Luksuzno življenje s popustom - Greenwich, Connecticut Mansion Cena Cut z $ 5,2 milijona

Luksuzno življenje s popustom - Greenwich, Connecticut Mansion Cena Cut z $ 5,2 milijona
Luksuzno življenje s popustom - Greenwich, Connecticut Mansion Cena Cut z $ 5,2 milijona

Video: Luksuzno življenje s popustom - Greenwich, Connecticut Mansion Cena Cut z $ 5,2 milijona

Video: Luksuzno življenje s popustom - Greenwich, Connecticut Mansion Cena Cut z $ 5,2 milijona
Video: Rome Strikes Back: Belisarius and the Wars of Justinian (ALL PARTS) 2023, Oktober
Anonim

Dnevni posli so vsi besi v teh dneh, vendar so vedeli, da obstajajo tudi na trgu luksuznih domov? Vidimo velika znižanja cen, ki naslavljajo naslove, kot je Le Reve, dvorana v višini 50.000.000 dolarjev v Gruziji, ki je bila cenovno narezana, dokler se ni končno prodala za 11.500.000 $, zaradi česar je to eno najnevarnejših zapuščin v zgodovini.

Danes smo opremljeni z domom v Greenwich Connecticutu, ki je nedavno videl 5.200.000 dolarjev, ki so drsli od prvotne cene v višini 18.000.000 $. Medtem ko 12.800.000 dolarjev ni bargain-bin cen, to naredi to omamljanje doma veliko boljši nakup, kot je bilo na 18.000.000 $ ceno točke.

Je vredno denarja? Vzemimo v podrobnosti: ta dom je predvojna opeka gruzijca z čudovitimi krili, ustvarjenimi za priznane kolekcionarje umetnosti in s pogledom na zasebno jezero. Slavne kamnitne stene mejijo na sprednji del tega premoženja in na dovozu se odpirajo lepe lesene vrane, ki se spuščajo v dvorišče in krog. Čudovito urejanje krajine, odprte trate in veličastna drevesa dajejo občutek hrbtne dežele z drsališčem, kanujem in ribolovnim jezerom ter resnično zasebnostjo, ki jo omejuje Land Trust, vendar z edinstvenim bogastvom sprehajanja v šole in mesto. Portico zavaruje klasično odprtino vrat v velikodušno središče s križnim stopniščem, parketnimi tlemi z lepo patino in paladijskim oknom. V dnevnem prostoru, ki se spušča, je kamin in okno z okroglimi loki do spektakularnega pogleda na jezero. Razburljive umetniške galerije ali zabavne sobe vključujejo dvorezno sobo z dvostopenjsko stropno steno in steno oken do jezera, družinsko sobo ali galerijo z mokro barom in francoskimi vrati na teraso, tretjo sobo s pogledom galerijo centra in pisarno s stropom katedrale.

Formalna jedilnica ima francoska vrata na terasi, tako v njej kot tudi v knjižnici imajo pogled na jezero, kot tudi očarljiva priložnostna jedilnica, ki meji na državno kuhinjo s solarijem, shrambo butlers in dostop do garaže s tremi avtomobili. Glavni apartma ima katedralni strop in osupljiv pogled na jezero, velik studio, dve garderobi in dve kopalnici. Obstaja še pet dodatnih sob, vključno z glavnim nadstropjem za goste, veliko igralnico in stopnicami ter razkošno gledališče, učilnico, savno in vinsko kletjo. Lepo urejeni ogrevan bazen in bazen hišo se pridružijo umetno skritem teniško igrišče, ki meji s slapom.

Priporočena: