17 Ugodne razkošje za vašo kopalnico

Kazalo:

17 Ugodne razkošje za vašo kopalnico
17 Ugodne razkošje za vašo kopalnico

Video: 17 Ugodne razkošje za vašo kopalnico

Video: 17 Ugodne razkošje za vašo kopalnico
Video: Thanksgiving Recipe Livestream with Sohla El-Waylly 2023, Oktober
Anonim

Vam ni treba biti homeowner, da se razvajate s spa-like kopalnica značilnosti.

V njej ni zanikati: včasih je težko izklopiti vodo in izstopiti iz vročega, pomirjujočega prha. Toda tvoji tuši ne smejo biti edini sproščujoči trenutek svojega dneva. Morda mislite, da je kopalnica s 10-metrsko za 10 metrov v vašem apartmaju v Washingtonu, DC, brezupno, ko gre za Zenov design, vendar je mogoče je celo najmanjši prostor spremeniti v oazo. Rešite te 17 projektov za kopalnico DIY in bodite na poti, da vsak dan uživate v razkošni kopalnici.

  1. Zatemnite luči

  Dodajte dimmer, da se olajša v jutro ali nastavite ton po dolgem dnevu. Postopek je relativno enostaven in s potrditvijo vašega lastnika je varno. Ko boste vsako jutro lahko prilagodili osvetlitev, se boste spraševali, kako ste preživeli brez njega!

  2. Nastavite prijetno vzdušje

  Ustvarjanje prijetnega, sproščujočega prostora je lahko tako enostavno, kot je v svoji kopalnici zapuščeno nekaj sveč. Boste dali mestu prijeten vonj, tudi nežnejši, in kdo ne uživa v osvetlitvi nekaj sveč, preden stopite v tuš ali kopel po dolgem dnevu? Ne pozabite, da jih razstrelite, preden greste!

  3. Dodaj melodije za prho

  Ujemite svoje najljubše podcaste ali izklopite svoje najljubše melodije, medtem ko se zjutraj pripravite z zvočnikom za prho Bluetooth. Lahko kupite vodotesen zvočnik za manj kot 20 $.

  4. Ogrevajte brisače

  Poznaš občutek, da bi se iz sušilnega stroja spravil srajco? Uživajte v tem razkošju vsak dan, tako da obesite brisače na električni brisačo, ki jih segreje med tuširanjem. Ahhh.

  5. Držite prste udobno

  Ne čakajte, dokler niste lastnik stanovanja, da uživate v razkošju segretega tla, medtem ko se pripravljate zjutraj. V kopalnici potopite hladno stopalo, ki je hladno, in uživajte v pripravi brez tresenja na ploščici.

  6. Ogrevajte sobo

  Če tosti brisači in prsti niso dovolj, ogrevajte celoten prostor s grelnikom prostora - poiščite enoto, ki je majhna, elegantna in opremljena z zasilnimi izklopi v primeru, da se pregreje. Prihranite denar na račune za energijo tako, da zadržite centralno vročino na nizki stopnji in ogrejte samo svojo kopalnico, medtem ko se pripravite zjutraj.

  7. Ustvarite popoln tlak

  Zamenjajte svojo najemno prho z nastavljivo različico za dež. Če ste visoki, lahko celo dodate razširitev, da se izognete preizkušenim šamponiranjem z upognjenim vratom. Pro tip: Še posebej, če imate v najemu nizke tokovne tuše, boste verjetno morali dobiti odobritev od svojega lastnika, preden zlomite orodjarno. Poskrbite, da boste na koncu svojega najema zadržali originalno prho.

  8. Sedite lepo in higiensko

  Zamenjajte svoj najemni WC-sedež z izbranim sedežem, če imate dovoljenje lastnika. Večina jih je več kot zadovoljnih za najemnike, da bi to nadgradili, nekateri pa celo pokrivajo stroške.

  9. Dodajte nekaj umetnosti

  Prilagodite kopališke stene vašega stanovanja s slikami ali fotografijo, da dodate malo znaka. Kylee Trunck, višji oblikovalec osebja v Havenlyju, priporoča vključitev svetlo modrih in zelenih odtenkov, za katere je znano, da so pomirjujoče - zato jih vidite v spa centru! "Odstranite talne obloge iz tkanin, ki bi jih lahko potencialno poškodovale tudi pare, in namesto tega izberite tiste, ki jih je mogoče oblikovati z zaščitnim steklenim vložkom," pravi Trunck.

  10. Potegnite na precej strojno opremo

  Zamenjajte vlečne predale in gumbke z nekaj lepšimi možnostmi. "Zamenjava gumbov in potez predala je preprost in poceni način za spremembo videza kopalnice," pravi Trunck. Poiščite možnosti, ki so "enake velikosti, ki jih je mogoče zlahka priviti in izvesti" v obstoječo luknjo. Prav tako boste želeli držati starih gumbov, da bi ob koncu vašega zakupa vrgli nazaj.

  11. Pridobite boljši videz

  Dodajte povečano ogledalo s svetlobo, da izboljšate svoje lase in ličenje, preden odprete vrata. Lahko se odločite za samostojno različico vašega pomivalnega korita ali vijaka v steno.

  12. Bodite v polnem pogledu

  In ne pozabite preveriti celotnega razmišljanja, preden začnete odpreti vrata. Celozaslonska ogledala nad vratom so odlična možnost, da prihranite prostor (in vaše stene!) Ali pa izbirate zidno možnost z notranjim prostorom za shranjevanje.

  13. Ustvarite edinstven vnos

  Začnite tako, da z napetostno palico za svojo zaveso za tuš zavijete blizu stropa in vložite v daljšo zaveso za tuš in podlogo za višji, bolj luksuzni videz. Dodatna višina bo vaš tuš občutek bolj prostoren od znotraj. Za dodatno povečanje dizajnerske dobrotnosti uporabite dve zavese za tuš, namesto enega, da bi zagotovili simetrični učinek okenske zavese.

  14. Tuš v deževnem gozdu

  Obesiti rastline iz vašega tuša ali tuša. Aloe vera uspeva v vročem, vlažnem okolju, listov sok pa napolni z vitamini in minerali. Če imate v kopalnici sončno okno, rastlinski bršljan za naravni čistilec zraka: rastlina pomaga ohranjati prostore higiensko z odstranitvijo plesni, prahu in drugih icky delcev iz okoliškega zraka. Pro tip: Postavite rastlino na visoko polico in pustite, da se stebla rastejo dovolj dolgo, da elegantno sledijo.

  15. Dodajte evkaliptus

  Obveščajte se o svežnju evkaliptusa iz vaše prhe, da preprečite prehlad. Rastlina oddaja pomirjujoč vonj, njegova eterična olja pa lahko olajšajo zastoje. Paketi eukaliptusa so na voljo v cvetličarnah in obrtnih trgovinah in lahko trajajo največ mesec dni po prhanju.

  16. Naredite au naravni kopel

  Pozabite na mokre kopalne mize: odločite za naravno lesno podlogo, narejeno z IKEA zunanjim ogrodjem. Ta "bathmat" je sorazmerno enostavno narediti - samo kliknite kosov skupaj in odstranite robove, ko je vaša mat je želena velikost.

  17. Zaprite v nekaj mehurčkov

  Ustvarite svojo lastno kopalno kad iz nekega predelanega lesa ali dvokombin in malo lesa. Biti sposoben jesti, piti in prebrati knjigo v kadi? Popolnoma nepotrebno, vendar popolnoma vredno.

Priporočena: