Investirajte z vlagatelji, ki jih spoštujete in zaupate: sledim voditelju ZDA

Kazalo:

Investirajte z vlagatelji, ki jih spoštujete in zaupate: sledim voditelju ZDA
Investirajte z vlagatelji, ki jih spoštujete in zaupate: sledim voditelju ZDA

Video: Investirajte z vlagatelji, ki jih spoštujete in zaupate: sledim voditelju ZDA

Video: Investirajte z vlagatelji, ki jih spoštujete in zaupate: sledim voditelju ZDA
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, Oktober
Anonim
Ko so japonski bombardirali Pearl Harbour, je bil moj dedek služil kot kapetan v vojski. Med vojno v Vietnamu je moj oče služil tudi v vojski in je bil poslan čezmorsko, da bi bil stražarski čuvar na bližnjem Tajskem. Potem sem jaz. Človek, ki ni nosil družinske tradicije služenja svoje države. Počutil sem se premalo vreden.
Ko so japonski bombardirali Pearl Harbour, je bil moj dedek služil kot kapetan v vojski. Med vojno v Vietnamu je moj oče služil tudi v vojski in je bil poslan čezmorsko, da bi bil stražarski čuvar na bližnjem Tajskem. Potem sem jaz. Človek, ki ni nosil družinske tradicije služenja svoje države. Počutil sem se premalo vreden.

Želel sem se pridružiti ameriški zunanji službi, da bi pomagal Ameriki na bolj diplomatski način, vendar se mi je zdelo preveč neumno, da bi opravil izpit iz tujine, zato nisem poskusil. Eden od nalog, ki jih je imel moj oče med službovanjem na državnem oddelku v Washingtonu D.C., je bil ustni izpit. Delil je z mojimi zgodbami o težavah, ki so jih prinesle.

V preteklosti sem veliko razpravljal o denarju krivde v preteklosti, in mislim, da del moje krivde prihaja iz tega, da ni mogel služiti naši državi, kot so storili moj oče in ded. Del mojega dela je odvisen od pomanjkanja prispevka, saj pomagam ljudem s svojimi osebnimi financami. Denar je sredstvo za boljše življenje in upam, da bom naredil neke vrste razlike.

Grozljivo je, da v Ameriki obstajajo veterani brez brezdomcev. Vlada mora storiti več, da zagotovi, da vsak veteran najde službo, ko pride domov. Zasebni sektor mora prevzeti vodstvo. Če obstajajo veterani, ki želijo deliti svojo zgodbo ali postati pisatelj, me ustreli po elektronski pošti.

NALOŽITE Z INVESTITORJI, KI JIH UPOŠTEVAJO IN TRUSTOM

Če obstaja ena družba za finančne storitve, ki jo spoštujem in zaupam več kot katera koli druga, je USAA. Že zadnjih 20 let sem članica ZDA, zahvaljujoč služenju mojega očeta in dedu v vojski. USAA je leta 1922 ustanovila skupina uradnikov ameriške vojske, da se sami zavarujejo, ko niso mogli zavarovati avtomobilskega zavarovanja, ker so se zavedali, da so to skupina z visokim tveganjem.

USAA je zelo osredotočena na kupce in nikoli nisem imela slabe izkušnje z njimi po telefonu. Z USAA imam več računov, med njimi: CD-ji, domače zavarovanje, zavarovanje najemnikov, zavarovanje osebne lastnine, življenjsko zavarovanje in krovno politiko. Ko sem pred nekaj leti izgubil svojo uro na plaži, so mi postale zelo neboleče, da bi prejeli zavarovalno zahtevo. Vsako leto izplačajo dividende članom in imajo nekatere najboljše stopnje v mestu.

Ko sem ugotovil, da je bil USAA eden vodilnih vlagateljev v serijo D za financiranje v višini 50 milijonov ameriških dolarjev, sem bil vznemirjen! Za tiste, ki ne poznate, sem 25 ur na teden posvetoval v podjetju Personal Capital v San Franciscu od januarja 2014. Jaz sem upravitelj urednika za svoj blog, za katerega menim, da se je spremenil v # 1 korporacijo blog na spletu.

Razmišljal sem veliko o tem, kaj naj naredim za naslednje leto, kot vedno delam v četrtem četrtletju. Letos nisem enkrat obiskal mojih staršev, zato se to leto trudim, da letim na Havajih na veteranskem dnevu 10 dni. Prav tako nisem poskušal obiskati nove države, kot sem počel vsako leto od koledža, v katero verjamem. Prav tako nisem ustvaril nove knjige, delal na svoji kitari in pevih, se potegnil naprej na nov izum, o katerem sem razmišljal že eno leto, ali pa doživel še en trenutek »Ej, molitev, ljubezen«. Avanturistično življenje se zdrsne.

Promet in prihodki tega spletnega mesta so še naprej naraščali, kot sem omenil v mojem biltenu, in resno sem razmišljal, da se vrnem v svoje nožne dni v 10 + tednih potovanj in živim 100% brezskrben življenjski slog med 3/2012 in 1/2014. Toda tudi jaz spoznavam, da bo vse lahko izginilo nekega dne in verjetno je najbolje izkoristiti vsako priložnost.

Glede na to, da toliko spoštujem USAA, sem se odločil nadaljevati svetovanje z osebnim kapitalom leta 2015. So res ena od ključnih spremenljivk, ki so mi pomagala pri več dela, ne pa bolj zabave. USAA je eden od pionirjev neposrednega trženja, saj večina svojih strank so vojaški ljudje po vsem svetu. Izvedli so posel po pošti, telefonu in zdaj internetu. Poslovni model podjetja Personal Capital je podoben, ker nimajo pisarn po vsej državi. Namesto tega njihovi finančni svetovalci govorijo s svojimi strankami po telefonu ali prek spletnega brskanja po internetu. Virtualne storitve zmanjšujejo stroške in naredijo bolj razširjen poslovni model. Dobro je imeti USAA na tabli.

Nisem popolnoma seznanjen z ameriškim zasebnim vlaganjem, samo njihovo zgodovino in vrhunsko storitvijo. Ampak tudi jaz nimam $ 1 milijon dolarjev ali več, kot so USAA in tvegani kapitalisti, da bi lahko neposredno vlagali v osebni kapital. Zato je naslednji najboljši način za vlaganje z zaslužkom možnosti delnic s svetovanjem. Bralec je v preteklosti poudaril mračne realnosti delniških opcij, vendar moram verjeti v nekaj. Imam občutek, da bo leto 2015 leto, ko bom kar najbolje izkoristil delo in igranje.

Za tiste, ki želijo vlagati v super podjetjih, ki so zasebna, kot so Uber, AirBnB in Theranos, bi se zdaj močno pridružil jim, da bi dobili nekaj možnosti. Te tri družbe jasno izgledajo, da bodo v naslednjih petih letih rasle še večje.

VKLJUČITE SVOJE ODLOČITVE V KONEC

Če ne veste ničesar o naložbah, lahko preprosto rešitev kupite zaloge Berkshire Hathaway podjetja Warren Buffet ali vlagate v sklade, s katerimi upravljajo ljudje z doslednim rezultatom za večjo uspešnost.Toda na splošno aktivni upravljavci skladov dosledno spodrezajo indeks kot celoto. Vlaganje v čisti indeksni sklad ali ETF, kot je SPY in upravljanje vašega premoženja, je verjetno najboljše za 98% tam zunaj.

Vlaganje v zagon ali zasebni kapital, kakršen je USAA, je zelo različna žival kot vlaganje v javno pravičnost, zato moramo priznati jabolka primerjavi s pomarančami. Nikoli ne vemo, kaj se bo zgodilo, zato je raznovrstnost vedno pomembna. Z možnostjo pridobivanja delniških opcij pri osebnem kapitalu še bolj diverificiram svoj portfelj naložb, ki vsebuje sredstva v delnicah, obveznicah, strukturiranih zapisih, Bulldog Gin, skladu tveganega dolga in zdaj zasebni družbi za upravljanje premoženja.

Posodobitev 2017: računalnik je zbral še 75 milijonov dolarjev, zdaj pa ima več kot 4 milijarde dolarjev sredstev v upravljanju.

S spoštovanjem,

Sam

Priporočena: