Spoznajte mojo mentorja, Jay Abraham

Kazalo:

Spoznajte mojo mentorja, Jay Abraham
Spoznajte mojo mentorja, Jay Abraham

Video: Spoznajte mojo mentorja, Jay Abraham

Video: Spoznajte mojo mentorja, Jay Abraham
Video: Kako biti uspešen online študent 2023, Oktober
Anonim
Jay Abraham rad reče: "obdani ste s preprostimi očitnimi rešitvami, ki lahko dramatično povečajo vaš dohodek, moč, vpliv in uspeh. Težava je, da jih ne vidite. "
Jay Abraham rad reče: "obdani ste s preprostimi očitnimi rešitvami, ki lahko dramatično povečajo vaš dohodek, moč, vpliv in uspeh. Težava je, da jih ne vidite. "

Prav ima - prava izbira v življenju ni vedno jasna.

In nobena krivda ni nikogar. Navsezadnje imamo vsi Velik znesek izbire ko gre za naše odločitve.

 • Ali bi morali izbrati dobro plačano službo pri družbi Fortune 100 … ali delati za ta zagon, ki morda ne bo okoli 18 mesecev?
 • Če kupiš to spletni tečaj ki vam lahko pomagajo nadaljevati svojo kariero?
 • Če bi se preselili v večje mesto, kjer ne poznate nikogar ali ne boste ostali, kje ste, kjer že imate stike in prijatelje?

Čeprav je raznolikost izbire morda videti dobra - navsezadnje imate več možnosti izbire - lahko dejansko ovirajo vašo sposobnost odločanja.

Če želite premagati ta "paradoks izbire", morate preprosto najti nekoga, ki je že bil tam: mentor.

Ta oseba bo tam, da vam pomaga pri odločnih odločitvah in vas usmerja na pot do uspeha.

Danes vas želim predstaviti enemu izmed mojih najbolj vplivnih mentorjev: Jay Abraham.

Kdo je Jay Abraham?

Pred leti sem kupil knjigo Pridobivanje vsega, kar lahko dobite od vsega, kar ste dobiliki mi je odprl oči do filozofije Jay-a na ustvarjanju bogastva preko dokazanih sistemov.

(Vsakdo, ki ve, da IWT ve, da gre za sisteme, zato je preprosto videti, zakaj sem tako veliko ljubil knjigo.)

S svojo kariero, ki zajema desetletja, se je Jay posvetil svojemu življenju, da bi podjetjem pomagal povečati svojo osnovo s sistemom odkrivanja skritih sredstev in prezrtih priložnosti.

Popolnoma je pomagal več kot 10.000 strank najdejo uspeh v svojih panogah in še naprej zagotavlja svetovanje pri trženju s pomočjo svojih podjetij, Skupina Abraham.

Zakaj sem plačal več kot 25.000 dolarjev za srečanje z Jayom

Ko je prebral svojo knjigo,Slišal sem, da je začel program za lastnike malih podjetij. Zato sem se prijavil in po tem, ko je preveril moje reference in prebral mojo prijavo, mi je ponudil mesto.

Image
Image

Ob večerji z mojim mentorjem, Jay Abrahamom.

Program je bil ~ 25.000 dolarjev. In sem moral leteti od NYC v LA vsak mesec 15 mesecev samo, da bi dobili 45 minut svojega časa.

In jaz bi to storil še enkrat - za TEN TIMES ceno.

To je zato, ker je Jayov vpogled in usmerjanje v preteklih letih spremenilo moje življenje. Pomagal mi je:

 • Naredite več kot 100.000 $ v enem mesecu
 • Dvakrat moje podjetje v enem letu
 • Radikalno spremembo osebnega življenja čez nekaj mesecev, na podlagi njegovega mnenja

Ko je bilo vse rečeno in storjeno, je cena postala ne-vprašanje zaradi tega, kar sem pridobil.

Ste se kdaj pridružili nečemu (ali celo kupili nekaj), kar je bilo tako dobro, cena postala zgolj trivialnost?

Morda ste se pridružili nogometni ligi, kjer ste naredili 5 novih prijateljev.

Mogoče si vzel razred improvizacije naredil si bolj samozavesten.

Ali pa si lahko kupil neverjeten usnjeni jakni, ki vam ustreza kot rokavica.

Ko se takšni trenutki zgodijo, se zavedate, da je za pravo izkušnjo denar ni pomemben.

To je tako redko, da imamo priložnost, da se obkrožimo z nekom, ki lahko tako velik vpliv. Kdaj si nazadnje nekdo dal nasvet, ki je dejansko spremenil tvoje življenje - in bo še naprej vplival na vas v naslednjih 40 letih?

Kaj sem se naučil od svojega mentorja

Skupaj z 20 drugimi lastniki malih podjetij sem se pridružil Jayu enkrat na mesec 15 mesecev. In imam priložnost, da se naučim, zakaj so ljudje leteli z vsega sveta, da bi našli skupnost drugih ljudi, ki želijo izboljšati sebe.

Mislim, da vsak od nas v določenem delu življenja stoji v stagnaciji. To bi lahko bila vaša fitnes, vaša obleka, vaša denarna sredstva ali služba. Karkoli že je, če bi našli skupino ljudi, ki imajo točno iste cilje, nas lahko prevzamejo odgovornost in nas bodo izzvali, da bi naredili več … se ji pridružili v srčnem utripu.

Kot podjetniki, WE WILLING, da dajo čas in delajo dvakrat tako težko kot drugi ljudje. Samo želimo vedeti, da se bo izplačalo.

Torej, kaj storite, če imate ambicijo in pogon in želite VEČ (ne poslušajte groznega nasveta o zmanjšanju vsakega veselja v življenju in čakajoč, da si 65 let)?

Odgovor: Našli ste nekoga, ki je to storil in se učite od njih tako, da vsak košček mesa skrijete s kosti, ki jo lahko ponudijo.

Torej, kako sem podvojila moj posel? Od Jaya sem se naučil veliko dragocenih strategij in taktike, vendar najpomembnejše stvari niso bile "skrivnosti". Namesto tega so pravi ključi za rast, ki jih je Jay odprl zame:

 • Imeti prijazen, vendar trdni vodja, ki je bil tam, da me podpira - ampak pokliči me, ko nisem živel do lastnih standardov. (Kdaj si nazadnje imela takšnega nekoga za tebe?)
 • Podporna skupnost. Koliko izmed nas ima prijatelje, ki nas izzovejo, da smo boljši?
 • Odgovoren je. Vsak mesec moram poročati, kaj sem se zavezal prejšnjemu mesecu, kar sem dosegel, in včasih pojasnim, zakaj nisem storil, kar sem rekel, kar bi storil - pred vsemi.

Zato sem vesel, da vam z delnico razpravljam z razpravo, ki sem jo imel z Jakom.

Mislim, da vas bodo spoznali.

Kako najti svoj Jay Jay

Vaš mentor ni nujno, da je nekdo, ki pozna guruja, ki živi na vrhu gore - in DEFINITELNO ne potrebujete 25.000 $, da bi ga dobili.

Lahko je nekdo, ki vam je že blizu kot prijatelj ali družinski član - celo lahko najdete mentorja v nekoga, ki ga NIKOLI ne srečujete s pomočjo knjig ali blogov, ki jih berete:

 • Želite začeti prilegajati se? Morda imate prijatelja, ki vedno gre v telovadnico in vodi maraton
 • Ali hočeš, da bo ta razred naslednji semester? Pogovorite se s profesorjem in urnikom urnika, da bi razpravljali o gradivu
 • Ali želiš začeti novo podjetje? Začni z tečaj in branje nekaj dobrih knjig o tej temi

Če najdete nekoga, ki ga resnično občudujete in verjamejo, vam lahko pomaga na poti do uspeha, Obiščite jih.

"Ampak Ramit, kaj če tega ne poznam? Ali ne izgledam kot lezenje, ko jih prosi, naj bodo moj mentor?"

Kot oseba, ki dnevno prejme tisoč e-poštnih sporočil, lahko brez obotavljanja rečem, da obstaja obrazec za izdelavo sporočila, ki bo privabil pozornost in me ne bo odtujil.

Na srečo vam bom povedal tri korake za elektronsko pošto, da zagotovite pozornost mentorja.

Korak 1: Osredotočite se na njih

Oseba, ki jo poskušate doseči, je verjetno zelo zasedena - zato jim morate dati razlog, da odprete e-pošto. V ta namen se morate prepričati, da je vaša tema linija privlačna in da se vaše odprtje potegne.

Preverite odprtje tega e-poštnega sporočila, ki sem ga dobil od enega od mojih bralcev - to je ena izmed mojih priljubljenih!

To je verjetno moja najljubša tema v vseh časih. "Rad bi za vas brezplačno." To bi bila glasba za ušesa kdorkoli.
To je verjetno moja najljubša tema v vseh časih. "Rad bi za vas brezplačno." To bi bila glasba za ušesa kdorkoli.

Toda, vidiš, kaj je naredil? Ne samo, da mi je dal resnično kompliment, ampak mi je povedal o rezultatih mojega dela. Obožujem to.

2. korak: Da jih skrbi

Morate vzpostaviti stik čim prej. Če lahko, ime zapustite nekoga, ki ga imate skupaj z njimi. V večini primerov pa boste morali na drug način vzpostaviti skupne razloge.

Za ta e-pošta je moj bralec že vedel, da iščem nadarjene razvijalce - zato mi je povedal, kdo je in zakaj bi se mi treba bati.

To pomeni, da boste morali opraviti domačo nalogo. Vedel je, da je prebral mojo spletno stran in moje objave o delovnem mestu, da sem iskal novega razvijalca, in vedel je, da mi je všeč, da delam hitro in ponovim hitro - vse, kar je takoj naslovil v svojem e-poštnem sporočilu.
To pomeni, da boste morali opraviti domačo nalogo. Vedel je, da je prebral mojo spletno stran in moje objave o delovnem mestu, da sem iskal novega razvijalca, in vedel je, da mi je všeč, da delam hitro in ponovim hitro - vse, kar je takoj naslovil v svojem e-poštnem sporočilu.

Pojdi v svojo mentorjevo glavo. Kaj lahko storite zanje, ki bo olajšalo življenje?

3. korak: Reči "da" enostavno

Boste želeli predvideti in se soočiti s kakršnimi koli dvomi, ki jih ima vaš mentor pri sprejemanju e-pošte.

To pomeni, da proaktivno zahteva, da vzpostavite sestanek ali Skype klic. Bodite prepričani, da boste jasno določili, da boste pogovor preuredili - v vsakem trenutku vam deluje. Konec koncev, prosiš za njihovo pomoč - ne obratno.

Preverite, kaj je storil moj bralec. Vedel je, da imam nekaj projektov, ki sem si jih želel storiti, vendar še nisem naredil časa za njih.

Z izkoriščanjem moje potrebe po trdnem spletnem razvijalcu in povezovanju s tem poročilom, ki ga je zgradil, me je bralec lahko postavil na odličen položaj in rekel "da".
Z izkoriščanjem moje potrebe po trdnem spletnem razvijalcu in povezovanju s tem poročilom, ki ga je zgradil, me je bralec lahko postavil na odličen položaj in rekel "da".

Bodite prepričani, da potrdite vrednost svojega časa, tako da končate svojo e-pošto s tem skriptom:

Razumem, da imate ogromne zahteve glede svojega časa in če nimate časa za odgovor, ni problema. Ampak, če ti narediš, bi mi celo kazni pomenilo veliko. «

To jim daje lahkoto, če ste preveč zaposleni, hkrati pa povečate svojo stopnjo odziva, tako da pokažete, kako ste empatični.

Pred tem morate imeti kristalno jasna pričakovanja glede tega, kaj vam bo mentor namenil. Tukaj je nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati:

 • Ne osredotočajte se na plačilo. Želite optimizirati za učenje in se prepričajte, da mentor to ve. Če vam ponudijo, da plačate za delo, to je v redu, vendar zagotovo ne prosim za to spredaj.
 • NIKOLI ne vprašajte mentorja, ki ga lahko Google brez težav odgovori za vas. Naredite svojo domačo nalogo, preden vprašate zaposlene ljudi za odgovore. Če bi Google lahko odgovoril v 20 sekundah, ne izgubi časa svojega mentorja. Želite, da vam pomagajo rešiti zapletene in resnične težave v vašem življenju namesto tega.
 • Dajte v delo spredaj. Vedno pravim, da če daste 10x dela, ki vodi do rezultatov 1000x. Torej, ne ogreti ali pol-rit svojo pot skozi naloge ali projektov. Osredotočite se na postanek svetovnega razreda in absorbirajte vsa znanja, ki jih lahko iz njih.
 • Če se vam zdi, da nimate dragocene izkušnje, se ne počutite, kot da morate ohraniti odnos. Ne samo izginejo in ne vrnejo svoje klice in e-pošto. Toda zagotovo ne izgubite nobenega dragocenega časa. Komunicirajte z občutki in se premaknite naprej.

Poleg mentorstva

Moji mentorji so mi pomagali (in prihranili) milijone dolarjev v preteklih letih. Toda tudi mene so bolj naučili o uspehu - in kako izgleda - kot sem si sam kdaj sploh ugotovil.

Ne morem dati cene na to.

Če želite biti vrhunski izvajalec, morate biti pripravljeni zaprositi za pomoč, ko jo potrebujete, hkrati pa zgradite sistem navade ki vam omogoča, da uspe.

Konec koncev, uspešni ljudje ne ujamejo srečnega odmoka in obale - sistematično prepoznavajo in vključujejo zmagovalne navade v svoje življenje, dan in daleč, že vrsto let.

Zato smo z ekipo ustvarili Ultimate Guide to Habits. V njem se boste naučili:

 • Kako postaviti cilje - PRAVICA. Večina ljudi ne ve, kako postaviti dobre cilje. Samo pomislijo na nekaj, kar si želijo, in nato začnejo "poskušati", da se to zgodi. Ko ne dobijo, kar hočejo, se sprašujejo, kaj je šlo narobe. Naučil vas bom najboljši način za nastavitev in doseganje svojih ciljev.
 • Ustvarjanje funkcijske navadne zanke. Ste se kdaj spraševali, zakaj je tako težko narediti malo sprememb v vašem življenju? In zakaj nekateri ljudje to počnejo z lahkoto? Naučil vas bom enostaven sistem, ki omogoča enostavno oblikovanje in ohranjanje novih navad.
 • Kako narediti vsako navado trajati večno. Večina se pogosto sprašuje: "Zakaj sem izgubil svojo motivacijo?" Naučil te bom, zakaj je zanašanje na motivacijo izguba igre - in kaj storiti, če se kdaj zavijete.

Predstavljajte si 30 dni od danes, sčasoma skočite iz postelje s toni energije. Pravzaprav POGLED DNEVNEGA NAPREDKA - nič več občutka nenadzorovanega - zaradi novih orodij "vrhunske uspešnosti", ki jih zdaj uporabljate.

Morda želite, da začnete jesti zdravo ali kuhate obrok enkrat na teden. Morda želite začeti podjetje ali celo samo eno knjigo mesečno prebrati.

Ni problema. Začni z majhnimi. Izberite 1 ali 2 stvari, da uporabite te zmogljive tehnike, in pazite, kaj se zgodi.

Samo prijavite se spodaj in vam bom takoj poslal brezplačno kopijo Ultimate Guide for Habits.

Priporočena: