Kako Slash Your Electric Bill z ogrevanjem manj vode

Kazalo:

Kako Slash Your Electric Bill z ogrevanjem manj vode
Kako Slash Your Electric Bill z ogrevanjem manj vode

Video: Kako Slash Your Electric Bill z ogrevanjem manj vode

Video: Kako Slash Your Electric Bill z ogrevanjem manj vode
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2023, September
Anonim

Ali izklop vašega grelnika vode prihranite denar?

Da, če ne boste potrebovali vroče vode, boste prihranili svoj grelnik vode, vendar boste morda morali počakati nekaj časa, preden boste spet dobili vročo vodo. Vsekakor je vredno, da ga izključite, medtem ko ste zunaj mesta, in morda boste želeli vlagati tudi v časovnik za vodni grelec, ki je kot programabilni termostat za vaš bojler. Boljša možnost pa je, da se toplota izklopi!

Zavrtite vročino

Nikoli ne uporabljajte svoje vode na vroči vroči vročini (140 ° F!), Zato je vredno, da zmanjša, kako vroče imate svoj grelnik vode. Prihranite do 125 dolarjev na leto tako, da preprosto znižate termostat na grelniku sanitarne vode od 140 do 120 ° F in verjetno tudi ne boste opazili razlike.

Kupite vaš grelnik za ogrevanje jakno

Izolacijski jakni za ogrevanje vode (imenovano tudi odeja) stane 15 do 35 dolarjev, vendar lahko zmanjša stroške, da drastično ogreva vodo. Z izoliranjem grelnika vode boste zmanjšali količino energije, ki jo potrebuje za ogrevanje stoječe vode na polovici, in tudi zmanjšanje količine, ki jo morate plačati. Če želite izvedeti, ali potrebujete vodni grelnik, se dotaknite njegove strani. Če je toplo, pušča energija. Prav tako boste morda želeli izolirati cevi za vročo vodo.

Izpustite grelnik vode, da shranite

Poskrbite, da boste enkrat letno izpustili grelnik vode, da bi se znebili usedlin. Predolgo levo, lahko ta pesek nastane, dokler ne porabite energije za segrevanje blata. Izperite, da porabite manj energije in prihranite.

Operite oblačila v hladni vodi

Zmanjšajte količino vroče vode, ki jo uporabljate s pranjem obleke v hladni vodi s hladnim izpiranjem. Zaradi napredka v detergentih in pralnih strojih je edini čas, ki ga res potrebujete za uporabo toplo ali vročo vodo, ko morate iz izdelka odstraniti zelo slabo madež, na primer rdeče vino ali olje. Ne samo, da boste pomagali okolju, boste prihranili denar tudi pri ogrevanju vode.

Za več načinov za prihranek denarja iz vsega interneta, preverite naše Prihraniti denar tabla na Pinterestu. In ne pozabite, da se prijavite za naše glasilo in sledite nam Facebook !

Priporočena: