Kako vlagati vetra

Kazalo:

Kako vlagati vetra
Kako vlagati vetra

Video: Kako vlagati vetra

Video: Kako vlagati vetra
Video: Как жить, если лишают родины / When they rob you of your country 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Včasih dobiš finančno nepričakovanost - kot darilo, dediščino, loterija izplačilo ali vračilo davka - in se znajdete v skokih od veselja. Toda, ko se prah in navdušenje rešita, se tudi sprašujete, kaj storiti z njo.

To je položaj za bralca z imenom Amber W., ki sprašuje:

"Sem stalni študent, ki ga podpirajo moji starši in mi je dal 30.000 dolarjev več, kot ga potrebujem zdaj. Želel bi ga vlagati in zaslužiti nekaj dodatnega denarja. Kakšen nasvet imate?" Sponzor: Podcast različica tega članka vam prinaša Stitcher. Z brezplačno Stitcher SmartRadio, lahko poslušate to in tisoče drugih poddaj na vašem mobilnem telefonu. Uporabite promocijsko kodo QDTin dobite priložnost za zmago 1000 $.

Ne dobivate brezplačnega novic o denarju? Prijavite se za denarne nasvete in nasvete!

Amber je v precej zavidljivem položaju, da je njeno izobraževanje plačajo njeni starši, in da imajo pavšalno vsoto denarja za življenje. Amber, razen če njeni starši niso pripravljeni obdržati tega sokovnika, mora skrbno upravljati denar.

Tukaj je 5 vprašanj, ki jih morate vprašati, preden naložite finančno nepričakovanost:

Vprašanje št. 1: Ali imam nujno varčevanje?

Če želite izvedeti, kako prihraniti denar in graditi bogastvo, dobite kopijo moje knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko celo prenesete 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com! Več nasvetov iz denarja

Priporočena: