Privzeta hipoteka + vaš kreditni rezultat = slaba kombinacija

Privzeta hipoteka + vaš kreditni rezultat = slaba kombinacija
Privzeta hipoteka + vaš kreditni rezultat = slaba kombinacija

Video: Privzeta hipoteka + vaš kreditni rezultat = slaba kombinacija

Video: Privzeta hipoteka + vaš kreditni rezultat = slaba kombinacija
Video: Zero To $50K In 5 DAYS (Copy & Paste This Affiliate Marketing TripWire Cash Machine!) *PROOF* - YouTube 2023, September
Anonim

Q: "Imam slabo kreditno in ni mogel dobiti hipoteke. Hvala, moja hči je dobila eno za mene. Vse sem plačala, vendar so bili dohodki nedavno zmanjšani, zdaj pa jih ne moremo privoščiti. moje privzeto to vpliva na mojo in hčerinsko kreditiranje?"

O: Ko se prijavite za posojilni ali kreditni račun, sprejemate pravno odgovornost za dolg, ne glede na to, kdo dejansko opravi plačila.

Zgodovina plačila dolga se poroča samo v kreditni datoteki lastnika (-ov) dolga.

Če na hipoteko niste navedeni kot posojilojemalec, se zgodovina plačil ne poroča v vaši kreditni datoteki, samo na hčerinskem računu.

Zato neplačilo posojila v imenu vaše hčerke samo ogroža kredit, ne pa vaše. Ni mogoče natančno povedati, koliko bi se njen kreditni rezultat zmanjšal v primeru neplačila, vendar bi se lahko zmanjšal za več kot 100 točk.

Z njo razpravljajte čim prej, če še niste. Če ste zamudili posojilo, bo njen kredit trpel in posojilodajalec lahko sproži tožbo proti njej.

Priporočam, da zaprosi za nasvet odvetnika, da v celoti razume posledice neplačila v državi, kjer živite, in najboljše finančne in pravne možnosti za oba.

******************************************************

Če želite izvedeti več o kreditu, prenesite komplet za preživetje kreditnih točk. Ta brezplačni komplet za multimedije vključuje video, v katerem vam pokažem korak za korakom, kako priti do brezplačnega poročila o kreditu. Plus, povem vam o mojem najljubšem mestu, da brezplačno brezplačno dobite kreditno oceno.

Laura Adams je nagrajenec avtorja Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Pridobite papirno knjigo ali ebook na Amazon!

Bodite prepričani, da se povežete z Lauro na Facebooku, Twitterju in Google+.

Prenesite dve knjigarni - brezplačno!

Iz slike iz Shutterstocka Več nasvetov iz denarja

Priporočena: