Kako osvojiti samo sabotažo

Kazalo:

Kako osvojiti samo sabotažo
Kako osvojiti samo sabotažo

Video: Kako osvojiti samo sabotažo

Video: Kako osvojiti samo sabotažo
Video: CS50 2015 - Week 10 2023, Oktober
Anonim

Pripravili boste nasvet od nekoga, ki je pred kratkim poslušal Pandoro, slišal se je super pesem, ki ga je bilo všeč, da bi poiskalo besedilo, in začasno ustavil, ko je spoznal, da je Miley Cyrus. Nato ga je (I) dodal na svoj seznam predvajanja.

Image
Image
Ko te pogledam… .

Govorimo o PRIJATELJIH Z EXCUSES.

Ali imate prijatelja, ki nenehno naredi slabe odločitve, potem vas prosimo za nasvet?

 • "Zakaj me ni nikoli poklicala nazaj?" (Morda je to zato, ker si sam preveč na voljo in vaš obup vam izčrpa.)
 • "Sovražim svojo službo …" (vendar ničesar ni spremenila, razen pritožbe)
 • "Ugh, resnično moram iti v telovadnico" (ampak bo namesto tega še naprej izgovarjal, kako si ne morejo privoščiti 50 $, čeprav plačajo toliko pri zamenjavah vsak mesec)

Ti sta tvoj prijatelj, zato hočeš pomagati. In kaj se zgodi, ko svetujete?

DELAJO, KOT NEZNANE NUTKASE!

"Oh, to ne bo delovalo, ker …" [EXCUSE1, EXCUSE2, EXCUSE3]. Nimam dovolj denarja … nimam dovolj časa … nisem šel na šolo X … nimam enake genetike kot ti … Nisem ravno tako kot ti."

Čez nekaj časa se začnete spraševati, ali boste slepili, ko boste toliko ožali oči.

Če pa smo iskreni, smo naredili popolnoma isto stvar!

To sem videl na svoji spletni strani.

Koliko nas je odšlo v IWT ali Jezebel ali Lifehacker ali na spletno mesto za pickup, videli smo eno stvar, ki nam ni všeč, in rekli: "TEGA SITE JE RIDIKULNO. Ni razloga, da bi deloval, ker [razlog 1, 2,3]. Sovražim vse [moški / ženske / republikanci / demokrati]."

Na teh straneh gremo za nasvet, zabavo. Bral smo jih že leta. In vendar, koliko nas je ves čas prezrlo njihov nasvet?

TUDI KADAR VEDETI, SO PRAVICA!

Našli smo eno ročico informacij, ki niso natančno prilagojene našemu položaju in pravijo: "Aha! Vedel sem, da to ni zame."

Ali smo resnično izgubili sposobnost sprejemanja nasvetov in uporabe ustreznih delov v našem položaju? Moram se takoj ubiti?

Tukaj je skupni primer komentarjev na moji spletni strani. Naučim nekaj tehnike, kako zaslužiti več. "RAMIT, TO JE TOTALNO NENESEN, IN VAM VAM. To naj nikoli ne bi delalo zame, ker [živim na Norveškem / imam čezmerno bratranščino / preskočeno šolo / imam jablan, a ne oranžno drevo na dvorišču]."

Kot da ne morejo izbrati in se ne zavedajo, da je dober nasvet zmešan z nasveti, ki se morda ne bodo natančno nanašale na vas.

Ti ljudje želijo, da jim je vsa žlica hranjena - nasveti, ki so popolnoma prilagojeni starosti, spolu, lokaciji, socialni situaciji, celo prehrani. In če ni - UGH! RIDIKULNO!

Ne gre za internetne trolle - to je samo samotarjanje

To ne gre za neprijetne internetne trolle. To je pravzaprav nekaj bolj škodljivega: samo-sabotažne ovire.

Kdaj si bil zadnjič, ko si imel pravo rešitev pred sabo, in si se ustavil pred uspehom?

To delamo nezavedno. Vidimo rezultat, ki ga želimo - oh, wow, izgubil je veliko teže … oh, wow, ona ima odlično spletno poslovanje - vendar tega nikoli ne bi mogla storiti. To je "Učinek Shrugging", ali način, da se strnemo in rečeš: "No, morda to deluje za njega, ne pa mene."

Zakaj? Lažje je sprejeti NE ukrep, kot da bi spremenili, kar smo počeli. Sprememba pomeni delo. Pomeni tudi priznanje, da smo morda že dolgo bili narobe … včasih let.

Na IWT sem katalogiziral več kot 50 "skega". Ljudje pišujo na tisoče e-poštnih sporočil letno, ki postavljajo vprašanja, kot so:

 • "Kaj če nimam ideje?
 • "Kaj, če nimam 10 ur / teden?"
 • "Ja, ampak bo to delovalo, če živim v Španiji?"

Kot vaš Surrogate azijski Oče, poslušajte moje modre besede: Cut drek, ljudje.

Obljubil sem, da bom z vami vedno trmast. Torej, ker smo govorili o začetku spletnega poslovanja, sem vedel, da bo veliko dvomov. Lahko to storite? Kaj, če nimate ideje?

Odločil sem se, da iščem najbolj situacijo CHALLENGING, da bom preizkusil moj material.

Meet Primoz, Zero za zagon beta študenta. Živel je v Sloveniji, kjer je povprečni letni dohodek nekaj več kot 32.000 dolarjev, kjer je zaslužil 7 evrov / uro.

Image
Image
"Tako je neverjetno, da lahko nekaj storim ki jo želite delati. «- Primoz .

Ni imel posebnih prednosti: brez bogatih staršev. Ni SEO spretnosti.

Dal sem mu material in ga odpustil, da ustvarim spletno poslovanje. Potem sem ga pripeljal v moj video studio, da bi ga intervjuval.

Poglej ga. Poslušaj svojo zgodbo. Poslušajte njegov naglas! Ta človek je smešno. In, mimogrede, je moj material uporabil tako uspešno in tako eksplozivno razvijal svoje poslovanje, da je odletel iz Slovenije v poslovni razred Združenih držav - TWICE - samo da bi se družil.

Če lahko to naredi, tudi vi.

NADGRADNJA - New Zero za zagon tečajnih pregledov!

Preverite to, več Zero za zagon študentov je objavil podrobne ocene Zero za zagon tečaja na svojih blogih. Vse o svojih izkušnjah lahko slišiš - vključno s prednostmi in slabostmi in kdo je pravi tečaj - s svojimi besedami. Nadaljeval bom posodabljanje tega seznama, ko bo prišlo več pregledov:

 • Preberite pregled Zero za začetek od študenta, Maria
 • "Nisem imel veliko časa za napake ali padel napačno pot." Kako je Nagina začela Nič za začetek z družino in zasedenim delovnim mestom
 • Oglejte si Grahamov videoposnetek Zero za zagon
 • Felicia je za začetek uporabila Zero za zagon dva trenerska podjetja
 • Oglejte si videoposnetek pregleda Hitha za zagon tečaja
 • Preberite, kako je imela Selena začetek 150.000 $ z uporabo Zero za zagon
 • In nazadnje preberite Primozov pregled Zero za zagon tečaja

Zbral sem več Zero za zagon pregledov, neposredno od študentov tukaj. Preveri jih.

Priporočena: