Kako kupiti hišo z nekom drugam

Kazalo:

Kako kupiti hišo z nekom drugam
Kako kupiti hišo z nekom drugam

Video: Kako kupiti hišo z nekom drugam

Video: Kako kupiti hišo z nekom drugam
Video: Либеров – как творить в несвободной стране / Arts In An Unfree Country 2023, Oktober
Anonim
To vprašanje sem prejel od Kate:
To vprašanje sem prejel od Kate:

"Moj fant in jaz smo strokovnjaki v naših zgodnjih tridesetih in govorili smo o nakupu hiše skupaj. Čeprav se bomo verjetno poročili čez nekaj let, nočemo čakati na nakup, ker cene stanovanj na našem območju naraščajo. Kakšna so tveganja nakupa lastnine skupaj pred poroko?"

Ne glede na to, ali razmišljate o nakupu nepremičnin s romantičnim partnerjem, prijateljem ali poslovnim sodelavcem, je treba razmisliti o pomembnih finančnih, pravnih in čustvenih vprašanjih. V tej dvomestni seriji vam bom svetoval, naj ostane varen. Sponzor: Audible.com, vodilnega ponudnika avdicijskih knjig z več kot 100.000 prenosljivimi naslovi v vseh vrstah literature, vključno s fikcijo, nefikcijo in periodičnimi publikacijami. Za brezplačen audiobook po vaši izbiri pojdite na Audiblepodcast.com/moneygirl.

Kliknite tukaj, da se naročite na tedenski avdio podcast podcast-a je brezplačen!

Naraščajoče število domačih kupcev se združuje v nakup nepremičnin. Mogoče si kot Kate, ki se poskuša zamenjati z idejo o hči pred sklenitvijo zakonske zveze. Ali morda razmišljate o vlaganju v nepremičnine s prijateljem, sorodnikom ali sodelavcem.

Gotovo so prednosti za združevanje sredstev in nakup domov ali naložbenih nepremičnin, ki jih morda ne boste mogli privoščiti sami. Vendar nakup nepremičnin z nekom drugim lahko zlahka poškoduje vaše finance in vaš odnos, če niste previdni.

Neporočeni pari nimajo toliko zakonskih pravic kot poročeni pari, zato je zelo pomembno, da razmislite o vseh morebitnih pasti nakupa lastnine s fantom ali dekletom.

Sorodna vsebina: Poročati se: kako vpliva na vaše finance?

Kako imeti lastnino z nekoga drugega

Če želite izvedeti, kako priti ven iz dolga, prihranite denar in zgradite bogastvo, dobite kopijo moje knjige Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate vedeti o denarju, ne da bi vas obogatil s tem, kar vam ni. Na voljo je v vaši najljubši knjigarni v tiskani obliki ali kot e-knjiga za vaše Gorljivi, Nook, iPad, PC, Mac ali pametni telefon. Lahko celo prenesete 2 brezplačna poglavja knjige na SmartMovesToGrowRich.com!

Par Behind House fotografija iz Shutterstock. Več nasvetov iz denarja

Priporočena: