Izkoriščanje večine off-sajtov podjetja: več produktivnosti, manj obremenitve!

Kazalo:

Izkoriščanje večine off-sajtov podjetja: več produktivnosti, manj obremenitve!
Izkoriščanje večine off-sajtov podjetja: več produktivnosti, manj obremenitve!

Video: Izkoriščanje večine off-sajtov podjetja: več produktivnosti, manj obremenitve!

Video: Izkoriščanje večine off-sajtov podjetja: več produktivnosti, manj obremenitve!
Video: A SUPERFAST WAY TO MAKE MONEY ONLINE IN 2023 - YOU ONLY NEED A PHONE. 2023, Oktober
Anonim
Sonce je sedaj ob 17h in se danes v San Franciscu doseže le ~ 64 stopinj. Kljub mrazu je zima ena najboljših letnih časov v Severni Kaliforniji, zahvaljujoč epski prašek v jezeru Tahoe, tri ure proč. Jaz imam svojo sezono mimo roke in ne morem čakati, da ga razrežejo v dolini Squaw. Kaj je bolje, kot drobljenje navzdol 2.800 čevljev navpično in nato pograbiti pivo s prijatelji v vročo kopeljo? Nič!
Sonce je sedaj ob 17h in se danes v San Franciscu doseže le ~ 64 stopinj. Kljub mrazu je zima ena najboljših letnih časov v Severni Kaliforniji, zahvaljujoč epski prašek v jezeru Tahoe, tri ure proč. Jaz imam svojo sezono mimo roke in ne morem čakati, da ga razrežejo v dolini Squaw. Kaj je bolje, kot drobljenje navzdol 2.800 čevljev navpično in nato pograbiti pivo s prijatelji v vročo kopeljo? Nič!

Pred snežnimi padci je to neugoden čas med 1. novembrom in 1. decembrom, kjer je hladno, vendar ni dovolj hladno, da bi dosegli dosleden naravni sneg. Moje zdravilišče se za nov teden za tri tedne za vzdrževanje in proizvodnjo umetnega snega zgodi kot osnovo za izgradnjo baze. Si lahko predstavljate, da živite v hladnem ozračju brez kakršnega koli dela? To je kot živeti na vrhu hriba brez pogleda.

Kot izvršni direktor mojega podjetja sem se odločil, da bom od novembra do decembra sprejel izvršilno odločitev, da bo vsako leto gostila letno podjetje na Havajih. Odhod na Havaje v zimskem času povečuje zadovoljstvo otokov, saj se vreme giblje od 70 ponoči do 82 dni čez dan, vsak dan brez neuspeha. Hawaii je tudi eden od mojih ključnih retroaktivnih vozlišč, ki jih moram narediti več raziskav, preden jih stalno preselim približno šest mesecev na leto. Preostalih šest mesecev bo potekalo med San Franciscu, jezerom Tahoe in potovanjem.

Po obisku razočaralnega podjetja v New Yorku, kjer smo bili v konferenčnih dvoranah v celotnem vikendu, sem se obljubil, če bi bil kdaj velik velik šef, da bi to storil prav za svoje ljudi. Družba izven kraja bi morala obstajati za izgradnjo odnosov, izboljšanje dobičkonosnosti in delo zabavno. Želim deliti nekaj misli o oblikovanju dnevnega reda podjetja za največjo poslovno učinkovitost.

ODPRAVA AGENCIJA PODJETJA

1) Finančni pregled. Analizirajte mesec nad mesecem, četrtletjem nad četrtletjem in letno prodajo, dobičkom iz poslovanja in čisti dobiček za vsako linijo izdelkov. Ali se podjetje trenira navzgor, ravno ali navzdol? Cilj je pridobiti zamisel o tem, katere izdelke najbolje prodajajo, da bi povečali dobičkonosnost in poudarili tiste izdelke, ki slabo prodajajo. Analizirajte stopnje dobička za vsak izdelek in ugotovite, ali se širijo ali sklepajo pogodbe.

Pomemben je dober oprijem na stroške podjetja. Cilj je ustvariti optimalno cenovno strukturo, tako da bo rast dobička z rastjo prodaje raste še hitreje kot prodaja. Operativni vzvod je glavni razlog, zakaj imam rad internetnih podjetij in nikoli ne bi želel storiti nič drugega. Za registracijo URL-ja stane 20 dolarjev na leto, ne glede na to, ali imate 100 obiskovalcev na dan ali 1 milijon obiskovalcev na dan. Govorimo o 80% + operativnih maržah na spletu. Ključno je, da obrobne stroške obdržimo na minimum, ne da bi ovirali rast.

Pomembno je tudi razumeti sezono poslovanja, tako da lahko ustrezno prilagodite proizvodnjo. Odkril sem, ko pridete do določene ravni prometa na spletu, je opazno upočasnitev v poletnih mesecih na spletu, saj večina mojega prometa prihaja iz iskalnikov. Nič ne morem storiti, da bi šolo preprečili poleti in družinam, da bi odšli na počitnice. Zato se nameravam pridružiti svetu, ko sem med junijem in septembrom tudi veliko počitnic. Verjetno bom na poletnem poletnem sestanku na novem polju vsaj nekaj tednov prepričal, da ne bom preveč popustil.

2) Pregled ciljev. Primerjajte napredek pri prvotnih ciljih. Za tiste cilje, ki niso bili dokončani, se zavedajte, zakaj. Morda ste bili preveč optimistični, preveč pesimistični, ali pa je nekaj zunajzakonskih spremenljivk ustvarilo spremembo v konkurenčnem okolju. Za dokončane cilje se pogovorite, ali so cilji izpolnili svoje cilje. Cilji se skozi celo leto pogosto spreminjajo in pomembno je zagotoviti, da so takšni cilji pomembni za uspeh podjetja.

Eden mojih glavnih ciljev je ustvariti vsaj en nov tok spletnega dohodka ali eno novo spletno funkcijo na leto. Leta 2012 sem predstavil mojo knjigo o pogajanjih o odpravninskih paketih, leta 2013 pa je bil začetek foruma FS, ki potrebuje večjo udeležbo, če želim, da bi se razvil. Za leto 2014 razmišljam o oblikovanju naročninskega foruma, namesto za resnejše vlagatelje in druge knjige. Izdelovanje 50-100% za kitajske zaloge je bilo ogromno in zdi se, da so resni vlagatelji pripravljeni plačati za več takšnih vpogledov prek naročenega glasila ali foruma.

3) Določitev cilja za novo leto. Zdaj, ko ste analizirali zadnjih 12 mesecev, je zdaj čas za nove cilje za naslednje leto. Dobro je, da sledite koledarskemu sistemu določanja ciljev, ker poslovno okolje, vključno z IRS, sledi koledarskemu sistemu. V tem pogledu ni treba biti upornik, razen če imate izredno ciklično poslovanje.

Ugotovil sem, da je višje, če nastavite svoje cilje, višji rezultat. Določanje nizkih ovir služi samo, da se ob koncu leta počutite bolje. Kar si res želite storiti, je, da se potisnete do omejitve, da vidite, kaj lahko storite in nato ustrezno prilagodite. Rad bi, da za moje cilje uvedem scenarij Blue Sky, Aspirational in Base Case.

4) Vaje za team building. Dogodki za izgradnjo ekip so odlični za povečanje morale. Ko sodelujejo kolegi, se ustvarijo sinergije. Večja je verjetnost, da boste šli še toliko milje za sodelavca, ki ga imate radi, proti kolegi, ki ga sovražite.S kolegi in potencialnimi strankami načrtujem prireditve za potapljanje, pohodništvo, surfanje in golf. Imeli bomo tudi skupinske večerje za vzorčenje domače kuhinje.

Težko je povečati moralo zaposlenih, če je vaše poslovanje zunaj sedeža v neki pisarni, kjer je zunaj zunaj sivo in vreme se zamrzne. Sezonska depresija (SAD) je resnična stvar in ne želite začeti povezovanja poslovnih off-mest z depresijo. Na toplem mestu, kot so Havaji, Bora Bora, Fidži, Playa Del Carmen, Mallorca, Južna Francija in Cabo, so idealna mesta za team building.

5) odškodninske in promocijske odločitve. Zahvaljujoč tehnološkemu napredku je konkurenca v vsakem posameznem sektorju bolj groba kot kadar koli prej. Ohranitev prave skupine ljudi in ne dovoli jim, da odidejo na tekmovalce, je eden največjih izzivov, s katerimi se sooča vsak manager. Pomembno je, da pospešite najnovejše podatke o nadomestilu in perks, da ostanejo konkurenčni.

Zunaj podjetja je priložnost, da se pogovorite z drugimi vodstvenimi delavci, ki so nepogrešljivi zaposleni. Zaposleni, ki so pripravljeni za napredovanje, se morajo zavedati, da so končni izidi na koncu leta ključni za zadnje zadnje vtise. To ne pomeni, da se na zabavi družbe ne bo pijan. Pomanjkanje zaposlitve ima tudi zadnjo priložnost, da dokaže svojo vrednost.

6) priznava učinkovitost. Pomembno je, da vedno prepoznate odlične rezultate. Podjetje izven kraja je eden najboljših časov, da gostijo majhno podelitev nagrad, ki poudarja zaposlene, ki so resnično šli nad normalno kulturo podjetja, pa tudi izven njega. Moje najljubše nagrade so: najboljši timski igralec, najboljši nosilec kulture in najbolj posvečeni.

Več kot denar, zaposleni želijo prejeti priznanje. Preprost "hvala", ki ga šef ali pišu e-pošte poudarjanje podrejene dosežke za druge je poceni in zelo učinkovit način, da zadrži zaposlene in ohraniti motivacijo visoko. Trdno verjamem, da podjetja ne priznavajo dovolj zaposlenih za svojo zvestobo, predanost in trdo delo.

Tukaj je nekaj nagrad, ki jih imam v mislih za svoje kolege: 1) večerjo in pijačo za dve osebi v kateri koli restavraciji na otoku; 2) vse stroške plača dopust za dva za en teden kjerkoli na svetu; 3) 4) nov MacBook Pro prenosnik in 5) uporaba mojega mesta v Tahoeju za teden v zimskem ali poletnem času.

VEDI ZA POSLOVANJE, BOLJŠE DELOVANJE

Čeprav bom do sredine decembra odsoten zaradi poslovanja, bom še vedno objavljal objave, kot je bilo načrtovano. Kupil sem enosmerno vozovnico, ker nisem prepričan, kako dolgo bodo trajale vse poslovne dejavnosti. Poleg načrtovanega dvotedenskega podjetja, ki je predviden za dva tedna, načrtujem oglede nepremičnin in napišem objavo o tem, kaj lahko dobite v Oahuju. Prav tako bom intervjuval nekaj računovodij, da bi razumeli havajske davčne zakone in kulturo lokalne vlade. Čas otoka se giblje počasneje od celinskega časa in moram spoštovati to dejstvo.

Na podlagi raziskav, ki sem jih opravil na tem mestu, sem že objavil nekaj objav, ki jih načrtujem za objavo. Družba izven kraja bo verjetno stala nekje med 5.000 - 10.000 $, vse to na mojo novo potovalno kreditno kartico seveda. Prepričan sem, da lahko v prihodnjem letu ustvarjajo veliko več, kot smo storili, če bomo izvedli naše načrte. Če kdo načrtuje, da bom v Honoluluju, ko sem tam, bi se rad srečal in govoril!

PRIPOROČILA

Upravljajte svoj denar na enem mestu: Da bi povečali neto vrednost, je pomembno temeljito razumeti podrobnosti vaše neto vrednosti. Ljudje porabijo več, kot si mislijo in prihranijo manj, kot si mislijo. Lažna prepričanja sčasoma povzročajo škodljive posledice, saj se ljudje sprašujejo, kje je bil njihov denar. Takoj, ko sem pred 12 leti začel spremljati svojo neto vrednost s pomočjo dokumenta Excel, sem lahko optimiziral svoj denar za največje donose.

V letu 2012 sem se prijavil na brezplačno finančno nadzorno ploščo osebnega kapitala, ki sledi vaši neto vrednosti za vas, ko povežete vse naše račune, analizirate portfelj svoje naložbe za pretirane pristojbine, mesečno analizirate denarni tok in pomagate napovedati svojo upokojitev. Ker je moja neto vrednost že od nekdaj naraščala!

Je vaša upokojitev na teku? Preverite z računalniškim načrtom za upokojitev danes.
Je vaša upokojitev na teku? Preverite z računalniškim načrtom za upokojitev danes.

Začnite lastno podjetje: Eden od najboljših načinov za več denarja je, da stvari vzamete v svojo roko in začnete svoje podjetje na spletu! Včasih je bilo bogastvo in veliko zaposlenih, da bi začeli vaše podjetje. Zdaj ga lahko začnete zraven Bluehost. Prikrcite se na spletu, se povežite z enakopravnimi ljudmi, poiščite nove svetovalne koncerte in lahko nekega dne ustvarite dober znesek dohodka s prodajo svojega izdelka ali priporočanjem drugih odličnih izdelkov. Niti dan ne gredo, če nisem hvaležen za začetek leta 2009. Zdaj imam največjo svobodo, ker delam na moji strani, medtem ko delam 2,5 leta. Nikoli ne veš, kje bo potovanje potekalo!

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.
Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: