Kako shraniti plačilo za nakup domov, 2. del

Kazalo:

Kako shraniti plačilo za nakup domov, 2. del
Kako shraniti plačilo za nakup domov, 2. del

Video: Kako shraniti plačilo za nakup domov, 2. del

Video: Kako shraniti plačilo za nakup domov, 2. del
Video: Лайфхаки для ремонта квартиры. Полезные советы.#2 2023, September
Anonim
Image
Image

Prihranek za plačilo za nakup doma je eden od največjih finančnih izzivov, s katerimi se srečujemo mnogi izmed nas. V Ljubljani prva epizoda te 2-delne serije, sem pokril, koliko doma si lahko privoščite, in znesek, ki ga običajno plačate za plačilo. Plus, sem dal več sredstev za zvezno in lokalno pomoč za plačilo.

V tej epizodi boste izvedeli pametne načine za izgradnjo vašega sklada za izplačila in najboljše račune, ki bodo varni, dokler ne boste pripravljeni postati lastnik stanovanj. Sponzor: Audible.com, vodilnega ponudnika avdicijskih knjig z več kot 100.000 prenosljivimi naslovi v vseh vrstah literature, vključno s fikcijo, nefikcijo in periodičnimi publikacijami. Za brezplačen audiobook po vaši izbiri pojdite na Audiblepodcast.com/moneygirl.

Kliknite tukaj, da se naročite na tedenski avdio podcast podcast-a je brezplačen!

Kako shraniti za plačilo

Če želite izvedeti, kako priti ven iz dolga, prihranite denar in zgradite bogastvo, dobite kopijo moje knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko celo prenesete 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com!

Srečni Oče in Sina fotografijaod Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: