Malo stvari: 10 preprostih posodobitev, ki omogočajo najem, se počutijo kot doma

Kazalo:

Malo stvari: 10 preprostih posodobitev, ki omogočajo najem, se počutijo kot doma
Malo stvari: 10 preprostih posodobitev, ki omogočajo najem, se počutijo kot doma

Video: Malo stvari: 10 preprostih posodobitev, ki omogočajo najem, se počutijo kot doma

Video: Malo stvari: 10 preprostih posodobitev, ki omogočajo najem, se počutijo kot doma
Video: J. Krishnamurti & David Bohm - Brockwood Park 1980 - The Ending of Time - Conversation 10 2023, Oktober
Anonim

Teh 10 malo posodobitev bo oživilo svoj najemni prostor, ne da bi pri tem ogrozil varnostni polog.

Življenje na najemu se včasih počuti kot kavč-surfanje v nečem drugem domu - nekoliko ste obtičali s tem, kar je lastnik nepremičnine namestil. Ampak to ne pomeni, da morate trpeti umazane stenske stene ali dolgočasne stene!

Obstajajo številne ideje za oblikovanje majhnih idej za prilagoditev vašega najema, tako da se vam zdi bolj kot vaš popoln dom sladki dom - ne da bi vam ogrozili varnostni polog. Ne glede na to, ali si najemite studio v Seattlu ali prostorno enosobno enoto v Bostonu, teh 10 idej ne bi bilo lažje narediti in skoraj ves trenutek spremenili svoj prostor.

Preberite za nasvete za oblikovanje majhnih stanovanj, nato pa jih shranite na svoje Pinterest plošče tukaj.

Image
Image

Obleci svoj ponorov:Suha krila lahko preoblikuje kopalnico za najem, tako da: (1) skriva manj kot nedotaknjeno podnožje, (2) izkoplje mesto za skrito skladiščenje in (3) dodaja pop vzorca ali barve. Poskrbite z malo lepljivega traku Velcro in kuliranimi tkaninami ali starim, lepim ležiščem in uporabite novo cubby pod za shranjevanje dodatnih brisač, toaletnih pripomočkov ali čistilnih sredstev. (Prepričajte se, da odstranite lepljivo lepilo, da očistite preostalo lepljivost, ko ste pripravljeni na premikanje.)

Image
Image

Uporabite odstranljive ozadje:Enostaven za uporabo in še lažje razveljaviti in preoblikovati, današnja izmenljiva ozadja niso nič podobnega ozadja vaše babice. Danes obstaja dovolj možnosti na trgu, da ustrezajo vsem estetskim.

Wall Need Need Love, s sedežem v Nashville, TN, ponuja odstranljive stenske obloge od igrivih motivov do krepkih retro grafičnih odtisov do klasičnih črt. (Prodajne celo pakete za vzorce, tako da jih lahko preizkusite, preden investirate.) Papir za piling in lepilo za pisanje je še ena odlična rešitev za najemnike, ki želijo spremembo barve, kot so začasne stenske fotografije na stenah Need Love.

Image
Image

Dodaj začasno ploščico:Odstranljive ploščice za ploščice, dimenzije, ki ustrezajo najbolj standardnim kopalnim in kuhinjskim ploščicam, lahko dodajo barvo, teksturo in vzorec v osnovno ali zastarelo kuhinjo ali kopalnico z malo truda. Med družbami, kot sta StickPretty in TileStix, boste morali najti slog, ki vam bo govoril.

Image
Image

Naredite radiatorsko polico:Ah, radiatorji. Vzdržejo nas toplo in udobno, vendar pogosto pojedo veliko prostora, zlasti v manjših stanovanjih. Če imate radiator? Obrnite jo na praktično, takojšnjo polico, tako da jo napolnite z marmornato ploščo (ki ne bo iz taljenja segrete kot lesa).

Image
Image

Get faux vgrajene:Kdo ni sanjal o obrtni koči z vgradnimi stenami v zid? Če nimate dovolj sreče, da bi priklopili enoto z dobro vgrajenimi vgrajenimi vtičnicami, lahko dobite videz in veliko dodatnega prostora za shranjevanje in prikazovanje z oblogo stene z IKEA klasičnimi knjigami "Billy". Ker te povsodne, preproste iverne police prihajajo v razponu višin, širin in zaključkov, je preprosto prilagoditi ureditev, ki se prilega skoraj vsaki sobi. Oglejte si ta primer za navdih.

Image
Image

Dodaj površino preprogo:Stahnil z zastarelo, obarvano ali preprosto grdo preprogo od stene do stene? Les ali laminatna tla so presegli prepričanje? Najbolje je, da vlagate v preprogo ali več velikih preprog, odvisno od velikosti in razporeditve prostora. Spuščanje nove talne obloge lahko takoj spremeni ves prostor! Poskusite CB2, DwellStudio in IKEA za elegantne možnosti, ki so prijazne do denarnice.

Image
Image

Prevleka z brizgalno plastjo:Kot najemnik, verjetno ste, ste se ukvarjali z bruto, mleveno maso pod tušem ali na ploščice tla na neki točki. Zato morate vedeti o tem priročnem $ 6 proizvodu. V bistvu je plastificirana plastenka v steklenički in izgleda in deluje kot laka za čevlje. Prebarvajte ga nad manj kot brezhibno injekcijsko maso, počakajte nekaj ur, obrišite presežek in vaša stena ali tla bodo videti kot nova.

Image
Image

Uporabite karkoli, razen žaluzij:Slepi, mini ali navpični, se pogosto štejejo za končni dekorativni greh. Zato je sramota, da so pogosto standardne v najemnih enotah (ne glede na to, kje živite). Če želite, da bi vaš dom počutil kot zobozdravstvena pisarna, jih bodisi spustite ali jih skrijete tako, da obesijo zavese. Ne pozabite shranjevati in ponovno namestiti vseh žaluzij, preden se selite, še posebej, če želite, da se vaš varnostni depozit vrne nazaj.

Image
Image

Namestite novo strojno opremo:Zamenjava nekaj gumbov v omari, ročaji predalov, pokrovi stikalnih ploščic ali celo vrtljivi gumbi lahko povzročijo vso razliko v najemni enoti. Še enkrat, obdržite prvotno strojno opremo in jo vrnite, preden se premaknete - boste želeli vzeti elegantne nove predmete s seboj na svoje naslednje mesto!

Image
Image

Prinesi naravne elemente:Očitno, kot se morda zdi, nikoli ne morete narobe z vdorom na prostem. Rastline izboljšajo kakovost zraka in takoj čutijo vsak dom, homier.

Če ste zaskrbljeni, da jih ubijete, ne bodite! Veliko vrst uspeva v slabi svetlobi z malo vzdrževanja. Filodendroni, bršljani, celius in vijolična strast še posebej dobro rastejo v vodi in lepo izgledajo v majhnih steklenicah in vazah, razpršenih ali združenih po celotnem domu. Razmislite tudi izven zelenja: celo skledo z borovci ali velika vaza, napolnjena z najdenimi vejami, se čudi, da oživi sobo.

Kateri mali hackovi se počutijo kot doma? Delite svoje najljubše nasvete in nadgradnje v spodnjih komentarjih!

Priporočena: