Kako narediti veliko promocijo v manj kot 12 mesecih

Kako narediti veliko promocijo v manj kot 12 mesecih
Kako narediti veliko promocijo v manj kot 12 mesecih

Video: Kako narediti veliko promocijo v manj kot 12 mesecih

Video: Kako narediti veliko promocijo v manj kot 12 mesecih
Video: CS50 2015 — неделя 10 2023, Oktober
Anonim
To je Abe Wagner.
To je Abe Wagner.
Image
Image

Abe, vodja inženirja IWT-a

Anga smo zaposlili leta 2016 kot vodja projekta.

V manj kot letu dni je od samostojnih projektov prešel na 4 zaposlene, 3 zunanje prodajalce in IT proračun v višini 800.000 dolarjev na leto.

Kako je to naredil? In kako lahko storite isto stvar na svojem področju?

Danes vam bom pokazal.

(Želel sem vam dati pravi primer, z dejanskimi številkami, namesto ravnodušnosti, kot so "Naredi dobro delo".)

Če želite nadaljevati z dvigom, promocijo ali hladnejšimi projekti, bodite pozorni. Medtem ko se vsi drugi "zgodaj pojavijo in ostanejo pozni" (odličen nasvet, Mildred), lahko uporabite te specifične strategije, ki delujejo.

To je tisto, kar je Abe storila - neposredno od mojega direktorja operacij, ki ga je marca promoviral:

  • "Od prvega dne je proaktivno prišel k meni z idejami. Eden od njih je prihranil več kot 50.000 dolarjev na IT pri skoraj nič. Ta hitra zmaga je nastavila ton, ki se ni nikoli zbledel."
  • "Za vsako težavo, ki sem mu jo dal, se je vrnil k meni v 24 urah in rekel:" Tu so naše možnosti, tukaj je tveganje z vsakim, tukaj je to, kar priporočam. ""
  • "On odlikuje spoštovanje ekipe, tako da postavlja vprašanja, ne pa zahteva."
  • "On upravlja (ta je ključna). Takoj je ugotovil, kaj mi je bilo pomembno (njegov šef) in se osredotočil na uresničevanje teh prednostnih nalog. Prav tako ga ni strah, da bi se vrnil in mi povedal, ko se motim. Nikoli ni nespoštljiv, vendar vedno stoji na tleh, ko se počuti, da je prav (in tudi veliko zmaga)."
  • "Tako kot Vanilla Ice, če je problem, vem, da ga bo rešil." Nikoli se ne sprašujem, ali bo opravil nalogo. Vem, če ima vprašanja, ki jih bo prišel k meni, ne samo prenehati delati ali narediti slabe predpostavke."
  • "Presenetljivo je zaobljen in se nenehno izboljšuje. Poleg profesionalnega MMA borca, on nenehno bere (kar je super čudna kombinacija). In ne bere samo poslovnih knjig. On je neverjetno dobro prebral v klasiki, literaturi in ima močno meme igro."
Image
Image

Ja, tudi on je profesionalni borec na strani

  • "Vidi veliko sliko. Več o tem, kaj se dogaja v drugih oddelkih, ve, kot jaz. Videti je strateške vzorce v podjetju, namesto da bi bil omejen samo na to, kar se dogaja v svojem oddelku."

To je impresiven seznam, vendar poglejte, kaj ne vidite.

Abe ni dobil promocije zaradi certifikacije ali 28% hitreje pri Excelu ali programiranju. Prav tako se ni spodbudil zaradi nekaterih stopenj izobrazbe (btw, za 98% ljudi, druga stopnja pa ni odgovor).

Namesto tega je (1) tehnično odličen, in (2) vedno bolj obvlada mehke spretnosti, ki so najboljše:

  • Vodenje projektov naprej, komuniciranje s ključnimi ljudmi in njihovo ohranjanje v zanki
  • Svoje šefovo življenje olajšati z razumevanjem njenih težav in nato z rešitvami
  • Tudi majhne stvari, kot so smešno ("močna meme igra") in zanimivo, da se pogovorite ("neverjetno dobro branje")

Izplačalo se je.

Danes Abe upravlja največji programski projekt v zgodovini IWT. Prav tako usklajuje časovni načrt izdelka do leta 2019. Tukaj ne delim njegove plače, vendar je bil njegov napredek povrnjen in kompenziran za njegovo delo.

Nič od tega ni bilo nesreča.

Najboljši ljudje vedo, da če želite doseči Velika zmaga kot neverjetno kariero ali stranski vrvež, potrebujete mehke veščine: produktivnost, zaupanje, komunikacija, spretnost in lastništvo.

Nenavadno, NOBODY nas uči te stvari. V šoli ni pokrit. Starši o tem ne govorijo. Ko nas nekdo končno prikaže, je to, kot da ima svet končno smiselno.

Nenadoma razumeš, zakaj ona Namesto vas je promoviral. Ne gre samo za "schmoozing" ali igranje priljubljenih. Bolj napredni ste, bolj so vaše "mehke veščine" pomembne.

Pravzaprav sem opazil, da moja ekipa porabi toliko časa, da se pogovarjam o treh manjših tečajih "mehke veščine", ki jih imamo (in redko omenjamo), saj delamo naše vodilne blagajne, npr. Nič za zagon in Poišči svojo sanjsko službo.

Če želite, da bi se ti mehki znaki povečali - če želite napredovati in izboljšati svoje osebne odnose - preverite to.

Najboljše tečaje sem spakiral v poseben snop za vas.

Ti trije tečaji so najboljši način za izboljšanje vaših mehkih sposobnosti, povečanje produktivnosti in samozavest v vašem osebnem in poklicnem življenju.

Abe je uporabil te iste spretnosti, da bi jih promoviral. Lahko naredite popolnoma isto stvar. Oglejte si zgornjo povezavo.

Priporočena: