Kako priti do kreditne brez ali slabega kredita

Kazalo:

Kako priti do kreditne brez ali slabega kredita
Kako priti do kreditne brez ali slabega kredita

Video: Kako priti do kreditne brez ali slabega kredita

Video: Kako priti do kreditne brez ali slabega kredita
Video: КУПИЛ КУСОК ПОДЧЕРЁВКА И ПРИГОТОВИЛ Тако. BBQ. как у La Capital 2023, Oktober
Anonim

Ta podcast vam prinaša Audible.com, vodilni ponudnik avdio knjig interneta z več kot 100.000 nalagljivimi naslovi v vseh vrstah literature, vključno s fikcijo, nefikcijo in periodičnimi publikacijami. Za brezplačen audiobook po vaši izbiri pojdite na AudiblePodcast.com/MoneyGirl!

Prejel sem e-pošto od Amande, ki vpraša:

"V zadnjem času sva se z možem zaprosila za avto posojilo z dvema različnima posojilodajalcema, ki sta bila zavrnjena. Zaradi slabega kredita so mu bili zavrnjeni, zato sem zanikal, ker nimam nobenega kredita. Zmeden sem, ker so posojilodajalci pokazali različne bonitetne ocene za njega. Kako lahko to počnemo in izboljšamo naše bonitetne ocene?"

Amanda se je dotaknil več vprašanj bonitetne ocene ki so pogosto napačno razumljene. Pomembno je vedeti kako deluje kreditni sistem in ohraniti dobre bonitetne ocene, tako da imate možnost, da dobite kredit, ko ga potrebujete.

Tukaj je 3 dejstev o kreditu, ki bi jih moral vsak vedeti:

Dejstvo # 1: Morate imeti kreditne račune, da imajo kreditni rezultat

Če želite izvedeti veliko več o pametnih načinih upravljanja svojega denarja, dobite kopijo moje knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Klikni tukaj prenesti 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com!

Več člankov in virov, ki vam bodo morda všeč:

Dvignite svojo bonitetno oceno IQ - vzemi kviz!

Pogosta vprašanja o vaši kreditni oceni

Kaj morate vedeti, preden prekličete kreditno kartico

Kako pridobiti brezplačne bonitetne ocene Odpri neomejeno zavarovano vizo® - zavarovana kartica, ki vam omogoča, da ustvarite kredit iz nič

Prenesite komplet za preživetje kreditnih točk - brezplačen prenos s pametnimi strategijami za hitro povečanje kreditnega rezultata! Več nasvetov iz denarja

Priporočena: