure NSX! "9.000 $ in to je tvoj Sam!" Ja seveda. Vse, kar imam je, kot $ 900 dolarjev, vendar sem vesel, da sem moral testirati vožnjo!

Moji starši so mi dali proračun v višini 2.000 dolarjev, zato sem iskal oddelek za avto-prodajo v dokumentih, ki so rado odkrili moje sanjsko vozilo. Prekleto, tudi v teh dneh 2000 $ ni bilo preveč denarja. V tem trenutku ni bilo interneta, zato bi lahko vse, kar sem lahko naredil, utemeljil svoj vtis na nekaj besedila v papirju. Končno sem naletel na en oglas, ki je pravkar pel za mene, "Odlično stanje 1987 Nissan Sentra s samo 135.000! Prodajalec se obrne na okrožnega nadzornika. Samo 1,699 $! "1,699 $ je bilo 500 $ cenejše od vseh drugih primerljivih in sem mislil, da sem imel dogovor.

Izpeljali smo se v okrepčevalnem stanovanju ambicioznega okrožnega nadzornika in si ogledali. Kakšen junker! Avtomobil je imel bledo rumenkasto barvo, z novo naslikanimi voznikovi vrati, ker je očitno nekdo vstopil v to. Še vedno smo ga vzeli za vožnjo, in ravno sem ga rad ljubil. Plačali smo denar na kraju samem in ga odpeljali domov.

Z vsemi čistilci in kemikalijami za čiščenje, ki sem jih kupil v trgovini z avtomobili, sem moral delati podrobno vsak centimeter novega otroka. Imam celo enega od tistih dišečih osvežilcev avtomobilov iz pine stožca, da bi se obesili z mojega vzvratnega ogledala. To je bila sanja. Moj prvi avto za vožnjo v šolo!

FIZZLE POP

Škoda le en mesec je imela preteklost, ko je * bum * moj sklopka pokvaril in moj avto ni več mogel premikati prestav in se premakniti. Ni čudno, da je bilo 500 dolarjev cenejše od vseh ostalih avtomobilov v časopisu. Moral sem tudi zamenjati vse škornje za življenjepis. 1,100 $ kasneje, avto je bil tako dober kot nov. Preklinja vas okrožnemu nadzorniku! Zdaj se spomnim, zakaj ne zaupam politikom. Vse se je začelo v starosti 17. Vesel sem, da sem začel z delom sranja, ker nič ne bi bilo slabše!

PRIPOROČILO

Znižajte stroške za avtomobilsko zavarovanje: Oglejte si spletno stran Esurance. Imajo nekaj najboljših načrtov z najnižjo stopnjo okoli zaradi nižjih režijskih stroškov. Za trenutek je treba porabiti nekaj minut, da izpolnite ponudbo in ugotovite, ali lahko prihranite nekaj denarja. Avtomobilsko zavarovanje je eden od največjih tekočih stroškov za lastnike avtomobilov. Esurance ima dobre popuste voznikov in popuste na več izdelkov.

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje

Priporočena: