Pet izkušenj pri izvajanju mojih davkov za več kot 10 let

Kazalo:

Pet izkušenj pri izvajanju mojih davkov za več kot 10 let
Pet izkušenj pri izvajanju mojih davkov za več kot 10 let

Video: Pet izkušenj pri izvajanju mojih davkov za več kot 10 let

Video: Pet izkušenj pri izvajanju mojih davkov za več kot 10 let
Video: Speeches that have made Europe: Louise Weiss (1979): Full speech 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

To objavo sponzorira H & R Block.

Leta 2000 sem plačal 500 USD za vložitev moje neverjetno preprosto davčno napoved, ker nisem vedel, kaj počnem. Seveda, leta 1999 sem imel veliko trgovanj, da sem izračunal, saj je bila to dotcom manija takrat.

Po izvedbi 500 dolarjev je bilo drago, sem plačal 250 $ za H & R Block CPA, da bi opravljal svoje davke in pokazal vrvi za nekaj let. Ko sem se počutil udobno z vsemi oblikami in žargonom, sem začel delati svoje davke s pomočjo davčne programske opreme podjetja H & R Block. Začeli so s CD-ROM-a, ki sem ga moral kupiti pri prodajalcu elektronike, zdaj pa je vse na spletu, hvala bogu.

Verjetno ne bom nikoli plačal CPA, da bom spet izvršil davke, ker je programska oprema za pripravo davka H & R Block tako enostavna za uporabo od doma. Preden začnete, vam bo postavil vprašanja o vašem položaju, tako da vam bodo na voljo primerni obrazci. Poleg tega je davčna programska oprema vedno posodobljena z najnovejšimi davčnimi predpisi.

Za tiste, ki želijo imeti H & R Block davčni strokovnjak, da svoje davke na daljavo (ker hoče iti v pisarno), so prišli do programa H & R Block Tax Pro Pro Go. Preizkusil sem jih eno leto, ker sem imela vprašanja v zvezi s par K-1 vložki iz mojih zasebnih naložb. Bilo mi je zelo všeč, da se pogovorim z davčnim strokovnjakom, ki mi je priskrbel informacije, ko sem bil zaljubljen.

Izdelek zagotavlja oddaljeno davčno pripravo z le nekaj preprostimi koraki.

1. Tax Pro Match & Upfront Pricing: Odgovorite na nekaj vprašanj o sebi, se ujemajte z najboljšim davčnim PRO za vaše potrebe na podlagi vaših odgovorov in si oglejte dejansko ceno vnaprej, začenši z manj kot 60 USD za eno zvezno in eno državno vrnitev.

2. Dodelitev davčne dokumentacije: Varno naložite digitalne davčne dokumente. Če nimate pripravljenega dokumenta, lahko svoj napredek shranite in nadaljujete, če ste zapustili.

3. Pogovorite se s Tax Pro: Vaš davčni zavezanec vas osebno pozove, ko prejmete vaše obrazce. Varno jih lahko kadar koli sporočite v celotnem procesu.

4. Priprava navideznega davka: Povratek se zaključi v roku 5 delovnih dni in ga pošljete

vi, skupaj z razlago vaših kreditov in odbitkov za pregled in odobritev, preden plačate.

5. Pay & File: Potrjujete svojo vrnitev in izberite, kako plačati. Ali pa uporabite vračilo in ne plačate ničesar iz žepa. Nato H & R Block vrne vašo vračilo v vašem imenu.

Pet stvari, ki sem jih naučil delati svoje davke

1) Prepričajte se, da vnesete svojo osnovo stroškov za vse obrti. Pred desetimi leti sem imel $ 250,000 + napačnega davčnega računa, ker sem pozabil vložiti okrog 1.000.000 $ v stroškovno bazo za različne obrti. Moj pravi dobiček je bil manj kot 150.000 dolarjev, vendar je IRS mislil, da imam $ 1.000.000 v dobičku. Nikoli več ne bom naredil te napake!

2) Zasebne naložbe pogosto zahtevajo, da vložite prošnjo. Ne glede na to, ali vlagate v zasebni kapital, tvegani dolg ali različne alternativne naložbe, obstaja velika verjetnost, da boste morali vložiti podaljšanje, ker se njihovi davčni obrazci redno dopolnijo do 15. aprila do 17. aprila. Najprej boste morali vložiti in plačati morebitne ocenjene davke, vložiti razširitev in ponovno prejeti davke pred 10. oktobrom.

3) IRS ni tako strašen, kot se zdi. Ko sem imel svoj manjkajoči stroški, sem poklical IRS, da bi dobil nekaj pomoči. So bili zelo empatični in v pomoč pri razlagi, kaj naj naredim naslednje. Vse sem vložil ustrezno in ni plačal kazen. Prav tako sem dvakrat štetje svoje domače hipotekarne obresti enkrat in preprosto plačal kazen prekoračitve. V filmih je IRS postal strahovite pošasti. Toda v resnici sem jih našel, da so skrbni ljudje, ki zavedajo, da se napake dogajajo.

4) Naučite se optimizirati svoje davke. Nihče več ne skrbi za vaš denar od tebe. Ko opravljate svoje davke, lahko vnesete proformo številke, da vidite, kakšna bo vaša davčna obveznost, če boste vzeli to delovno mesto, se registrirali novemu samostojnemu odjemalcu, preselili v drugo državo ali kupili ta 6.000 funtov SUV za vaše podjetje. Vnos številnih podatkov o dohodku in stroških vam pomaga ugotoviti, kako želite najbolje zaslužiti in porabiti svoj denar.

Related: Kako malo plačati brez davkov za preostanek svojega življenja
Related: Kako malo plačati brez davkov za preostanek svojega življenja

5) Naučite se, kako povečati svoje življenje.Ko delate svoje davke, se zavedaš, kako neučinkovito je zaslužiti W2 dohodek ali zaslužiti samo W2 dohodek. Prav tako vidite, kako je zaradi naše postopne davčne strukture zelo neprizanesljivo ustvariti visok dohodek. Kot rezultat, ste manj nagnjeni k neobčutljivemu delu samo zaradi višje plače. Prizadevali si boste zaslužiti pasivni dohodek, ki je pogosto obdavčen po nižjih stopnjah, ugotovite, da je idealen dohodek, kjer se sreča ne povečuje, in manj skrbi za preganjanje vsemogočnega kupca. Ko postanete zelo vpleteni v svoje davke, si prizadevate, da živite bolj svobodno, ker jasno vidite, koliko plačate.

Razumite svoje davke na zelo najmanjšem

Uporaba davčne programske opreme je eden najboljših načinov za davkoplačevalce, da zagotovijo natančno vrnitev in zahtevajo le davčne ugodnosti, ki jih lahko prejemajo. - IRS

Vam ni treba narediti lastnih davkov, vendar morate vsaj razumeti, kako so vaši prihodki in naložbe obdavčeni, in kaj lahko zakonito storite, da zmanjšate svojo davčno obveznost. Davki bodo verjetno vaši največji tekoči stroški.

Predlagam, da vsi delajo z davčno programsko opremo in CPA, da bi odgovorili na vsa vaša vprašanja.Če je čas, ki ste ga porabili, koristen, naredite svoje davke s spletno programsko opremo, še posebej, če so vaši davki sorazmerno preprosti. Če so vaši davki zapleteni, pojdite po hibridni poti ali najeti CPA, ki ga lahko vodite.

Za začetek vračanja lahko obiščete https://hrblock.com/taxprogo. Prvi teden aprila se bom začel vračati in na koncu vložiti podaljšanje zaradi treh zasebnih naložb K-1, ki bodo prišli mimo roka.

Bralci, kakšne so izkušnje, ki ste jih izvedeli pri vložitvi lastnih davkov? Z davčno programsko opremo, ki je tako enostavna za uporabo in davčne dokumente, ki jih je mogoče naložiti na spletu, kaj so nekateri od razlogov, zakaj nekateri še vedno plačujejo nekoga, da bi svoje davke?

Priporočena: