Grem, da ubijem lastno rit

Grem, da ubijem lastno rit
Grem, da ubijem lastno rit

Video: Grem, da ubijem lastno rit

Video: Grem, da ubijem lastno rit
Video: Elderly Church Leader Shames Teen For Being Overweight - YouTube 2023, December
Anonim

Se bojite trdega dela? Nisem. Lahko me zaklenete v sobi, povej mi, da ga razbiješ do čepov in znova zgradi nazaj. Jaz bom to storil, tudi če je le še nekaj upanja za nekaj dobrega čaka na koncu. Kot mnogi izmed vas morda ali ne veste, bo Yakezie.com v ponedeljek, 16. avgusta. Izredno veliko časa je bilo porabljenih za oblikovanje igralnega načrta, sodelovanje s Chrisom web gurujem za izvajanje funkcij in ustvarjanje vsebine.

Vse se vedno zdi tako mirno zunaj, toda za prizori gre za brezstopenjsko odpravljanje napak, načrtovanje in poskus in napake. Veliko spoštovanje vsakomur, ki je kdaj poskusil začeti kakršenkoli skupni projekt! Naše Google Skupine je živo z razpravo, ideje pa so neskončne. Vendar pa so ideje neuporabne brez izvajanja. Pogosto se sprašujem, kako naj bi na zemlji morali uskladiti talente in ideje toliko. Skrbi me, da bodo odlične ideje padle ob strani, ker smo preveč osredotočeni na ozke cilje. Zato se bomo potrudili, da jih bomo posneli.

Z rokom do 16. avgusta se mi zdi, da sem v šoli, delam na projektu, ki bo določil moj končni tečaj. Toda v resnici ni nobenega strahu pred napakami, razen zaradi strahu, da ne bi delali. Kakšna je škoda, da nikoli ne bi začeli Yakezie.com s toliko raznolikimi in strastnimi člani, od katerih ima vsakdo nekaj posebnega. Konec koncev, Yakezie.com ni za mene, ampak za vse člane, ki so sodelovali v izzivu, in vse potencialne nove bralce, ki iščejo edinstven vpogled.

Vikendi so namenjeni sprostitvi, vendar ne vikendih. Čas hrustanja in grem v rit, da zagotovim, da vse poteka po načrtu. Glej yaall na Yakezie.com ta ponedeljek!

Bralci, za tiste, ki imajo več spletnih mest, kakšne nasvete o tem, kako upravljati?

Za tiste, ki imajo samo eno spletno mesto, ste kdaj pomislili, da začnete drugo spletno stran in uporabite, kaj ste se naučili na svoji prvi spletni strani?

Kdaj si bil zadnjič, ko si nekaj udaril v svojo rit? Haiiiii yah!

NADGRADNJA: Yakezie.com je v pripravi in trenutno delamo vse kinks. Prosimo, pošljite svoje povratne informacije!S spoštovanjem,

Sam @ - "Odrezavanje skozi skrivnosti denarja"

Sledite na Twitterju @FinancialSamura in se naročite na naš RSS.

Priporočena: