Parkour z Levi, Fat Tire kolesarjenje in krivo užitek utemeljeno

Kazalo:

Parkour z Levi, Fat Tire kolesarjenje in krivo užitek utemeljeno
Parkour z Levi, Fat Tire kolesarjenje in krivo užitek utemeljeno

Video: Parkour z Levi, Fat Tire kolesarjenje in krivo užitek utemeljeno

Video: Parkour z Levi, Fat Tire kolesarjenje in krivo užitek utemeljeno
Video: Как мы копим 3000$ ежемесячно живя в Японии 2023, December
Anonim

Moja boljša polovica in pravkar sem prišla domov iz kratkih počitnic v regijo Grand Traverse v Michiganu.

Če za nekaj časa spremljate blog, se boste spomnili, da je to na isti lokaciji, ki sem jo označil kot poceni destinacijo za počitnice, nekaj let nazaj.

Resnica je, da gremo vsako leto. In čeprav se to zdi, da bi se hitro ustavilo, se vedno poskušamo mešati v nekaj novih gubah. V letošnjem letu so bili vključeni:

1. Naša prva resnična doživetja gorsko kolesarjenje. Izposodili smo kolesa in pridali okoli 20 km skozi izvrstno pot VASA. Bil sem na 29-palčnih maščobnih kolesih Big Surly - najbolj zabavno sem imel na kolesu in me pustil več.

2. Brezplačno parkour "osnove" tečaj z Levi Meeuwenberg iz Ninja Warrior slave, z vidika Grand Traverse Bay kot ozadje. Levi se je preselil nazaj v svoj rodni kraj v Traverse iz L.A. in pustil za seboj uspešno kariero kot kaskader v filmu, reklamah in masivnih dogodkih v živo, da bi začel ekološko kmetijo na svoji družinski hiši. Ne dobi več slabe riti od tega. Če niste seznanjeni z Levi, boste želeli gledati njegov show-reel: Super prijazen in ponižen fant. Hvala, ker si brcnil rit, Levi.

Dovolil ti bom uganiti, koliko gradbenih zgodb smo skočili. Parkour usposabljanje na isti dan kot vaši prvih 20 km na gorskem kolesu ni dobra ideja, za zapis …

Krivan užitek je upravičen

Ena stvar, ki se ne spreminjamo z našim letnim izletom: velike količine nakupov vina. Ljubimo pivo do točke domače izdelave, všeč pa smo tudi vino, vsako leto pa kupimo vino iz regije Grand Traverse - običajno okoli 3-4 primerov.
Ena stvar, ki se ne spreminjamo z našim letnim izletom: velike količine nakupov vina. Ljubimo pivo do točke domače izdelave, všeč pa smo tudi vino, vsako leto pa kupimo vino iz regije Grand Traverse - običajno okoli 3-4 primerov.

Polotok polkrožnega polotoka in polotok Leelanau sta pri 45. severnem vzporedniku (idealna širina za pridelavo grozdja in domovina mnogih najboljših vinogradniških regij na svetu). Polotoke imajo tudi fantastično podnebje s toplimi temperaturami pozneje v letu, ki je posledica obale, pa tudi obalne vlažnosti in padavin. Rezultat je približno 40 vinarskih pridelkov, ki ustvarjajo nekaj najboljših vin na svetu.

Če greste čez teden, ne boste čakali v vrsti, večina degustacij pa je brezplačna ali z zelo nizko polnitvijo (ki se lahko običajno ponovno naloži v katero koli steklenico, ki jo kupite). In lahko kupite nekaj odličnega vina za toliko kot 6 dolarjev za steklenico do redkega maksimuma približno 25 dolarjev (povprečje je 10-14 dolarjev).

Torej, nalagamo se.

Mislim, da bi to lahko rekli kot "krivega užitka", čeprav nimam nobene krivde. Namesto tega ga imenujemo redek in cenjen "dragi užitek".

Seveda bi lahko prihranili nekaj dolarjev, če bi namesto tega naložili na cenejšo nizko kakovostno vino, ki je bilo proizvedeno in odposlano v oddaljenih zemljiščih, pridelanih iz korporacije, bogate z pesticidom, preden so ga injicirali v skladišče in shranili v petrokemično vrečko, pri čemer so vogali na vsakem koraku ob poti. Toda …. zakaj?

Vsakič, ko gremo na turnejo, vidimo znane obraze, glej lepe pokrajine, postavljamo vprašanja in delimo zgodbe z lastniki ter vidimo, dišimo in okusimo zelo grozdje, ki se bo končalo v naših telesih. To je približno tako intimno in lokalno virov, kot ga dobi (poleg lastnega vrta dvorišče).

Dejstvo, da ta redek zaklad obstaja le nekaj ur od doma, ni samoumevno.

Za vsakogar, ki je v naši dobrem stanju, da bi želel kupiti vino na kakršenkoli drug način, se lahko zgodi le kot pomanjkanje izkušenj. Izkušnje, Michiganders!

Seveda vino ni nujno. In obstajajo cenejši načini za nakup. Včasih pa užitek, izkušnje, kakovost in načela prevladajo nad cenejšo alternativo. Kljub vsemu pa celo leto žrtvovanja potrjuje upravičenost, da se splavljajo.

Mislim, da je ključ vedeti, kje je treba črtati črto in kdaj jo prečkati. In kako pogosto.

Priporočena: