15 mest, ki bodo najverjetneje imele novoletno mačko

Kazalo:

15 mest, ki bodo najverjetneje imele novoletno mačko
15 mest, ki bodo najverjetneje imele novoletno mačko

Video: 15 mest, ki bodo najverjetneje imele novoletno mačko

Video: 15 mest, ki bodo najverjetneje imele novoletno mačko
Video: Гигантский Сиреноголовый Спасение мамы Фильм 7 Siren Head в реальной жизни 2023, September
Anonim

Trulia je razkrila podatke, da bi ugotovila, katera mesta bodo najnevarnejša na novoletnem dnevu.

Misliš, da živiš v eni od najbolj mrtvih mest v Ameriki? Če želite izvedeti, katera mesta v Ameriki najverjetneje presežejo to novo leto, je Trulia pregledala podatke o soseski, ki jih najdete na naši spletni strani, ki prihaja z Yelpom, da ugotovite, katera mesta imajo največ pivovarn, barov in splošnega nočnega življenja na 10.000 gospodinjstev. Nato smo na površinah z najvišjim številom restavracij in apotekarjev za udobno hrano (za maksimalno jutranje popravek) napolnili račun za izračun Trulia "Hangover Index".

Medtem ko so domovi za prodajo v San Franciscu, CA, mestu številka ena na našem Hangover indeksu, se ponašajo z visokimi cenami, da bi povzročili glavobol (brez šampanjca), druga mesta na seznamu, kot so Worcester, MA in Portland, OR, pohvali cen nepremičnin nepremičnin nekoliko bližje nacionalnim povprečjem. Ali je vaš rodni kraj na seznamu najbolj mestnih mest? Bottoms up!

Image
Image

Ta mesta bodo verjetno imela novoletno hangie

Katera ameriška mesta najverjetneje pridejo do steklenice aspirina in mastnega obroka po zabavi na novoletni prihod? San Francisco je na vrhu seznama. To je pravica, ne samo, da tisti, ki iščejo dom za prodajo v San Franciscu, so skokovito zvišali cene nepremičnin, s katerimi se bodo borili, vendar se bodo tudi borili proti mamilom, ko bodo prišli novoletni dan - obstajajo 28.8 nočnih objektov in barov na 10.000 gospodinjstva v rodnem mestu Trulia. Boston, MA in Las Vegas, NV, zaokrožujejo tri top mesta, ki so dosegla 31,8 in 31,6 na indeksu Hangover.

Najverjetneje trpijo na novoletni dan? Južna mesta, kot so Columbia, SC in Memphis, TN, dosegel veliko nižjo vrednost na indeksu Hangover, medtem ko je Birmingham, AL dosegel absolutno najnižjo vrednost - le 11,7. (Primerjaj s trdim zabavnim rezultatom v San Franciscu 41,7!)

Image
Image

Ta mesta se najverjetneje težko udeležijo tega letošnjega leta

Kaj morate doseči kot eno izmed najbolj mrtvih mest v Ameriki? Veliko in veliko nočnega življenja. Ni presenetljivo, da so Las Vegas, NV in New Orleans, LA, na drugem mestu v San Franciscu, mestu # 1. Ampak Plucky Portland je hitro slediti, z 18,2 nočnih objektov na 10.000 gospodinjstev. Philadelphia, PA in New York, NY so povezani s 14,2 vročimi točkami!

Teetotalci, ki želijo priti v novo leto brez alkohola, bodo morda želeli razmisliti o domovih za prodajo v Winston-Salemu, NC. Ne samo, da so cene nepremičnin skromnejše kot v težkih zabavnih krajih, temveč so tudi manjši 4.2 bari in nočni pragi na 10.000 gospodinjstev.

Image
Image

Katera mesta so najhitreje pripravljena na obnovitev? Drogerije, kupljene z aspirinskimi in elektrolitskimi energetskimi napitki? Preveri. Mastne žlice, ki poskrbijo za kakovostno hrano za udobje? Preveri. Če se vam zdi trpljenje v enem od najbolj grozljivih mest v Ameriki ta novoletni dan, bolje upam, da je eden od tistih na tem seznamu. Presenetljivo je, da je Worcester, mesto # 1 na seznamu obnovitve mamila, # 14 v skupnem indeksu Hangover - in mesto San Francisco v mesti # 1 na našem hormonskem indeksu je # 10 na seznamu obnovitve. Ugibam, da se lahko trdo udeleži ali se dobro opomore, ne pa v istem mestu.

Priporočena: