LOL na to avocadovo zdravje nasvet od milijonarja

LOL na to avocadovo zdravje nasvet od milijonarja
LOL na to avocadovo zdravje nasvet od milijonarja

Video: LOL na to avocadovo zdravje nasvet od milijonarja

Video: LOL na to avocadovo zdravje nasvet od milijonarja
Video: CS50 2016 Week 0 at Yale (pre-release) 2023, Oktober
Anonim
No, no, dobro. Danes sem dobil največje darilo v mojem življenju - sem spoznal, da živim življenje napačno ves čas. Če hočem prihraniti dovolj denarja za hišo …
No, no, dobro. Danes sem dobil največje darilo v mojem življenju - sem spoznal, da živim življenje napačno ves čas. Če hočem prihraniti dovolj denarja za hišo …

Moram prenehati kupiti TOAST 19 AVOCADO.

DA. TAKO JE. NASVETI PREKLICI IZ MILLIONAIRE.

Naj vidim, če imam to prav, fantje.
Naj vidim, če imam to prav, fantje.

Če bom zmanjšal za 19 ameriških toast in 4 kave, si lahko privoščim 20-odstotno plačilo za hišo, hiša pa pomeni srečo in Ameriko, tako da sem lahko končno srečen. Z nakupom hiše.

In to mora biti res, kajti MILIONIRE je to rekel.

MILLIONAIRE, fantje!

No, tudi jaz sem milijonar, in zdaj bom pripravila nekaj resničnega govora. 10 točk, to je to.

1. Nobena količina prihranka avokada vam ne daje hiše. Mediana cen hiš naštetih v Ameriki je 245.000 dolarjev. (Smeh, odkar srednja cena stanovanja v NYC je več kot 2 milijona dolarjev, ampak samo pojdite s tem.) Če želite za to hišo v višini 245.000 dolarjev plačati 20% predplačilo, boste morali zmanjšati 2,578 avstralskih zdravil. Pri enem $ 19 toast na teden, bi to trajalo 49 let, da bi prihranili 20% predplačilo. Z drugimi besedami, v skladu s tem nasvetom, boste lahko prihranili dovolj za plačilo, ko se vaše ime spremeni v Mildred in se boste v Rossu dejansko znašli 10%.

2. KAKO PREKO DUMB JE TEGA NASVETA. In smo samo na točki # 2 tako daleč.

3. Ta tip (in mnogi drugi) vam prav tako rečejo, da zmanjšate za 4 kave. Razen dejstva, da mi je všeč kava, če poganjate številke, se vsak dan v vrednosti 4 $ dejansko ne poveča. V tem primeru bi vam morali odpraviti 12.250 kav, da prihranite za 20% odplačilo v hiši v višini 245.000 USD. To je odpravljanje nakupa 4 kave vsak dan za 33 let. Vso srečo, ti si slaba pankrt, ki je prikrajšan s kofeinom.

4. Zakaj je cilj v Ameriki vedno kupiti hišo? Ali je mogoče morda desetletja propagande National Association of Realtors? Zakaj je vedno več ljudi izbira za najem (vključno z menoj)? Oh, ne vem … morda je to dejstvo, da v velikih mestih ni smiselno kupovati. Ali pa kot nepremičninski razred nepremičnine dramatično spodkopljejo borzo. Ali fantomske stroške nepremičnin, o katerih nihče ne govori (razen mene, v 9. poglavju mojega New York Times bestselling knjiga, kjer vam pokažem realne številke za nakupom hiše). Če želite prebrati, zakaj nepremičnine niso vedno najboljša naložba, kliknite tukaj. Če se jezite, ker je to v nasprotju z vsem, kar ste bili povedali celo celo življenje - čeprav sem ga podprl s konkretnimi številkami - prosim, pošljite mi svoje jezne pripombe na [email protected].

5. Kaj nam ne sporočajo? Kateri strokovnjaki nam ne vedo? Hmm, dajmo kopati. Ta fant, ki je postal zelo bogat multimilionar, trdi, da moramo zmanjšati drago hrano in kavo. Zanima me, če je to storil … Sprašujem se, če morda, morda, je imel malo pomoči, o čemer ne želi govoriti. Poglejmo si samo okoli sebe v članku TIME za sekundo …

Image
Image

Vir

Počakajte sekundo … kaj je to?

Image
Image

Vir

OK, v redu, samo to je pozabil omeniti. Naj ga prilagodim za njega:

Korak 1 za nakup hiše: Nehajte kupiti 19 ameriških toast

2. korak: nehajte kupiti 4 kave

Korak 3: POGODITE 34 PLAČILO TISOČEGA DOLLAREGA KREDITA OD VAŠE GRANDPE ZA ZAČETEK

Prepričan sem, da je le nedolžen nadzor. (Zahvale gredo @maxwelltani za najdbo.)

Toliko teh strokovnjakov za osebne finance vam pridigata eno stvar, nato naredite drugo. Res misliš, da se oseba na tej nacionalni televiziji odzove na lattes? Njihova obleka (ali obleka) stane 2.000 $. Misliš, da štejejo svoje peni, ko imajo stanovanje 3BR v Tribeci? Bodi resen.

Mimogrede, če hočeš držati moje noge v ognju, prosim naredite. Začel sem pisati o osebnih financah, od koder bi morali začeti in kjer sem naredil precej denarja. Še pomembneje je, da nočem spati, ker so moje finance avtomatizirane. Potem sem govoril o freelancingu, iskanju sanjskega dela, pogajanjih o plačah in začetku spletnega poslovanja - vse kar sem storil. Predvsem pa je delo postalo resnično odlično pri vašem obrti in ljubeči, kar počnete. Pojdite po sprehodu, pogovorite se o pogovoru.

6. Zakaj strokovnjaki za osebne finance ne govorijo o zaslužku več denarja? Odgovor: Ker ne vedo, kako. Niso finančni strokovnjaki, oni so novinarji. Zato pišejo o rezanju - to je vse, kar vedo. Ne vedo Velika zmaga ali kako avtomatizirajte svoj denar. Nikoli vam ne bodo povedali, kako si lahko privoščite 1.000 sanjskih plašč ali $ 5000 sanjskih počitnic (čeprav jih sami vzamejo).

Ampak oni vedo, kako vam povem, kaj ne bi smeli storiti s svojim denarjem. Tukaj je članek ki gre v druge strategije za zmanjševanje stroškov. Po njihovem mnenju morate zmanjšati:

  • Brez kave
  • Brez taksijev
  • Brez večerja
  • Nocoj ne
  • Na enem naročniškem računu
  • Ni kosil
  • Ni potovanja v tujino
  • Brez vikendov
  • Brez ustekleničene vode
  • In, neobtožljivo, naključna fotografija dveh polobol žensk (???)

Po njihovem mnenju, če to storite vse od tega … v 4 letih, boste imeli dovolj za 34.000 $, ki jih je milijonar dobil od svojega dedka. Ali se ti ljudje gledajo v ogledalo, ko pišejo te stvari?

Hej fantje, če odnehate vodo in kisik, lahko tudi prihranite denar. Pravzaprav po uveljavitvi te strategije nikoli ne boste morali porabiti drugega centa približno 2 minuti.

7. Nekateri nasveti so dejansko dobri. Na splošno Američani porabijo preveč. Ja, ti. Ja, preveč ješ. Ne, sploh ne veste, koliko porabite. Nimate nobenih varčevalnih ciljev, ne veste, kako vlagati, in pravite "ne želite izgubljati denarja na borzi", vendar ne veste, o čem govorite. Ko ljudem poveste to (tudi to 69% Američanov ima manj kot 1000 $ prihrankov), postanejo res jezni in poskusite trditi, da jih ne morejo shraniti. Vsakdo lahko prihrani. Večina vas niti nikoli ni prebrala ena dobra knjižnica za osebne finance v vašem življenju, do predvidenega dne (v 40-ih letih), ko se zavedaš … "O sranje, kaj je vse to denar?" Žalostna resnica je, da bo prepozno. Zbudi se in prevzame nadzor nad svojim denarjem. Na njej porabim manj kot 1 uro / mesec. Imate čas za eno najpomembnejših področij svojega življenja.

8. To ni brezupno. Ampak, če sledite starim pravilom, ste zajebani. Če menite, da morate (1) zmanjšati drobne stvari, kot je kava, (2) končno prihranite za hišo, nato (3) kupite in živite srečno ves čas, ste vrženi. Igraš napačno igro in tega sploh ne zavedaš. V življenju boste preživeli cilj, kjer ne morete zmagati - in nikoli ne boste vedeli, zakaj. Dig globoko v tvojo nevidne skripte o vaši sreči in denarju. To je zares izziv, toda tisto, kar so vam povedali - "nepremičnina je najboljša naložba" in "če kupim hišo, bom v redu" - morda ne bo več pomembna za vas.

9. Sledite boljšim nasvetom, ki dejansko zvonijo za vas. Kot lahko poveste, mislim, da je ta tipičen nasvet bonkers. Ampak jaz tudi nimam tolerance za ljudi, ki se želijo samo pritoževati, kako težko imamo. "Waa, naša generacija je privita … študentskih posojil, Baby Boomers, waa." Utihni. Imamo več priložnosti kot kdaj koli prej. Namesto, da se pritožujete nad vlado ali Baby Boomers, kaj ste storili, da bi živeli bogato življenje?

Naj drugi ljudje zmanjšajo naključne 2-kilogramske količine dlesni. Obstaja omejitev, koliko lahko zmanjšate, vendar ni omejitve, koliko lahko zaslužite. Privoščite si dobro delo in pogajati svojo plačo. Začnite stranski posel. Nastavite finance, da samodejno shranite in naložite za vas. Več o tem izboljšati svoje socialne spretnosti, obvladati svojo notranjo psihologijo in postati produktivnejši. Ko ste pripravljeni, začnite spletno poslovanje. PREBERITE. Bog, sploh me ne zanima, če preberete moje materiale ali druge ljudi. Samo snemi rit, prenehajte z jemanjem slabega nasveta in ustvarite bogato življenje.

10. Posredujte to 3 svojim prijateljem, ki jih potrebujejo. Povej jim pojdite na glasilo na naslovu iwillteachyoutoberich.com od tega čudnega indijskega fanta, ki je napisal New York Times Najboljše prodajalce in brez sranja.

Ljubi me ali sovraži me, me ne zanima. Kar me skrbi je, da nekaj naredite danes. Nihče drug ne bo storil za vas.

Priporočena: