10 Nasveti za preprečevanje izgorevanja s kuhinjo Remodel

Kazalo:

10 Nasveti za preprečevanje izgorevanja s kuhinjo Remodel
10 Nasveti za preprečevanje izgorevanja s kuhinjo Remodel

Video: 10 Nasveti za preprečevanje izgorevanja s kuhinjo Remodel

Video: 10 Nasveti za preprečevanje izgorevanja s kuhinjo Remodel
Video: Самый дорогой коралл в мире 2023, Oktober
Anonim

Preden začnete kuhati načrt preoblikovanja kuhinje, upoštevajte te koristne predloge.

Ko gre za čarovnijo, ki se zgodi med preoblikovanjem kuhinje, obstajajo olimpi možnosti, ki jih lahko pripravite. Kar pomeni, da je veliko, kar lahko gre narobe.

Preden vzamete kladivo v staro kuhinjo, preberite te 10 nasvetov, da se izognete požiranju na preobleku kuhinje.

1. Ne prekrivajte

Razmislite o trgu in odločite, ali je preoblikovanje kuhinje z nizko, srednjo in vrhunsko kuhinjo najbolj smiselno. Stroški lahko ustvarjajo lestvico od 2.000 evrov za preprosto nadgradnjo barve in strojne opreme na 50.000 dolarjev, če namestite drago pult in luksuzne naprave.

Ocenite soseski, da preprečite prekomerno porabo (ali premajhno porabo). Morda ne boste dobili svoje naložbe nazaj namestiti travertin v vaš majhen zaganjalnik, in se sprijazni s tem, nikoli ne boste videli Formica v visoki dom. Torej, preverite lastnosti za prodajo na svojem območju, preden dobite luknjo za vrhunske nadgradnje.

2. Izogibajte se krizi identitete

Ne poskušajte preoblikovati 50-ih zgodovinskih kuhinj v sodoben prostor za kuhanje. Vsi domovi, čeprav skromni, so zgrajeni v določenem arhitekturnem slogu. Delajte z njo, ne proti njej. V nasprotnem primeru boste porabili preveč denarja in časa na popolnem remontu in verjetno boste končali s kuhinjo, ki gleda izven kraja.

3. Vodo vodite tam, kjer je

Premikanje vode in plinskih linij za preoblikovanje ponorov, peči, peči ali pomivalnih strojev je izjemno drago, zlasti v starejših domovih. Zato hranite vse elemente, ki so povezani s cevmi, kjer so - in v svojem žepu hranite nekaj dodatnega denarja.

4. Pazite na napačen tloris

Če imate proračun za prerazporeditev naprav, upoštevajte načrt tla. Ali sledi naravni trikotni vzorec prometa med hladilnikom, štedilnikom in umivalnikom? Je pomivalni stroj ob umivalniku? Mora biti. V nasprotnem primeru ustvarjate nered vsakič, ko hodite po sobi, s kapljično jedjo v roki.

5. Ne smete odstraniti obstoječih omar

Če so vaše stare omare kakovosten les in so še vedno v dobrem stanju, imate srečo. To je ena od prvih stvari, ki preverjajo, kdaj je dimenzionirana kuhinja, ki je bila predhodno preuredjena, saj so okviri okvirja najdražji del celotnega prostora.

Zelo preprosto je, da lahko pokrita omarica dvigujete obraz. Tri običajne načine za vgradnjo omaric vključujejo: dodajanje novih vrat in predalov predalov, prelamiranje sprednjih in stranskih strani ali prebarvanje.

6. Nikoli ne brizgajte barve za brizganje

Omarice očistite in rahlo brušite, nato pa najemite profesionalnega slikarja, da jih razprši. Ne poskušajte DIY tega; nekaj pločevink barve za brizganje iz strojne opreme preprosto ne bo naredil trika. Strokovno spray delo lahko grdo omare videti novo tovarno. Ne morete videti istega videza, tako da sami posnamete ali zavijete omare.

7. Ne scrimp na novo strojno opremo

Domofoni za preurejanje domov imajo odličen izbor strojne opreme vrat. Izberite gumbe in poteze, ki dopolnjujejo vaš arhitekturni slog in ne izrezajte vogalov. To je kot lep kos nakita - dodaten dotik, ki omogoča, da celotna oprema (ali soba) dela.

Ne pozabite odstraniti in zamenjati starih, pobarvanih tečajev s sijočimi novimi. Morda je dolgotrajen, vendar je zelo poceni in predstavlja veliko razliko.

8. Izkoristite brezplačno svetovanje

Oglejte si velike centre za domače izboljšave za brezplačne računalniške storitve zasnove, ki pomagajo postaviti vašo kuhinjo. Njihovi strokovnjaki so na samem vrhu današnjih dekorativnih trendov, njihove storitve pa vključujejo individualno pomoč strankam, pa tudi notranja posvetovanja, celovito upravljanje projekta in namestitvene storitve.

9. Ne razpršujte naprav

Pri nakupu novih hladilnikov, razponov in pomivalnih strojev držite z isto blagovno znamko. Na srečo so proizvajalci aparatov začeli ustvarjati cenovno ugodne in poceni linije s pripadajočimi nizi - tako vam dajejo svojo kuhinjo oblikovalcem veliko manj. Z malo raziskav in nekaj pametnega nakupovanja, lahko najdete cenovno ugodne naprave, ki izgledajo zelo high-end.

10. Ne pozabite na proračun za ponore in napeljave

Pridobite čim boljšo pipo, eno s pritrdilno razpršilno napravo ali gosenico z odstranljivo glavo. To je nujnost - in razlika med dobrim in velikim je samo od 50 do 75 dolarjev. Držite se v enem doslednem zaključku, saj lahko mešane obloge izgledajo s krpo.

Kaj je tisto, kar ste storili v kuhinji (preteklost ali sedanjost), ki je resnično dala to "wow" dejavnik? Dajte v pripombe spodaj!

Priporočena: