Kako pretvoriti hobi v posel

Kazalo:

Kako pretvoriti hobi v posel
Kako pretvoriti hobi v posel

Video: Kako pretvoriti hobi v posel

Video: Kako pretvoriti hobi v posel
Video: IOWA - Одно и то же 2023, September
Anonim
Poslušalec podka z imenom Matt W. sprašuje:
Poslušalec podka z imenom Matt W. sprašuje:

"V prostem času uživam v spreminjanju kombijev in želim, da ta hobi spremenijo v posel. Vendar pa je večina mojega dodatnega denarja vezana na račune za upokojitev. Prispevam 7% moji 401 (k), ker moj delodajalec ustreza celotnemu znesku. In prav tako sem izločil Roth IRA, kar je toliko, kolikor si lahko prihranim. Ne nameravam umakniti denarja iz teh računov, ker razumem, da so kazni. Ampak gremo naprej, naj preneham financirati in porabiti denar za začetek poslovanja namesto tega?"

Mattu bom dal nekaj idej o tem, kako začeti poslovno podjetje in pokrivati pomembna davčna pravila, ki jih morate vedeti o tem, kako spremeniti svoj hobi v podjetje. Sponzor: Audible.com, vodilnega ponudnika avdicijskih knjig z več kot 100.000 prenosljivimi naslovi v vseh vrstah literature, vključno s fikcijo, nefikcijo in periodičnimi publikacijami. Za brezplačen audiobook po vaši izbiri pojdite na Audiblepodcast.com/moneygirl.

Kako financirati podjetje

Če želite izvedeti, kako prihraniti denar in graditi bogastvo, dobite kopijo moje knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko celo prenesete 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com! Več nasvetov iz denarja

Priporočena: