Kako začeti spletno poslovanje - ravno resnico

Kazalo:

Kako začeti spletno poslovanje - ravno resnico
Kako začeti spletno poslovanje - ravno resnico

Video: Kako začeti spletno poslovanje - ravno resnico

Video: Kako začeti spletno poslovanje - ravno resnico
Video: The secret to desire in a long-term relationship | Esther Perel - YouTube 2023, September
Anonim
V redu, danes je začetek povsem novega poglavja IWT. Pripravljen sem, da se končno pogovorim o # 1 ZAHTEVANI IWT TEMI ZA VSE ČAS.
V redu, danes je začetek povsem novega poglavja IWT. Pripravljen sem, da se končno pogovorim o # 1 ZAHTEVANI IWT TEMI ZA VSE ČAS.

Kaj sem ustvaril, da mi …

 • Podelite moje izkušnje in stvari, ki jih ljubim s svetom, po mojih pogojih (biti verodostojni in nikoli ne zalivajte)
 • Živi življenjski slog FUN, kjer lahko potujem, spoznavam neverjetne ljudi in povem smešne zgodbe / šale (ker nimam šefa)
 • Raziščite vse vrste interesov, ne samo, da se sam zaklenete na eno delovno mesto z 1 opisom zaposlitve
 • Prilagodljiv časovni razpored in svoboda za to avtomatsko, saj sem zgradil sisteme, ki pomagajo ljudem in ustvarjajo dohodek (tudi ko spim)
 • Medtem ko pomagam ljudem, lahko zgradim bogato življenje za financiranje življenjskega sloga, ki ga želim, na primer s stanovanji v SF in NYC, pri odhodu za konec tedna in plačevanju dolgov mojega starša

DA!

Od zdaj naprej vas bom naučil, kako začeti spletno poslovanje - slog IWT.

Smešno je, ker sem že več let govoril, da te ne želim naučiti o spletnem poslovanju. In v naslednjih nekaj objavah v blogih bom razložil, zakaj je zdaj čas, da to delite.

Ampak kot ponavadi, ne bomo sledili tipičnim "strokovnim" nasvetom.

Ne bomo molili za pasivne prihodke bogov in prodali knjigo za 17 evrov in počakali 9 mesecev, da bi zaslužili 15,39 dolarjev. (Če hočeš, bom delil prave zgodbe o pasivni dohodni množici - in koliko jih res zaslužijo - to vam bo razkrilo vaš um.)

Bonus: če preprosto ne morete čakati, da začnete preverjati moj Ultimate Vodič za začetek Online Business

In ne bomo sedeli okrog ognja, ki peva hvalnice in gledamo v nebesa za navdih in motivacijo. Veš, stvari, zaradi katerih se počutimo dobro, vendar dejansko ne ustvarjajo trdnega, donosnega spletnega poslovanja.

PRIHREMAMO točen sistem, s katerim sem začel uspešno spletno poslovanje - tisti, ki vam omogoča, da vzamete tisto, kar je znotraj vas in ga delite s svetom, vključno z:

 • Kako ustvariti zamisel, ki bo plačala (z uporabo globokih psiholoških okvirov, ki sem jih razvil za uspešen izdelek po uspešnem izdelku)
 • Napredne strategije za pridobivanje prometa
 • Dokazani online poslovni modeli (in resnica o tem, kateri popularni modeli bi se morali dejansko izogibati)
 • Kako prodati na spletu, ne da bi bili mračni, tudi če niste "naravni" pri prodaji
 • Natančni sistemi, ki jih je treba nastaviti, da vaše podjetje deluje za vas (in ne obratno)
 • Skrivnosti pretvorbe, ki še nikoli niso bile deljene, sem odkril in izpopolnil v laboratoriju IWT

Kako veš, da te stvari delujejo?

KAJ PREBERITE TEGA BLOGA POSTAJO PRAZNO!

Kdo te še bere, da bereš 5-stranskih dolg objav s šalami o azijancih in norih stvareh, ki jih mama pravi? Kdo še vzdržuje notranjo testno knjižnico z več sto preizkušenimi rezultati?

Tako je. Vaš Surrogate azijski oče, Ramit.

In na koncu, po letih testiranja, sem prišel do načina, da ga naučim.

Pokazal vam bom, kako lahko dobite rezultate, kot je ta:

Image
Image
Naš prihodek in rast izdelkov v zadnjih nekaj letih. Za njimi so še globlji sistemi, ki jih še nisem delil.Ampak zdaj bom.

Kako začeti Online Business - 3 stvari, ki jih morate vedeti

1. Resnica o začetku poslovanja na spletu

V naslednjih nekaj objavah v spletnem dnevniku bom delil REALNE ŠTEVILKE ZA PRODAJO, vključno s dejanskimi stopnjami konverzije iz IWT. Nihče zunaj moje male ekipe tega še nikoli ni videl.

Ampak boš.

Zakaj? Ker želim pokazati resnico o začetku uspešnega spletnega poslovanja. Za razliko od brezvestnih prodajalcev, katerih celotno podjetje ustvarja e-knjige o ustvarjanju e-knjig, sem preživel leta, ki poučujejo temeljne teme osebnih financ, kariere, pogajanja in psihologije.

In tiho, na poti, gradim podjetje, ki daje 98% mojega materiala brezplačno, vendar mi še vedno omogoča, da gradim premium izdelke in zaračunavam premijske cene. Zakaj se študenti še naprej vračajo? Zakaj kupujejo po stopnji 1,235% višje od obetov?

Delil bom, kako to storim - in kako lahko tudi vi.

2. Kako zgraditi nekaj FUN

Ko zbrišete kodo za začetek spletnega poslovanja, lahko vzamete tisto, kar imate radi, ga pokličite in jo delite s svetom - samodejno - v prihodnjih letih.

To ni težko. Predstavljajte si, kako življenje temelji na tem, kar ljubiš.

POGLED NA MOJ LAHKO !!!

Image
Image
Edina znana fotografija, ki je obstajala pri plesu.(Btw, to je bilo prevzeto v tridnevnem vikendu, kjer je moje podjetje samodejno ustvarilo več deset tisoč dolarjev. Ja, pokazal vam bom, kako ste.)

Ni nadomestka za veselje, da bi svoje strasti delili s svetom.

Poglej, kaj mislim.

To je video posnetek oskarjev, ki je za sabo. Direktor si bo ogledal navodila po drugem, kot je Cuba Gooding Jr. dal slaven govor.

Kaj opazite?

Želi, kaj počne!

Ta tip je pravi mojster na njegovem obrtu. In vsa dela, vsa strast, vsa leta, ki jih je dal v to, neverjetna ekipa, ki ga podpira - v tem trenutku pridejo na krescendo. Res je na območju.

Razmislite, kako bi počutili, da bi spoštovali svoje prijatelje, svoje starše, dekle / fanta, celo popolne tujce, ko boste začeli nekaj in dobili svojo prvo e-pošto: Wow, to je neverjetno. Hvala, ker ste ga ustvarili. «In vidite, da so se dovolj skrbeli, da bi dejansko izvlekli denarnico in plačali za nekaj, kar ste ustvarili za svet.

Image
Image
Ta plačilo 690 dolarjev je prišlo, ko sem v petek jedel pozno kosilo.Moji sistemi so vodili trženje, prodajo, celo podporo strankam. Vse samodejno.

To je razlika med tem, da je potrošnik in proizvajalec.

To je razlika med reagiranjem na to, kar življenje vrže na vas in ne aktivno gradi življenja, ki ga želite živeti.

Mnogo smo pripravljeni na to spremembo. Pripravljeni smo dati delo, če to pomeni, da bomo dobili rezultat. Ne par penijev, ali pat na hrbtu, ampak REAL rezultati.

Ti lahko. To ni cev sanje. To je mogoče, in sem tiho dokumentiral, kako to storiti že 10 let. Zdaj je čas, da delimo to igro z vami.

3. Kaj bom pokril v naslednjih 10 objavah v spletnem dnevniku

Kmalu se bomo premaknili in veliko pokrivali. Na poti vas bom vprašal nekaj težkih vprašanj.

Veliko vas na primer trdijo, da želite začeti elektronsko poslovanje. Zakaj pa ne? Vsakdo lahko govori o tem, kaj želijo storiti. Ste resni ali čakate na "neki dan"?

Oh, hotel si me, da te udobno obdržim, ko si grizljaš lase in ti peljem pred spanjem? Morda sem projiciral z gobicami, vendar me vidiš, kako objavljam navdihujoče cenovne tabele? Nisem mislil tako.

Hitro se premikamo in se premikamo agresivno. Če vam tega ni všeč, oprostite, vendar se zavračam, da se potegnite do najmanjšega skupnega imenovalca in vam dajte nasvete za nasvet, ki vam omogočajo, da se počutite dobro (vendar ne proizvajajo merljivih rezultatov).

Če se odločite za branje tega spletnega dnevnika, je to, kar boste izvedeli:

 • Najboljša taktika pri odhodu od nič do začetka. Podelila bom podatke o tem, kako gremo od NO IDEA do dobičkonosne ideje … nato jo pospravimo v ponudbo za zalivanje z usti … nato pa prodati na pregleden in pristen način. Katere tehnologije uporabljamo? Kako vzamete knjigo v vrednosti 97 evrov in ustvarite več sto tisoč dolarjev prihodkov?
 • Avtomatski sistemi. Potem pa to znova in znova … mesec za mesec … avtomatično? Kako veste, kdaj se lahko zgodi, kdaj zgraditi sistem? Kako zgraditi promet in prodajo, ki niso odvisni od tega, da ste pred svojim računalnikom 24/7?
 • Mentalne ovire za začetek spletnega poslovanja. Zakaj tako mnogi od nas sanjamo o ustanovitvi spletnega podjetja - celo branju Seth Godin in Lifehacker - vendar tega še nismo storili? Ali je mogoče, da nas bolj zadržuje, kot da se sprašujete, katero spletno programsko opremo uporabljate in kje najti idejo? Kaj bi se zgodilo, če bi lahko obvladali našo notranjo psihologijo?

In zdaj, na čakalni listi, odprem pike, da se pridružim mojemu najnovejšemu in najbolj celovitemu poteku vseh:

To je najboljši tečaj, ki sem ga kdaj ustvaril. Pokazal vam bo, kako iti od NO IDEA do donosnega spletnega poslovanja. Ampak več o tem kasneje.
To je najboljši tečaj, ki sem ga kdaj ustvaril. Pokazal vam bo, kako iti od NO IDEA do donosnega spletnega poslovanja. Ampak več o tem kasneje.

Zaenkrat bomo pokrili grozljive težave pri zagonu podjetja. Kje si prišel z idejo? Kako ljudje dejansko obiščejo vaše spletno mesto? Zakaj bi kdorkoli pozoren na vas, ko je na stotine drugih konkurentov? In ko najdete to idejo, kako jo paketirate in cenite ter sistematično tržite na način, ki se prodaja enkrat, dvakrat in v prihodnjih letih?

Omenil sem, da to ne bo ravno. V zameno za delitev teh številk, taktike pretvorbe in okvirov s teboj, vam bom omogočil delo.

Evo, kar danes želim od vas:

KORAK 1: Tukaj pustite komentar, ki mi pove, kaj vas najbolj PRIČAKUJE za začetek spletnega poslovanja.

Bodite brutalno pošteni! Prebral sem vsak komentar (res, da).

KORAK 2: Zagotovite takojšen dostop do Zero za zagon študij primerov tako, da se pridružite spodnjemu seznamu čakanja za zagon programa Zero (traja 20 sekund).

Priporočena: