Če se poročite s svojim enakim, je bolje, če se poročite z bogato

Kazalo:

Če se poročite s svojim enakim, je bolje, če se poročite z bogato
Če se poročite s svojim enakim, je bolje, če se poročite z bogato

Video: Če se poročite s svojim enakim, je bolje, če se poročite z bogato

Video: Če se poročite s svojim enakim, je bolje, če se poročite z bogato
Video: J. Krishnamurti & David Bohm - Brockwood Park 1980 - The Ending of Time - Conversation 10 2023, Oktober
Anonim
Pri 40 letih začenjam videti več razmerij, ki se razpadejo, kot se začne. Toda za tiste, ki še vedno trajajo, se zdi, da je ena stalna, da je vsak partner dokaj enako v dosegu. Ljudje s podobnimi ravnmi dosežkov so ponavadi podobne starosti, dohodka, bogastva in izkušenj.
Pri 40 letih začenjam videti več razmerij, ki se razpadejo, kot se začne. Toda za tiste, ki še vedno trajajo, se zdi, da je ena stalna, da je vsak partner dokaj enako v dosegu. Ljudje s podobnimi ravnmi dosežkov so ponavadi podobne starosti, dohodka, bogastva in izkušenj.

Med mnogimi razlogi, zakaj ljudje razčlenijo, je pomanjkanje spoštovanja morda razlog # 1, ki mu sledi nezadovoljstvo kot zaprtje # 2. Recimo, da ste veliko bolj uspešni kot vaš partner; začeli boš izgubiti spoštovanje, če ga ujameš, namesto da bi poskušal priti do svoje stopnje. Če ste partner, ki lounging, boste začeli odmevati svojega partnerja, ker je tako zahteven, še posebej, če je veliko starejši od vas.

Fizična strast zgolj zažge tako dolgo, dokler snovi ne prevzame.

Dobrodošli v dobrem glasu

Kot nekdo, ki je želel biti bogat odraščati, nikoli nisem razmišljal o poroki bogatih. Namesto tega sem hotel samo preživeti čas s privlačnim najboljšim prijateljem do konca svojega življenja.

Ampak, če sem bil jasno povedal prednosti in slabosti poročanja bogatih, sem morda manj idealističen in bolj osredotočen na to, da poskušam zapreti bogat privlačen najboljši prijatelj namesto tega. Navsezadnje bogati ljudje potrebujejo tudi ljubezen.

Glede na to, da je minilo moje okno, naj razmislim o dobrem in slabem poroki, bogatih za pomoč tistim, ki ste še vedno imeli priložnost ali razmišljate o delitvi.

Vir: Randal Olson / Andrew Francis / Hugo Mialon
Vir: Randal Olson / Andrew Francis / Hugo Mialon

Prosolje za obogatitev

* Skočite na generacijo boja. Izjemno bogastvo se lahko ustvari v enem življenju. Ampak gradnja ogromno bogastva traja intenzivno delo in serendipity. Ker imamo samo eno življenje za življenje, je logično, da se poročite bogate v mlajši starosti in se sprostite in ne delajte izjemno težko, da bi se kasneje počutili bogate.

* Imate več možnosti za napredovanje. Za tiste, ki ste ponosni in sami motivirani, da nekaj naredite sami, imajo bogatega zakonca odprta veliko vrat. Vaš bogat zakonec bo imel več povezav, ki bi vam pomagali v svoji karieri kot povprečna oseba, saj se ljudje ponavadi družijo z drugimi ljudmi s podobnimi socialno-ekonomskimi ozadji.

* Samo najboljši način življenja. Vaš bogat zakonec ne bo želel znižati svojega življenjskega standarda na vašo raven. Namesto tega vas bo pripeljal do svoje ravni. Namesto da bi ga prikrili v hotelih s tremi zvezdicami, od glavnega trakta boš ostal v hotelu s 5 zvezdicami tik ob oceanu. Namesto da bi dobili ekonomski razred kot vsi ostali, boste šli prvovrstno ali pa celo leteli zasebno. Vaša hiša, hrana, avtomobili, obleka in prosti čas bodo vse najboljše kakovosti.

* Lažji čas za vaše otroke. Če ste premišljeni, potem se zavedate, da je eden od najboljših razlogov za poročanje bogat manj za vas, ampak več za vaše prihodnje otroke. Vsi vemo, da bo v 20 letih šolanje postalo še bolj nedosegljivo. Ali ne bi bilo lepo napisati 100.000 $ na leto šolanja preverjanje brez bolečin? Nadalje, kako odlično je vedeti, da tudi če vaši otroci ne morejo prikriti akademsko, bodo še vedno lahko storili vse, kar si želijo, zaradi velikega skrbniškega sklada? Z evolucijskega vidika je porok z bogatimi in ne prijeten.

Soroden: Na kakšnih dohodkovnih stopnjah se zaračunava pristojbina za bračne kazni?
Soroden: Na kakšnih dohodkovnih stopnjah se zaračunava pristojbina za bračne kazni?

Škode, ki se poročajo z bogato

* Morda nikoli ne boste občutili, da ste dovolj dobri. Večja razlika v premoženju med vami in vašim bogatim zakoncem, večja bi se lahko počutili kot suženj bogastvu vašega zakonca. Glede na vaš življenjski slog, ki ga plača vaš zakonec, moraš držati svoj jezik o mnogih stvareh, ker se bojijo, da bodo videti razvajene in nehvaležne. Vendar, če več držite svoj jezik o stvareh, ki vas motijo, bo bolj zgrešena zgradba.

* Višja pričakovanja za vse. Če se spravljate v bogastvo, bi se morali zadržati na drugačen način. Vrtnice in prijatelji vas bodo takoj analizirali z vašim videzom, telesom in dosežki, če niste bogati. Če ne izgledate čudovito in nimajo neverjetnih talentov drugje (akademiki, umetnost, glasba, atletika itd.), Potem bodo ljudje mislili, da za svojega zakonca niste dovolj dobri. Poleg tega naj bi bogati ljudje javno podarili čim več dobrodelnih organizacij. Nenehno boš dosegel denar. Če ne boste prispevali, boste gledali kot na poceni, tudi če imate svoje projekte, ki jih skrbite strastno o tem, da to ni javno. Eden teniški prijatelj, ki se je poročil z bogato milijardo dolarjev, je z družino preživel eno leto, ker mu je bilo bolno zaradi pritiska na donacijo in udeležbo na vseh teh javnih funkcijah.

* Ljudje lahko mislijo, da ste pohlepni. Bolj neenakomerno ste v starosti, izgleda in akademskem uspehu, več ljudi bo mislilo, da ste se poročili za denar namesto ljubezni. V ozadju vašega uma vedno poznaš, da je vozovnica za loterijo ključna spremenljivka, čeprav jo nikoli ne boste priznali. Nihče ne misli, da je 38 let Amal Alamuddin zlati kopalec za poroko 55 let George Clooney, ker je Amal izvrsten barrister v Doughty Street Chambers, specializiran za mednarodno pravo in človekove pravice. Bodite dovolj uspešni, da imate svoje.

* Paradoks izbire. Več denarja imate, več možnosti, ki jih lahko dosežete.Več možnosti, ki jih lahko dosežete, večja je možnost, ki jo lahko naredite napačnega. Obstaja nekaj za povedati, da si lahko privoščite le en skromen dom. Nikoli ne boste morali obravnavati najemnikov PITA. V supermarketu je zdaj dobesedno 50 različnih vrst krompirjevih sekancev. Kakšna napaka, da napačno pobere gnusne rdeče curry okuse za okus, namesto mesquite sorte BBQ! Psihologi David Myers in Robert Lane samostojno sklepajo, da trenutna izobilnost izbire pogosto vodi v depresijo in občutke osamljenosti. Američani plačujejo za povečano bogastvo in svobodo s precejšnjim zmanjšanjem kakovosti in količine skupnosti. Življenje je lahko lažje in srečnejše, če je le ena pot.

Sorodni članek: Povprečna povprečna neto vrednota nad povprečno zakonsko zvezo
Sorodni članek: Povprečna povprečna neto vrednota nad povprečno zakonsko zvezo

Najboljši scenarij scenarija

Če imate srečo, da boste našli nekoga, ki ga resnično ljubite, ki je tako bogat, potem čudovito! Vendar vemo, da se to le redko zgodi ali pa razmerje redko traja, razen če ste prav tako precej dobro. Namesto tega je najboljši scenarij, če oba začnete z zelo malo in gradite svoje bogastvo skupaj.

Predstavljaj si, če si spoznal tvojo srček v srednji šoli ali kolidžu. Morali bi iti skozi vsa prizadevanja, da bi dobili dobre ocene, ugledno prakso in delo, ki ne sesuje tvoje duše skupaj. Nato v svojih dvaindvajsetih bi lahko prišli do udarcev na hrbtu, mikromanarjev, odpuščanj, pisarniške politike in vseh drugih grozljivih stvari, zaradi katerih so odnosi močnejši. Potem, če imaš srečo, boš eden ali oba odsekal s tvojim korakom, naredil veliko denarja in si brezplačno delil tvojo srečo.

Denar postane manj stresorja, ko doživite različne stopnje osebnega financiranja skupaj. Ko denar odteče, boste imeli več časa za delo na drugih stvareh, da okrepite odnos.

Seveda ne moremo vedno izbrati naših življenjskih partnerjev. Včasih se morava poročiti z nadaljevanjem. Samo vem, da oročitev bogatih ni zajamčena. Če bi bila, žena s kolegom, s katero sem se srečal, ne bi hotel zapustiti njega in njihovih treh otrok, potem ko je končal gradnjo sanjskega doma v vrednosti 2,7 milijona dolarjev. Če bi bila poročena z bogatimi, je bila moja tesna prijateljica ločena od svojega deca-milijonarskega moža, ki je bila star 20 let, ko je živela v ratty studiu z novim biserom iste starosti. Imam neskončne primere, ko se razkrijejo bogati ljudje. Nista drugačna.

Čudovito življenje postane staro čez nekaj časa. Trajna lastnost, ki traja odnos, je vzajemno občudovanje in spoštovanje.

Povezani:

Kako prenehati jemati za dodeljene s strani vašega zakonca, ko ste bogati

Kako prepričati svojega zakonca, da dela dlje, tako da se lahko upokojite že prej

Finančna pomanjkljivost je najslabša: zakaj vsak zakonec potrebuje svoj bančni račun

Priporočilo za gradnjo bogastva

Sledite bogastvu brezplačno: Da bi optimizirali svoje finance, morate najprej slediti svojim financam. Priporočam, da se prijavite za brezplačna finančna orodja osebnega kapitala, tako da lahko spremljate svojo neto vrednost, analizirate svoje naložbene portfelje zaradi previsokih provizij in vodite svoje finančne podatke prek fantastičnega kalkulatorja za načrtovanje upokojitve. Tisti, ki so na vrhu svojih financ, gradijo veliko večje bogastvo na daljši rok kot tisti, ki jih ne. Uporabil sem osebni kapital od leta 2012. To je najboljša brezplačna finančna aplikacija za upravljanje vašega denarja.

Je vaš upokojitveni načrt na poti? Zaženite svoje številke brezplačno, da vidite, kako ste zložite.
Je vaš upokojitveni načrt na poti? Zaženite svoje številke brezplačno, da vidite, kako ste zložite.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: