Kako se premikati po vsej državi

Kazalo:

Kako se premikati po vsej državi
Kako se premikati po vsej državi

Video: Kako se premikati po vsej državi

Video: Kako se premikati po vsej državi
Video: КАК Я ПОЛУЧИЛА ЯПОНСКОЕ ГРАЖДАНСТВО? Отвечаю на вопросы! 2023, Oktober
Anonim

Pravi agent in inšpektor sta tako pomembna kot prava hiša.

Če menite, da je nakup vaše hiše v vašem mestu lahko zapleten, poskusite ugotoviti, kako najti dom po vsej državi. Ne skrbite - ljudje kupujejo hiše po vsej državi od sebe ves čas. S tehnologijo in zanesljivo ekipo na tleh - nakup hiše dolge razdalje je lažje kot kdaj koli prej. Torej, kaj čakaš?

Tukaj je, kako se premikati po vsej državi

  1. Preučiti lokalni trg.

  Ali hiše v vašem prihodnjem rodnem mestu prodajajo dneve po navedbi ali tednih? Ali mesece? Odgovor lahko vpliva na strategijo homebuyerjev na dolge razdalje. Če lahko vzamete čas, boste morda lahko označili številne sezname in načrtovali potovanje, da jih obiščete. Če se boste morali odločiti v naglici, boste za načrtovanje svojega hišnega lovljenja načrtovali na super strateški način za maksimalno učinkovitost.

  Uporabite internetno razsvetljavo in nasvete lokalnih nepremičninskih posrednikov, da boste razumeli pričakovano časovno razporeditev in druge potencialne quirkse lokalnega trga.

  2. Nič v soseskah.

  Ne glede na to, kako velika je hiša, če ni v pravi soseski, ni pravi dom za vas. Ne glede na to, ali upate, da boste ob polnoči sprehodili do svojega najljubšega bara ali se prepričali, da lahko vaši otroci mirno spijo ob 8 uri, vas lahko internetna iskanja do sedaj najdejo le pri iskanju popolnega ujemanja.

  Pridobite pravo zgodbo od tistih, ki vedo: domačini. Trulinova funkcija Kaj Locals Say daje homebuyers edinstven vpogled v resnične prebivalce o svojih soseskah, na primer, koliko ljudi krasijo počitnice in kako je območje prijazno za pse.

  Soseske imajo pogosto tudi skupino Facebook ali drugo spletno prisotnost, ki jo je vredno preveriti. "Ne bodite sramežljivi, da bi komunicirali s skupino in vprašali vsa vaša vprašanja o območju," pravi Evan Roberts, nepremičninski agent Baltimore.

  3. Predogled spletnih oglasov.

  Perspektiva je dragocena pri nakupu doma in več listov, ki jih gledate, bolj perspektiva imate. "Kupci pogosto iščejo na spletu, preden me stopijo v stik", pravi Bruce Ailion, nepremičninski agent in odvetnik Atlante. "Tako se začne iskanje po določenem domu." Priporoča, da v vsakem seznamu pozorno spremlja naslednje:

  • Orodja za vrednotenje, kot so ocene domače vrednosti in primerljive domače prodajne informacije
  • Podrobne demografske podatke, kot so ocene šol in stopnje kriminala
  • Prodajne zgodovine
  • Davčne evidence

  4. Poiščite zanesljivega, lokalnega posrednika.

  Za vsak nakup na domu je nujno zaupanja vredno sredstvo, še bolj pa, če ste hišni lov od daleč. Pridobivanje osebnih napotitev in kandidatov za zastopanje prescreening so ključni koraki pri iskanju zastopnika, ki je pripravljen na dodatno miljo za vas. Ailion pravi, da izbere nekoga, ki "bo šel k premoženju in fotografiranju ter videoposnetkom - preveri, če lastnost in soseska prenesejo test za vonj." Vprašajte potencialne agente, če so pripravljeni sprejeti v živo video klic sprehod skozi vsak potencialni dom.

  5. Najem visokokakovostnega inšpektorja.

  Pri strategiji, kako najti dom iz daleč, se izogibajte najinškemu starejšemu inšpektorju. Tako kot vaš lokalni agent, bi lahko ta sodba odločila ali kršila odločitev o nakupu doma, tako da bi opravljali domačo nalogo. Namerno je najeti domače inšpektorja, ki lahko stane več kot drugi, vendar ima zvezdne ocene in je pripravljen deliti reference za vas, da pokličete.

  6. Ne poskrbite za nepredvidene dogodke.

  Seveda ne želite izgubiti vsakega doma, na katerega ste vložili ponudbo, zaradi preveč nepredvidljivih dogodkov, vendar tudi ne želite preskočiti svoje potrebne skrbnosti. Sklicujoč se na nasvet ali vašega zastopnika, v svojo ponudbo zgradite čim več nepredvidenih dogodkov (kot so inšpekcija, ocena ali končni sprehod), medtem ko še vedno oddate konkurenčno ponudbo.

  7. Če je mogoče, obiščite hišo.

  V idealnem primeru bi leteli, da bi videli dom, preden bi ponudili ali vsaj v obdobju izrednega dogodka. Ampak, če to počnete, pametno preživite svoj čas. "Med vikendom viharskega doma, kjer iščete doma, preživite nekaj dni, kot če bi tam živeli," pravi Ali Wenzke, ustanovitelj blogaUmetnost veselega gibanja. Na svoji poti priporoča naslednje:

  • Ostanite v hotelu ali Airbnb v vaši ciljni soseski
  • Preizkusite svoje delo v času vožnje
  • Obiščite lokalno trgovino
  • Oglejte si stvari, ki jih boste želeli storiti, na primer obisk lokalnega parkovišča
  • Vprašajte se, ali se soseska počuti kot najboljša

  8. Razmislite o najemu najprej.

  Ko boste razumeli, kako najti dom iz daleč, če niste zadovoljni s procesom, najemite hišo ali stanovanje za mesec ali dva (ali šest), dokler ste. "Najem vam omogoča prilagodljivost iskanja domov v prostem času," pravi Wenzke.

Priporočena: