Resnično ljubiš te domove na Truliji prav zdaj

Kazalo:

Resnično ljubiš te domove na Truliji prav zdaj
Resnično ljubiš te domove na Truliji prav zdaj

Video: Resnično ljubiš te domove na Truliji prav zdaj

Video: Resnično ljubiš te domove na Truliji prav zdaj
Video: НЕ ВЫБРОСИЛА СТАРЫЙ ТЮЛЬ И ХОРОШО СЭКОНОМИЛА СЕМЕЙНЫЙ БЮДЖЕТ! 4 КРУТЫЕ ИДЕИ ИЗ ТЮЛЯ! 2023, Oktober
Anonim

Morda ne bodo prišli s cvetjem in čokolado, vendar ti priljubljeni domovi čaka, da rečeš: "Bodite moj!"

Pozabite, kaj kritiki pravijo, to je na prvi pogled se lahko zaljubite - vsaj z hišo. In ko razmišljate o tem, zaljubljanje v hišo ni vse, kar se razlikuje od padca za to posebno osebo. Obstaja ta prvi trenutek, ko se sprašujete, ali je na dosegu (kje je to predhodno potrdilo, ko ga potrebujete?). Potem je tu tekmovanje, ko položite najboljšo stopalo ali pismo - naprej. Naslednja faza za medene tedne (oh, vsak poletni večer bom preživel na tem vrtišču, za vedno!). Ampak poraba malo več časa skupaj (plus najem izkušenega domačega inšpektorja) lahko razkrije nekaj pomanjkljivosti. Če predpostavljate, da ne boste odkrili nobenih ukvarjalcev z ukvarjanjem, boste pripravljeni, da se zavzemate za svoj novi dom pri zaključni mizi. Na zdravje!

Ne glede na to, ali vas Valentinovo prikrajša ali razkrije, je zdaj čas, da objemite ljubezen, tako da si oglejte nekaj najbolj priljubljenih domov za prodajo na Truliji. Od Winnerja, SD, v New York, NY, to je izbor lastnosti v Združenih državah z najbolj edinstvenimi pogledi strani za januar 1-26, 2017. Najboljši del? Vsi še vedno čakajo na nove lastnike.

 • Image
  Image

  Zmagovalec v vaših očeh: 137.900 $, 533 Polk St., Winner, SD 57580

  Ta South Dakota omamen je velik na čarobno mesto. Ta zelo ugodna cena je prepričana, da privlači takojšnjo pozornost, vendar je ta dom v petih Winner, SD (prebivalstvo: manj kot 3.000), prava stvar. S 5.575 kvadratnimi čevlji življenjskega prostora, petimi spalnicami in velikim ograjenim dvoriščem, je pripravljen za novega lastnika. Kot da to ni dovolj, si zamislite oblazinjenje po ogrevanih nadstropjih doma do mokre barice, da se po dolgem dnevu izlijete visokega.

 • Image
  Image

  Strokovnjak: 26 milijonov dolarjev, 1620 Carla Ridge, Beverly Hills, CA 90210

  Pravično opozorilo: Zavist se bo iz vsakega passerby tega sodobnega čudesa, ki se nahaja nad Sunset Stripom, vendar bo vaša zasebnost zaščitena za domovimi 12-milimetrskimi steklenimi vrati. Seveda, šest-sobno stanovanje obljublja vse bonuse, ki bi jih lahko pričakovali v poštni poštni številki 90210: pogledi Los Angelesa, CA, luči, stropna in stropna steklena vrata in okna ter gledališče, telovadnica, parna kopel, in vinska soba.

 • Image
  Image

  City ljubezen: 1,23 milijona dolarjev, 411 E. 53. ulica # 15K, New York, NY 10022

  Nekaj stvari je bolj konkurenčno kot iskanje ljubezni v velikem mestu. Morda je na milijone ljudi (in na tisoče condosov), vendar iskanje tisti je težko. Vaš nepremičninski posrednik bi lahko predlagal to enosobno stanovanje s čudovitim zahodnim pogledom na New York, NY, ton naravne svetlobe in velike, zračne prostore z veliko vgrajenih ins. Apartma se nahaja v stavbi z belimi rokavi, v bližini velikih restavracij, trgovin in podzemne železnice. Bonus: če ste zaljubljeni v condo kot je, je prodajalec odprt tudi za prodajo pohištva.

 • Image
  Image

  Prijetna vrsta ljubezni: $ 300,000, 27817 S. Stanje Route 7 S, Harrisonville, MO 64701

  Dnevne kabine bodo za vedno obstajale v isti kategoriji kot vroč čaj, udobni copati iz flisa in čokoladni piškoti. Ta štirih spalnice hišo za prodajo na obsežni Missouri podeželja je prav tako udobno, s pokrito wriparound veranda in peči na drva. Z originalnimi stenami iz lesa in stropnimi tramovi po vsem svetu nadgradnje vključujejo novejšo kovinsko streho in nadgradnjo.

 • Image
  Image

  Je t'aime: 3.126 milijonov dolarjev, 26710 Alsace Drive, Calabasas, CA 91302

  Ta čudovita francoska posestva v nekdanjem slogu, nekdanji domači dom, poraja nadgradnje po meri. Amenities vključujejo Viking naprave, bazen z morsko vodo in spa, in temperaturno nadzorovana vinska klet. Pihajte svojo jutranjo kavo na balkonu z glavno spalnico, ki gleda na sonce in gleda na gore Santa Monica. Preživite večerje, dokončajte nekaj dela v pisarni ali pa se pomaknite v kaminu v bonusni sobi. Najboljše od vsega, dom je na voljo opremljen, zato se bo gibanje vetrično.

 • Image
  Image

  "Spoštuj": 1,299 milijona dolarjev, 4196 Colfax Ave., Studio City, CA 91604

  Z hollywoodskimi poverilnicami (dom je bil uporabljen za snemanje zunanjosti za hit TV oddajo Fant sreča svet), ta bungalov 1940-ih v očarljivi sosednji okolici je pripravljen za ponovni zagon. Dom Cape-style doma ima vabilo funkcij, kot so prevelike, opeko floored sončna soba, udoben den in klet v Kaliforniji z vinsko kletjo. Plus, obisk bližnjih bodo imeli svoje mesto za sprostitev - dvonadstropni penzion z lastnim vhodom, kuhinjsko nišo, kopalnico in nadstropje v spalnici.

Metodologija: Trulia je poudarila izbrane sezname s seznama domov, ki so trenutno naprodaj za tržnico, z najbolj edinstvenimi pogledi strani za januar 1-26, 2017. Lastnosti, ki so bile od takrat prodane, so bile manjkajoče slike ali so bile prej prikazane na spletnem dnevniku izključeni.

Priporočena: