7 Nadgradnje kuhinje pod $ 5K, ki povečajo domače vrednosti

Kazalo:

7 Nadgradnje kuhinje pod $ 5K, ki povečajo domače vrednosti
7 Nadgradnje kuhinje pod $ 5K, ki povečajo domače vrednosti

Video: 7 Nadgradnje kuhinje pod $ 5K, ki povečajo domače vrednosti

Video: 7 Nadgradnje kuhinje pod $ 5K, ki povečajo domače vrednosti
Video: РАДУЖНЫЕ ДРУЗЬЯ — КАЧКИ?! НЕЗАКОННЫЕ Эксперименты VR! 2023, Oktober
Anonim

Povečajte pritožbo vaše kuhinje in domačo vrednost, ne da bi zlomili banko.

Verjetno si v kuhinji preživite veliko svojega časa, kuhate, zabavate prijatelje čez kozarec (ali dve) vina ali se pogovarjate skozi svoj dan z družino. Toda morda bo prišel dan, ko pogledate in opazite, da se ta zelo priljubljen prostor začenja malo videti. Nenadoma je vaš najljubši zbirni kraj postal mesto, kamor potešite goste, in ste zaskrbljeni, da bodo potencialni bodoči kupci izključeni zaradi zastarelega videza - še posebej, če ste na luksuznem trgu, kot je Westport, CT. Ampak, ni potrebe, da se bliže od kuhinjskih nadgradenj. Tukaj je sedem nadgradenj, ki so jih strokovnjaki za oblikovanje in nepremičninski agenti predlagali, kako obnoviti svojo kuhinjo (in povečati vrednost vašega doma) za manj kot 5000 dolarjev.

7 kuhinjskih nadgradenj za povečanje vaše domače vrednosti

 1. Ponovite svoje omare in spremenite strojno opremo Predvideni stroški: 250 USD za strojno opremo, 300 USD za barvo Slikarice v poligrafičnem zaključku in dodajanje nove strojne opreme so neboleči načini, da vaši kuhinji omogočijo hitro dvigovanje obraza, ne da bi pri tem zlomili banko. "Eden od naših najljubših nasvetov za posodobitev kuhinje je zamenjati standardno strojno opremo," pravi Marika Meyer iz podjetja Marika Meyer Interiors LLC. "Strojna oprema lahko spremeni občutek prostora, zaradi česar se zastarela kuhinja počuti bolj sodobno ali pa se neustrezna cabinetry počuti kot nadgradnja." Preizkusite možnosti, kot so vdolbina zvonjenja in tradicionalni bin pull za elegantno strojno opremo, ki je istočasno brezčasna in trendovska.
 2. Zamenjajte ali dodajte backsplash Predvideni stroški: 2.000 $ Utrujeni od posode in gledajo na stari backsplash z rumeno injekcijsko maso? Obnovi! Kathleen Hay, glavna direktorica Kathleen Hay Designs, predlaga spremembo tega, kar imate za novo ploščico. "Razmislite o zamenjavi ploščicih ploščic s sodobnim steklom, mozaičnim ploščicam ali klasičnim belo ploščadjo podzemne železnice, ki nikoli ne izgine v slogu", pravi Hay. »Zdaj je na voljo v številnih velikostih in oblikah in jih lahko postavite v kostanjev ali vzporedni model za posodobljen in svež videz.« Nevtralni toni bodo kuhinjo postali večji in svetlejši za vas in potencialne kupce.
 3. Barva tla iz trdega lesa Ocenjeni stroški: Razlikuje se glede na velikost vašega prostora; slikanje ali zadrževanje tal običajno stane med $ 400 in 650 $ plus dela; keramične ploščice se začnejo okoli 900 USD plus stroški namestitve Morda razmišljate o kuhinjskih nadstropjih, predvsem ko izlijete razlitje, toda slika je hiter način, da tej ključni površini daste novo življenje. "Tla so zelo pomemben del preoblikovanja kuhinje, poleg tega pa je na voljo domišljija, ki je na voljo," pravi Jane Toland, direktor podjetja Tolhouse Design. "Preprosto menjavo talne barve je vse, kar potrebujete, recimo, bogato rjavo senco ali trendovsko sivo barvo." Odločite se za emajlno barvo, kot so Benjamin Moore's Floor in Patio Latex emajl. Če ste previdni pri takšni dolgotrajni zavezanosti, številni trgovci na drobno prodajajo vzorce barv pinta, da lahko preizkusite barvo, preden se odločite. Če želite še povečati videz kuhinje, razmislite o dodajanju keramične ploščice.
 4. Zamenjajte luči Predvideni stroški: 75 do 250 USD

  Dobra osvetlitev je pomembna za vsakogar in v vsaki sobi. Jeffrey Osborne iz Hark in Osborne Interior Design priporoča pridobivanje "elegantnih in cenovno ugodnih" obesnih luči (mu je všeč Schoolhouse Electric & Supply Co Lighting), da visi nad otokom ali pultom. Dodajte razsvetljavo pod okriljem, da si kuhinjo naredite višjejši videz - ali preprosto zamenjajte žarnice za LED-diode v obstoječih napravah, da oddate kuhinjo v boljšo svetlobo (in prihranite prihranek energije).

 5. Namestite mesnice ali betonske pulte Ocenjeni stroški: od 300 USD za betonske pulte

  Ker je večina svojega časa verjetno porabljena v kuhinji ob vaši pulti - jedo, pripravlja hrano, načrtuje naslednjo stranko itd. - želite, da je vaša površina trajna, ne da bi preveč porabili. Poiščite ostanek granita (kosov, preostalih iz drugih projektov) ali kupite mesarsko blago ali celo betonsko točilnico, ki se lahko obarva v skladu s prostorom. »Pojdite v trgovino, ki je predelala materiale in jo privlačila lepo ploščo iz lesa ali komercialno kovinsko točilno točko, ki jo je treba uporabiti kot naglas na otoku,« pravi Lisa DeStefano, ustanovitelj in glavni arhitekt DeStefano Architects. "Pult za masažo je lahko precej poceni, vendar je izziv manšeta in je čisto na čistem, kar mora biti sanitarna površina." Uporabite dražje materiale, kot so granit ali marmor, na manjših prostorih, da bi vplivali na prostor, brez znatnega pomena višja cena.

 6. Dodaj nov kuhinjski umivalnik Ocenjeni stroški: od 299 USD za nerjavno jeklo

  Pomivalno korito je eden od najpomembnejših elementov v kuhinji: izbira tiste, ki podvoji kot osrednji del, pa se v videoposnetku izkaže za čisto funkcionalni element. Notranja oblikovalka Laura Umansky, predsednica in kreativna direktorica Laura U Interior Design, pravi, da se nov umivalnik, kot je predal pred sprednjo stranico, "počuti po meri in premišljen" in daje potencialnim kupcem dojemanje, da ima dom večja vrednost.

 7. Daj mu pokrov Ocenjeni stroški: prične pri 599 $, plus delovno silo

  Večina potencialnih kupcev bo videla kuhinjo v enem hitrem pregledu, od pultov in potopi do peči. Dodajanje funkcionalnega pokrova iz nerjavečega jekla v prostor je odličen način, kako povečati videz kuhinje in ji dati svež občutek, tudi če ne vstavite nove peči. Nape tipično odpirajo zunanjost, vendar ne skrbite, če je dodajanje novih kanalov videti preveč. Namesto tega se odločite za pokrov z napetostjo. Ogljikove filtre je treba zamenjati vsakih nekaj mesecev, vendar boste prihranili veliko denarja na kanalih. Notranji oblikovalec Jeffrey Osborne priporoča, da pride električar, da zamenja in namesti pokrov za varnostne namene. "Prevelik pokrov oblikuje videz kuhinje kuharice, ki se ponavadi vidi le v luksuznih kuhinjah," pravi Osborne in dodal, da lahko takoj dodaja na tisoče dolarjev vrednosti v vesolje.

Priporočena: