Kako si rastejo ob vzgoji družine

Kazalo:

Kako si rastejo ob vzgoji družine
Kako si rastejo ob vzgoji družine

Video: Kako si rastejo ob vzgoji družine

Video: Kako si rastejo ob vzgoji družine
Video: Princes of the Yen | Documentary Film 2023, September
Anonim

Kim Palmer je osebni finančni pisatelj in avtor, ki je bil glavni urednik denarja ZDA in svetovno poročilo devet let. Ko je postala mama, je spoznala, da bo morala povsem nov način približati svoje finančne in denarne navade.

V tem intervjuju govorimo o njenem najnovejšem naslovu, Pametna mama, bogata mama, ki bo na voljo junija. Kronika ljudi, ki so ostali v igri - polni delovni čas, samostojni, samozaposleni in še več - so postali bolj uspešni in pooblaščeni.

Razpravljamo o tem, kako ženske danes vodijo finančno zahtevna leta kariere in starševstva. Deluje nasvete in nasvete za pomoč pri sprejemanju zdravih navad in sprejemanje težkih odločitev, ki se izplačajo izobilju.

[Poslušajte intervju z uporabo avdio predvajalnika v zgornji desni barvi te strani ali na iTunes, SoundCloud, Stitcher in Spotify; za Spotify, samo iščite aplikacijo za »denarnico«.]

Brezplačni vir: Laura priporočena orodja - uporabite jih, da zaslužite več, prihranite več in dosežete več s svojim denarjem!

Tukaj je nekaj pomembnih vprašanj, ki jih pokriva Kim:

  • Kaj res stane za vzgojo otroka in kako se finančno pripraviti
  • Prednosti in slabosti, ki imajo otroke zgodaj ali pozno v svoji karieri
  • Iskanje prožnosti pri delu, hkrati pa zaščitite svoj potencial za zaslužek
  • Varčevanje za kolidž in upokojitev kljub povečanim stroškom
  • Kako ustvariti zdrave navade in sprejeti težke odločitve, ki se resnično izplačajo

Takoj, ko sem postala mama, sem se počutil, da je nasprotni pritisk želel biti več doma - ampak potrebujejo tudi več denarja in časa. - Kim Palmer

Če ste starš ali razmišljate o otrocih, mislim, da se boste veliko pogovarjali s Kimom, tudi če ste fant! Bottom line je, da so otroci dragi in z njimi ustvarjajo nove izzive, ko gre za svojo kariero, proračun in finančne cilje.

Get More Money Girl!

Če želite izvedeti, kako priti ven iz dolga, prihranite denar in gradite bogastvo, dobite kopijo moje nagrajene knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni kot papirna knjiga ali e-knjiga. Kliknite tukaj, da prenesete 2 brezplačna poglavja knjige zdaj!

Malček in mama imajo zabavo slika iz vljudnosti Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: