Kako pridobiti pripravništvo s "Načelo tartufa"

Kazalo:

Kako pridobiti pripravništvo s "Načelo tartufa"
Kako pridobiti pripravništvo s "Načelo tartufa"

Video: Kako pridobiti pripravništvo s "Načelo tartufa"

Video: Kako pridobiti pripravništvo s "Načelo tartufa"
Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2023, September
Anonim
Če ste študent, bodo poletja potekala na dva načina:
Če ste študent, bodo poletja potekala na dva načina:
 1. Vsako noč se zabavate s svojimi prijatelji, dokler se šola ne začne znova
 2. Boste delali na pripravništvu (in zabavo z vašimi sodelavci vsako noč, dokler se šola ne začne znova)

Če padeš v drugo skupino, čestitam! Ne preveč nor in ne pozabite, da se pravočasno prikažejo v pisarni.

Vendar, če ste v prvem, želim, da se sami poškodujete. Potem želim, da najdete pripravništvo. Ne samo, da vam bodo ponudili nogo, ko bo čas, da poiščete službo v vaši industriji, vam bodo pomagali vzpostaviti pomembne povezave z ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti lahko pomagali. Vprašajte vsakega nedavnega kolegija, ki ima težave pri iskanju zaposlitve, kar so obžalovanja, in jamčim, da bodo rekli, da želijo imeti več pripravništva.

Pred leti sem zaposlen kot pripravnik v Sun Microsystems. Pravzaprav sem končal s premagovanjem več študentov Stanfordovega študentskega študija za delo … kot dodatnega študenta na fakulteti.

Tako je. Skrajšani najstniška študentka je premagal ljudi, ki so dobili svoje mojstre v podjetju za pripravništvo. In sem iztegnil vlogo, ker me je eden od ključnih elementov ločil z ostalimi kandidati: Bil sem tartuf.

Načelo tartufov

Pripravniki so kot soli.

Sol je blago. Ne zanima se kakšna blagovna znamka soli … ti so enaki. Lahko zamenjate eno znamko soli za drugo in nihče ne bi mogel povedati razlike. Posledično je cena surovine zelo nizka.

Podobno kot pripravniki.

Pripravniki so zlahka zamenljivi organi, ki služijo le za izpolnjevanje številčnih zahtev. Nočeš biti blago. To bom spet rekel:

NI Hočeš, da bi bil izdelek.

Če ste, ste popolnoma enaki kot pri naslednjih 100-ih pripravnikih. To pomeni, da je težje dobiti naju, težje izstopati in težje dobiti smiselno delo in izkušnje.

Namesto da ste sol, želite biti tartuf.

Tartuf je tako edinstven in dragocen, da bodo ljudje nesorazmerno plačali, da ga dobijo. Če ste tartuf, menedžerji za zaposlovanje ne bodo mogli zamisliti, da bi vas nadomestili, ker ste s svojo aplikacijo pokazali, da lahko svoje probleme edinstveno rešite tako globoko, da vas bodo obravnavali kot "ene vrste. "
Tartuf je tako edinstven in dragocen, da bodo ljudje nesorazmerno plačali, da ga dobijo. Če ste tartuf, menedžerji za zaposlovanje ne bodo mogli zamisliti, da bi vas nadomestili, ker ste s svojo aplikacijo pokazali, da lahko svoje probleme edinstveno rešite tako globoko, da vas bodo obravnavali kot "ene vrste. "

Ko se to zgodi, ste ne samo zagotovili pripravništvo, ampak ste postavili temelje za povečanje zaposlitvenih možnosti po cesti.

To je tartufski princip.

Zakaj večina aplikacij za stažiranje ni prebrati

Čez nekaj časa sem najemal vsebina curation intern za IWT in prejel TON prijav. Dejansko je prišlo toliko aplikacij, da sem si lahko privoščil le 15 sekund za vsakega.

Razmislite o tem. Najemodajalec bo v prvih 48 urah prejel 250+ prijav objavljanja pripravništva. Velika večina ljudi dosledno proizvaja povprečne aplikacije, ki izgledajo kot vse ostalo tam (sol). Tvoje izstopajte (tartuf).

Kadarkoli iščem službe za IWT, je moj prvi cilj vedno DISKVALIFIŽITI ljudi, da se lahko premikam po velikem naboru aplikacij.

Pri pripravništvu sem začel opazovati nekaj vpogledov:

 • Traja samo ena slaba linija, da bi se sami diskvalificirali. Na primer, ko sem vprašal, ali je bil prosilec samozaposleni in iznajdljivi, je odgovoril:

  "Za eno, izpolnim to raziskavo za položaj curementa, ponavadi bi si pogledal nad to, si mislil:" Wow, to se mi zdi kul delo ", in potem reči:" Nisem kvalificiran za "Vendar se tukaj želim naučiti in se tam postaviti."

  Vaša prijava ni terapevtska seja !!! Izpostavite, zakaj ste najboljši za položaj.

 • Vsak finalist, vključno z zmagovalni kandidat, DID THE ACTUAL JOB namesto da bi samo govorili o tem, kako dobri so bili. Izgradili so sistem, ki je vseboval kurirsko vsebino in mi poslal povezavo do sistema ali videoposnetka, s katerim sem delal, da bi lahko sam videl. Zdaj je to odličen način, da se izstopite.
 • Po prvih 10-15 aplikacijah sem lahko ločila sol iz tartufa. Ja, pravzaprav je to enostavno povedati, če je nekdo kvalificiran za vlogo v primerjavi z nekom, ki ni vreden časa, da pogleda na vlogo.

Bolje slišati - toda res je. Kandidati za sol bodo rekli: "Waaaahhh … bi morali porabiti več časa, da bi bili pošteni." Zmagovalni kandidati že vedo, da igra deluje tako, da preživijo svoj čas, pri čemer se prepričajo, da se njihova prijava izstopa takoj.

Bori se proti Shrugovemu učinku

Razumem. To je vsekakor čisto preprosto. To je veliko bolj prijeten reči: "Ja, vendar bi bilo lažje dobiti prakso, če bi se povezal staršem / pravim velikim / elitnim kolegijem / karkoli."

Ne postavljajte svoje psihološke pregrade, zakaj so drugi ljudje drugačni od vas! To je Učinek Shruga in to je izčrpno, ko gre za uporabo za kakršno koli delo.

Da, morda 5% - 10% ljudi, ki dobijo najboljša delovna mesta in pripravništva, so se rodili z bogatimi starši ali naravno nadarjeni - vendar so ostali delali svoje osme in to veliko več.

In ravno to boste morali storiti, če želite pripravništvo.

Tukaj je štiri korake, ki jih lahko sprejmete danes, da vas bodo popeljali s solinarja v tartuf.

Kako priti do pripravništva

Korak 1: Določite natančno vlogo, ki jo želite doseči s cilji SMART

Kadar ljudje slišijo, da so "natančni", bodo običajno podmuknili in se zmečkali. "Ja, ja. Ramit, razumem."

In vendar komaj kdo dejansko to počne!

Na primer, če sem vas zdaj vprašal, "Kakšna je vaša praksa sanj?", Kako bi se odzvali? 99,9999999% od nas bi reklo nekaj podobnega:

 • "Iščem pripravništvo, ki je izziv in nagrajevanje."
 • "Želim sodelovati s fanti na oblekah."
 • "Želim, da se naučim nekaj, kar mi omogoča resnično vpliv."
 • "Želim delati z ljudmi!"

Čista, neobdelana sol.

To je zato, ker je težava s tipično postavljanje ciljev je, da so postavljeni cilji preširoki - in nimate pojma, kje začeti. Torej, ko postavite cilj, kot je "Želim delati z ljudmi," boste na koncu zavrteli kolesa.

Zato sem velik zagovornik ciljev SMART.

SMART pomeni specifičen, merljiv, dosegljiv, ustrezen in časovno usmerjen. In z vsakim elementom v SMART ciljih, boste želeli postaviti vprašanja, ki vam bodo pomagale razviti zmagovalni cilj.

 • Posebno. Kaj bo moj cilj dosegel? Kakšen je natančen rezultat, ki ga iščem? Kaj se želim naučiti s te prakse?
 • Merljivo. Kako bom vedel, kdaj sem dosegel cilj? Kako izgleda uspeh? Na katero velikost podjetja ali industrije želim ciljati?
 • Na voljo. Ali obstajajo sredstva, ki jih potrebujem za dosego cilja? Kateri so ti viri? Ali imam povezave ali edinstvene sposobnosti, ki bi mi lahko pomagale pri položaju? (Da, delate.)
 • Ustrezno. Zakaj to delam? Ali res želim to storiti? Je to prednostna naloga v mojem življenju zdaj? Kako ta pripravništva izboljšujejo mojo prihodnost?
 • Časovno usmerjen. Kakšen je rok? Ali bom vedel čez nekaj tednov, če sem na pravi poti? Koliko časa pred koncem sezone?

Če vemo to, bomo želeli, da bi želeli, da bi cilj "želim delati z ljudmi" v nekaj bolj specifičen in ažuren, kot je "želim, da se pripravim za upravljanje s strankami v butični oglaševalski agenciji jeseni 2017, sestra bivša punca, ki me bo predstavil."

Tukaj je nekaj drugih SMART ciljev, ki bi jih imel tartuf:

 • "Iščem pripravnik na notranjem prodajnem oddelku družbe za socialno mreženje v Los Angelesu, da bi mojo kariero pomagal pri prodaji."
 • "Zanima me, da se ukvarjam z razvojem ženskih neprofitnih vprašanj v Washingtonu."
 • "Rad bi pripravljal za samostojno založbo, osredotočeno na fikcijo v San Franciscu, da bi ugotovila, ali resnično želim objaviti."

Ali vidite, koliko je boljši cilj SMART kot le nejasna določitev ciljev? Ko boste natančno določeni, natančno veste, kaj želite. Na ta način, ko pride čas, da odidete v svojo mrežo in začnete spraševati o pripravništvu, ne zapravljate nikogaršnjega časa, ker jih naredite za delo.

Z drugimi besedami, če nekdo pride k meni in reče: "Ne vem, kaj želim s svojim življenjem," to je dolga razprava, ki jo odkrito nočem imeti. Če rečejo: "Ali poznate vodje prodaje v podjetjih B2C v Silicijevi dolini?", Jih bom predstavil na tri v 10 minutah.

Nekoliko časa sem opravila intervju z mojim prijateljem Noah Kaganom. On je mojster, ki pomaga ljudem, da se lasersko osredotočijo na svoje cilje. Dejansko mi je pomagal določiti cilj, da napišem mojo prvo knjigo.

Oglejte si videoposnetek našega intervjuja spodaj. Posebno pozornost posvečajte v 3:53, kjer govori o strategiji, ki jo je z Marka Zuckerberga naučil, kar mu je uspelo.

Bonus: Če želite prenehati izgovorov in se izlomiti iz poti, prenesite moje Končni vodnik o navadah.

2. korak: Povežite svoje omrežje in poiščite popolno prakso

Na srečo, če ste na kolidžu, že imate ogromno omrežje, s katerim lahko poiščete pripravništvo. Če niste na šoli, boste še vedno lahko našli odlično prakso - čeprav boste pri iskanju morali biti malo bolj ustvarjalni.

Viri za pripravništvo se lahko razdelijo na ta posebna področja:

 1. College kariero center
 2. Internet
 3. Prijatelji in družina

Iz teh področij boste lahko izkoristili vrsto navidezno neskončnih možnosti pripravništva.

College kariero center

Če ste na šoli in se želite spoznati s pripravništvom, imate srečo. Velika večina kolegijev in univerz ima karierne centre, namenjene iskanju zaposlitve, ki vam bo všeč. Nekateri celo ponujajo storitve, kot so nadaljevanje posvetovanj, lažnih intervjujev in mrežnih dogodkov. Več o tem kasneje.

Vsak karierni center bi moral imeti posodobljeno podatkovno bazo o možnostih stažiranja, ki so na voljo v dejanskem centru ali na spletu (verjetno obe). Vaš prvi korak bi moral biti, da preidejo skozi to bazo podatkov in jo prekinete za pripravništva, ki so vam všeč.

Se spomnite tega SMART cilja, ki ste ga nastavili? Uporabite to kot parameter, s katerim boste filtrirali in se odločili, za katere pripravništva boste uporabljali.

Dobesedno bi morali zapisati podatke za vsakega, ki ga potrebujete, ko dejansko začnete postopek prijave.

Internet

Nekaj odličnih spletnih mest za preverjanje:

 • LinkedIn.Poleg tega, da je neverjetno mrežno orodje, LinkedIn ponuja priročno orodje za iskanje zaposlitve, napolnjeno s podjetji, ki iščejo vrhunske talente.
 • Craigslist.Prebral si to pravico. Podjetja, ki prihajajo, nenehno prehajajo na Craigslist, da bi poiskali pripravnike, in z lahkoto se boste ločili od ostalih Učinek Craigslist Penis.
 • Internships.com.Odličen vir za iskanje oddaljenih pripravništva, če vam ni všeč, da kupite letalsko vozovnico za letenje po državi.
 • Pot navzgor.Prej Looksharp.com, ta stran ponuja priložnosti več kot 30.000 podjetij.

Pojdite po teh spletnih straneh in naredite enako kot pri vaši podatkovni zbirki kariernih središč v kolidžih. Zapišite vse, ki so pomembne za vas in vaše cilje.

PRO TIP: Ali obstaja podjetje, ki ga že imate velik oboževalec? Morda imate radi branje Cosmo? Ali gledate Conan vsako noč? Če ustreza vašemu cilju SMART, se prepričajte, da preverite, ali je v podjetju, ki ga občudujete, pripravljena praksa - omenite, da ste navdušeni nad aplikacijo in zakaj je to bolje od drugih 249 prijaviteljev (že poznate slog hiše, kako Conan izbere video igre, kako Anna Wintour ima njeno kavo, itd.).

Uporabite svojo družino in prijatelje v omrežju

Bodite prepričani, da se pogovarjate s prijatelji, starši, prijatelji staršev, prijatelje prijateljev staršev, stric prijateljevega prijatelja dvakrat odstranili …

Dobiš sliko. Obstaja veliko podjetij, ki ponujajo prakso - podjetja, za katere veš, da že delajo.

Zato vprašajte! Ne samo, da boste našli pripravništvo, ki ga imate radi, vendar ste že imeli nogo na prijavnem procesu, ker veste, da oseba, ki tam dela, se dotaknem več, ko govorimo o napotitvah.

Naj bo vse organizirano

Bodite prepričani, da beležite vse pripravništva, ki ste jih našli v preglednici Google ali Excel, da boste lahko sledili vsem, ko se prijavljate.

Pri snemanju priporočam, da zapišete ime podjetja in njegovo vlogo, dolžino pripravništva, datum zapadlosti in ali ste se prijavili ali ne - v MINIMUMU.

Ko jo sestavite, je to tisto, kar bi lahko izgledalo:

Družba - Vloga Dolžina interneta Datum zapadlosti Uporabljeno
IWT - uredniški pripravnik Poletje 2017 05/16 Ja
CAA - Skriptni bralnik Jesen 2017 06/06 Ja

Seveda ste lahko tako natančni, kot želite z vašo preglednico, in vključite stvari, kot so zahteve za aplikacije in ali potrebujete esej ali ne.

Poskrbite, da bo vaša preglednica posodobljena in varna. Prišlo bo zelo priročno, ko se dejansko prijavljate na pripravništvo.

3. korak: Poiščite odlično napotitev

To je običajno, ko pride vanj učinek Shrug. Ljudje LJUBIRA govoriti o tem, kako nimajo omrežja, zato ne morejo dobiti napotitev. Ko jih vprašam: "No, s kom si se poskušal obrniti?" Se odzovejo s praznim videzom in slegajo.

 • SALT: "Poskušal sem, vendar ne poznam nikogar! Poročil sem nekaj prijateljev, vendar nimajo pojma. To je frustrirajoče, ko gre za WHO, ki jo poznaš. Kako lahko pričakujejo, da bom vedel vse te ljudi, ko sem samo študent?"
 • TRUFFLE: "Najprej sem preveril svoj profil LinkedIn in poslal nekaj e-poštnih sporočil. Testiral sem 3 e-poštna sporočila, tretji pa najboljši - dobim 50-odstotno stopnjo odgovora. Za naslednji teden sem ustanovil 3 kavarne. Potem sem šel v mojo kariero pisarno. Tudi jaz sem natančno omenil, kaj iščem, ko sem govoril z profesorji, in eden od njih je poznal direktorja podjetja, za katero želim delati! Jutri imamo kavo."

Vidiš razliko? Prosilec soli je pred odhodom vprašal nekaj prijateljev. Ko se tartufi odločijo, da najdejo pripravništvo, si pridobijo svojo mrežo in povezave, da najdejo vloge, ki sploh niso javne.

Lahko pošljejo nekaj e-poštnih sporočil in obidejo celoten najemni aparat ter se srečajo z zaposlenim. Ti bodo prijatelji, ki jim bodo jamčili, da bodo rekli: "Resnično se morate pogovoriti s to osebo", ki globoko spremeni pomen pogovora.

Postavite se v čevlje za zaposlovanje in si predstavljate, da ste se seznanili z nekom, s katerim se "pogovarjate", namesto naključnega kandidata, ki obupa za kreditno šolo in malo denarja. Kdo bi mislil, da bi vas zanimalo?

Ko najdete nekaj potencialnih napotitev, jih prosite, da … dobro, se obrnite na vas. To je lahko tako preprosto, kot jih vzamete v kavo ali jih streljate po e-pošti.

Tukaj je predlogo, ki jo lahko uporabite za srečanje skoraj vsakogar, skupaj z analizo, zakaj deluje.

Za: Jane

Od: Samantha

Zadeva: Michigan State grad - bi radi klepetali o vašem delu v Deloitte

Zdravo Jane,

Moje ime je Samantha Kerritt. Šla sem v šolo v državi Michigan in naletela na tvoje ime na naši alumni strani. [NAVEDITE, KAKO IMATE PRI NJIHOVEM IMENU, DA NE VEDETE, KAKŠNJEGA PRIZNANJA].

Želim si, da dobi svoje poklicne nasvete za 15-20 minut. Iščem po pripravništvu v podjetju Acme in vedeti, da ste že delali tam. [PRVA KAZENKA ODDAJA, KOT JE ŽELJA.NAJBOLJŠI LJUDI SO PLATI, DA LJUDI ŽELI / VELIKA NJIHOVE SAVO.]

Ali menite, da bi vam lahko postavil nekaj vprašanj o svoji vlogi pri podjetju Acme in kaj vas je motiviralo, da izbere podjetje? Še posebej bi rad vedel, kako ste se odločili po diplomi iz Michiganske države. ["MICHIGAN STATE" ZAVRNJA SHARED BOND.]

Lahko se srečam s kavo ali v pisarni … ali kjerkoli je priročno. Lahko delam okoli tebe! [BUSY Oseba je pomembnejša od vas. NAVEDITE NJENO PREKO.]

Bi se lahko srečali? [POSLOVNA OSEBA SE MOŽNO ODGOVORI NA TO V "DA" - PERFECT. OPOZARJAJO, DA V ČASU / LOKACIJI NI VPRAŠALA, KOT JE TAKO VEČ INFORMACIJ V PRVI EMAIL.]

Hvala,

-Samantha

Ena izmed najboljših stvari o tem e-poštnem sporočilu je njegova kratkost. V sporočilu ni nič maščobe in samo pove prejemniku, kaj mora vedeti.

PRO NASVET: Zapomni si to preglednico? Priporočila so odličen dodatek, če želite, da jih tudi organizirate - to je super nerodno, če vprašate isto osebo za dve napotitvi.

4. korak: Strogo se pripravite na prijavo in intervju

Še eno področje, na katerem so prosilci soli pripravljeni odlepiti. "Ja, ja. Vem, da se moram pripraviti."

Ne samo, da se morate pripraviti. Morate biti pripravljeni iti nad in nad tistimi, ki jih je treba narediti, da bi bili pripravljeni na razgovor.

 • SALT: "Čez eno uro sem brskal po svoji spletni strani in Googling-u za novice o njih. S prijateljem na telefonu sem tudi 5 minut govoril o tem, kakšna vprašanja je mislil, da bi moral pričakovati."
 • TRUFFLE: "Pred intervjujem sem se že srečal s tremi ljudmi v ekipi, zato sem natančno vedel, kakšne so njihove izzive, in celo besede, ki so jih opisali. Napisal sem vse te opombe, nato jih primerjal s tem, kar sem našel na spletu. Potem sem ustvaril moj pripoved. Povabil sem prijatelja - on je vodstveni svetovalec, da ve, kako postavljati težka vprašanja - in dve leti smo opravili lažni intervju. Video posnetek sem posnel in ustavil vsakih 15 minut, da bi umeril."

Trdi zvok? Dobro. Večina ljudi ne bo naredila trdo delo, kar vam bo dalo zgornji rok, ko boste to storili.

Ljudje, ki si prizadevajo 2x napor, vrnejo 10x rezultate. Da, boste morali težje delati - toda boste dobili prvo izbiro pripravništva, medtem ko se bodo drugi borili proti ostanki.

Ustvarjajte življenjepis

Kadar gre za aplikacije za delovno mesto, se pogosto pojavlja ali prekinja. Zato boste želeli ustvariti tisto, ki bo zapustila najemodajalca, ki vas bo prisilil najeti.

Preden začnete z zapisovanjem vsakega dela, ki ga imate, vključno z dogajanjem v prodaji deklet, ki se prodajajo od vrat do vrat, morate poznati dva elementa, ki jih potrebujete za ustvarjanje fantastičnega nadaljevanja:

 1. Imeti mora pripoved.

  Odlično nadaljevanje ni le seznam dejstev. Če je to vse, kar je v vašem življenjepisu, vam ne bo dovolj nepozabno, da v 15 sekundah pritegnete pozornost managerja.

  Namesto tega obrti a pripoved. Vprašajte se: "Ko nekdo bere moj življenjepis 10 sekund, kaj je ena stvar, ki bi jo morali zapomniti o meni?"

 2. Cut maščobe - pustite filet mignon

  Drugi najpomembnejši del izdelave svetovnega razreda je rezanje maščobe. Vsaka beseda mora zaslužiti svoje mesto na strani. Če se ne poveča in izboljša pripoved, ga zmanjšaj. Če je, vprašajte, ali obstaja še ena beseda ali besedna zveza, ki bi izboljšala delo.

  Na IWT sem zaposloval več deset ljudi. To pomeni branje na tisoče nadaljevanj. Večina jih je imela 1-2 strani in 50% - 60% bi bilo mogoče izbrisati. Ko vidim tako nadaljevanje, predpostavljam, da ne vedo, kako bi napisali povzetek (ni dober znak) ali nimajo nič boljšega za skupno rabo.

  Ne delaj tega. Vsaka beseda šteje. Bolje je imeti krajše, bolj smiselno nadaljevanje kot dolgo, napolnjeno s smeti.

Oglejte si moj 15-minutni video o ustvarjanju zmagovalnega življenja. V njej vam pokažem natančne tehnike, kot tudi povzetek, s katerim sem prikradel vso mojo pripravništvo na kolidžu.

PRO NASVET: Ne pozabite, da se nanašate na preglednico, da se prepričate, da ste se prijavili na vse pripravništva na vašem seznamu tako, da označite »da« v uporabljenem stolpcu.

Prevladujoči intervju s Tehničnim predmetom

To je ena od mojih absolutnih najljubših tehnik, ki se uporabljajo pri pogovorih, plačnih pogajanjih, predlogih strank - karkoli! In lepota tega je, da ste že opravili 90% dela, preden vstopite v razgovor.

Za vsakega šefa ali zaposlenega, najboljša spodbuda za opravljanje pripravništva je vedeti, da boste družbi dodali vrednost. Če veste to, boste želeli pripraviti primer, da predstavite, kako ste oseba, ki si zasluži položaj.

Zato želim, da izkoristiš Tehnika kovice in pripravite predlog, ki prikazuje specifična področja v podjetju, v kateri lahko dodate vrednost. Ko boste intervjuvali, boste s seboj prinesli ta predlog s 1-5 strani, tako da lahko izvlečeš dokument in natančno določite, kako natančno boste rešili izzive družbe med razgovorom.

Preprosto reci: "Rad bi vam pokazal nekaj, kar sem sestavil", nato pa dobesedno izvlecite vaš dokument o predlogu, ki podrobno opisuje točke bolečine v podjetju in natančno, kako jim lahko pomagate.Bonus točke za IWT, če dejansko uporabljate aktovko.

Z določitvijo točk za bolečino, s katerimi se srečuje podjetje, lahko prikažete menedžerju za zaposlitev, kjer natančno dodate vrednost - kar vam zelo pomaga. dragocen najem.

V tem 2-minutnem video posnetku podrobneje predstavljam tehniko za aktovke. Preverite to spodaj.

Seveda, ker ste zmagovalec, boste želeli še bolj pripraviti na razgovor. Tukaj je nekaj odličnih virov od IWT, ki vam bodo pomagali:

 • 3 nasveti za prevlado na vašem intervjuju
 • Nepričakovane nasvete za pripravo na vaš razgovor
 • Kako ustvariti popolne odgovore na vprašanja za intervjuje

Vedno se spomnite: kaj se s prosilci za solte ukvarjajo z vašim razgovorom? In kaj bi moral vložnik TRUFFLE storiti?

Želim vam dati začetek glave. Danes vam omogočam dostop do videoposnetka o tem, kako obvladati umetnost anketiranja. V videoposnetku se boste srečali z Karenom, nedavno diplomantom brez izkušenj, ki je uporabil material mojega Dream Job in treniral, da ne bi pristal le na eno, temveč v dveh delovnih mestih v sanjah. Z isto strategijo lahko pridobite neverjetno prakso, ki jo boste imeli radi.

Priporočena: