Premikanje skupaj? Tukaj je, kako narediti to delovati

Kazalo:

Premikanje skupaj? Tukaj je, kako narediti to delovati
Premikanje skupaj? Tukaj je, kako narediti to delovati

Video: Premikanje skupaj? Tukaj je, kako narediti to delovati

Video: Premikanje skupaj? Tukaj je, kako narediti to delovati
Video: Анимация vs. Реальная жизнь 1 #shorts 2023, Oktober
Anonim

Sledite tem osnovnim storitvam in ne smete povečati možnosti, da boste živeli srečno ves čas v istem domu.

To si storil. Odločili ste se, da boste pripravljeni narediti naslednji korak v svojem odnosu … in se premakniti skupaj.
To si storil. Odločili ste se, da boste pripravljeni narediti naslednji korak v svojem odnosu … in se premakniti skupaj.

Hkrati ste vznemirjeni in malo prestrašeni. To je popolnoma normalno.

Skupna raba prostora z nekom lahko preizkusi, ali ste med seboj dobro primerni ali ne. Prav tako lahko povzroči nekaj nerodnih in potencialno preskusnih situacij, če jih ne ravnate pravilno.

Upoštevajte ta osnovni dos in don'ts, da povečate možnosti, ki jih boste srečno živeli ves čas v istem domu.

DO: Brace za prilagoditveno obdobje

Tudi če ste do sedaj brezhibno prišli do tega trenutka, se stvari spremenijo, ko začnete živeti z nekom. Konec koncev, boste okoli njih (in njihove quirks) 24/7.

Bodite pripravljeni na malo nerodnosti in se znova spoznavajte - to je naravno in se mora zgoditi. Tudi najmočnejši parovi na svetu (kdorkoli so) doživljajo trenutke, ko dražijo pekel drug od drugega. To ne pomeni, da je vaš odnos v težavah; samo pomeni, da greste skozi obdobje prilagajanja.

DO: Hranite odprto komunikacijsko linijo

Če imate nesoglasje ali nesporazum, najhujša stvar, ki jo lahko storite, je molčati. Tudi navidezno malo stvari - tako kot njena težnja, da pustite umazana oblačila na tleh ali če niste preverjali s seboj, preden ste povabili prijatelje - lahko balon v ogromne borbe, če ste skrivno obkrožili nad njimi.

Obstaja zelo malo težav, ki jih na nek način ne moremo izrabljati ali ogroziti. Ključno je, da ostaneš odprt in komuniciraš o tem, kaj te hrošči. Odprite pogovor z izjavo »I«, na primer »Počutim se pod pritiskom, ko …«, in boš na poti do domačega blaženosti.

NE: Počutite se, kot bi morali porabiti vsak drugi T Očitno

Življenje z nekom ne pomeni, da moraš z njimi preživeti vsak budni trenutek. Pravzaprav lahko to naredi tudi najbolj pestine pare.

Da bi ostali srečni (in ohranjati svoj odnos zdravi), uživajte nekaj časa "me" vsaj nekajkrat na teden. Ali to pomeni, da berejo dobro knjigo, izgovarjajo s svojimi prijatelji ali opravljajo hobi, za katerega vaš partner ne zanima, poskrbite, da si dovolite nekaj fizičnega in mentalnega prostora za sprostitev, počitek in polnjenje.

DO: Bodite pripravljeni žrtvovati malo

Da, sovražiš si posodo. Vsi delamo. Toda življenje skupaj uspešno pomeni, da mora biti vsak od vas pripravljen narediti "ne-zabavne" stvari, ki jih je treba storiti. Če lahko greš še en korak in občasno narediš več kot je potrebno, to bo daleč v smeri uskladitve stvari.

Presenetite svoje pomembne druge, tako da jih vsakič v kratkem razbremenite. Ponudite, da psa nocoj hodite, čeprav je vaša dolžnost, ker lahko ugotovite, da ima dolg dan na delovnem mestu. Pomislite na majhne načine, kako lahko vaš partner nasmehne in (upajmo), da bodo vrnili uslugo.

NE: vztrajati pri izvajanju stvari "tvoja pot"

Mogoče je toaletni papir vedno zmešan z vrha v vašem gospodinjstvu, vendar je tvoj fant odraščal, ko se je obrnil. Mogoče tvoja deklica vedno pomiva pomivalni stroj od zadaj do spredaj in vedno si storila nasprotno.

Te male stvari niso vredne razburjenja. Dokler oba vlečete svojo težo, ne bi smelo biti pomembno, če so vaše tehnike nekoliko drugačne. Bodite pripravljeni pustiti "način, kako ste to vedno storili", in poiščite nov način, na katerega deluje tvoja kombinirano gospodinjstvo.

NE: Zagotavljam se v Rutu

Ko nekaj časa živite z nekom, se lahko počutite bolj kot sostanovalci kot par. Tudi če oba uživate v vsakem vikendu v svojih PJ-jih, ki gledajo Netflix, naredite točko za vzpostavitev nekaj prijetnih, uradnih zunaj-house datumov, da zdaj in potem, da bo iskra živa.

Spravite se obleko in pojdite v domišljijsko restavracijo, v kateri niste bili prej. Rezervirajte sobo v B & B in uživajte v romantičnem vikendu. Med datumom časa ni dovoljen noben trivialni pogovor o sostanovalki s sostojščino - ne omenjajte, da ste zmanjkalo mleka ali da morate zjutraj poklicati vodovodarja. Namesto tega se osredotočite na to, kaj ljubite drug za drugega in koliko zabave imate skupaj.

Priporočena: