Love-ly Luxury Estate v Loveland Colorado

Love-ly Luxury Estate v Loveland Colorado
Love-ly Luxury Estate v Loveland Colorado

Video: Love-ly Luxury Estate v Loveland Colorado

Video: Love-ly Luxury Estate v Loveland Colorado
Video: Разговор с тем, кто поддерживает армию России / The supporter of Russian troops 2023, September
Anonim

Valentinovo prihajajo le enkrat letno, a če ste na trgu za luksuzno naftno posest, se lahko počutite ljubezen skozi celo leto v kraju Loveland, Colorado. Smack dab na vodi v lepem mestu na obali je to klasično sredozemsko mojstrovino. Z 5 spalnicami, 2 polnimi in 6 delnimi kopalnicami ter 11.188 kvadratnimi čevlji, je dom odlična konvergenca odličnih lastnosti, dekadentne obloge, brezhiben dizajn in arhitekturna iznajdljivost. Osrednji del doma je presenetljivo spiralno stopnišče in steno oken, ki oblikuje krasen pogled na vodo.

Dom ima tudi več kaminov, jedi v kuhinji, ločeno jedilnico, katedrale / obokane stropove, odprti tloris, shrambo, hodnik, mokro bar, pralni / sušilni stroj in lesena tla. Vsa udobja, ki bi jih imel vsak lastnik stanovanj.

Ko smo govorili o ljubezni, tu smo v Truliji naročili raziskavo Valentinovo z Harrisom, ki je interaktivno, in prosil neporočene odrasle, naj naštejejo svoje domove za sanje. Na podlagi ugotovitev, vemo, da je ta dom v Lovelandu zadetek s potencialnim partnerjem.

xoxo,

Trulia

Image
Image

Priporočena: