Želite več denarja? Vprašajte se to eno vprašanje

Kazalo:

Želite več denarja? Vprašajte se to eno vprašanje
Želite več denarja? Vprašajte se to eno vprašanje

Video: Želite več denarja? Vprašajte se to eno vprašanje

Video: Želite več denarja? Vprašajte se to eno vprašanje
Video: 97% Owned: Debt and The Money System | Documentary Film 2023, Oktober
Anonim
Ko boste verjeli, bo začel deževati denar
Ko boste verjeli, bo začel deževati denar

Da bi postali bogati, je ena najpomembnejših stvari verjeti, da zaslužite biti bogati. Tukaj je trilijon dolarjev za vzemenje. Zakaj ne bi smeli uživati nekaj svetovnega blagostanja kot poštenega, skrbnega in nadarjenega posameznika?

Začel sem razvijati svoj način razmišljanja, ko sem prebral neštete zgodbe o izvršnih direktorjih, ki so zaslužili milijone dolarjev, medtem ko so njihova podjetja vodila v tla. Dobili bi obsežne večmilijonske odpravnine za delo, ki bi ga lahko naredil tudi babun. Takoj, ko sem začel verjeti v svojo vrednost, se je moje zaupanje povečalo in denar začel prihajajo.

IBM-jev CEO je dobil osnovno plačo v višini 100.000 dolarjev v letu 2015, skupaj z bonusom v višini 3,6 milijona dolarjev v letu 2014 in 13,3 milijona dolarjev za nagrade za staleže, ki bodo plačane leta 2018. Medtem pa je IBM v zadnjih dveh letih padel za 20%, medtem ko je S & P 500 je porasla za 40%, slaba 60%! Za polovico nadomestila bi ti in jaz lahko naredili enako dobro delo kot CEO IBM. Tukaj bom izbral IBM, ker sem kupil zaloge v svojem aktivnem portfelju. Nekega dne bo ta pes lajal!

Na bolj pogostni ravni sem videl ljudi, ki so povsem nekvalificirani, da se najamejo za delovna mesta, ki sestavljajo več šest številk z več šestimi številkami na zalogah. Vsakič, ko vidim tak dogodek, razmišljam o sebi nekaj stvari. Prvi je, Kaj za vraga so razmišljali ?!

Drugo vprašanje je predmet te objave.

IZDELAVA BIG BUCKS V KORPORATIVNI AMERIKI

Vir: USA Today, S & P Capital IQ. Če bi bili moški, ali bi naredili 20% več?
Vir: USA Today, S & P Capital IQ. Če bi bili moški, ali bi naredili 20% več?

Najdaljši čas nisem našel nobene druge industrije, ki je plačevala, pa tudi finančne industrije. Na primer, prvi letnik analitikov iz šole zdaj zaslužijo 80.000 $ osnovne plače plus $ 25.000 - $ 50.000 bonusov po njihovem polnem prvem letu. Dang, želim, da bi bil še enkrat star 22 let, da bi naredil to vrsto denarja!

Ko sem leta 2012 zapustila finančna sredstva, so direktorji ustvarjali 250.000 ameriških dolarjev osnovnih plač in povečevali bonuse, ki bi lahko bili enako letni plači ali več. Šele celo leto po tem, ko sem zapustil industrijo, sem resnično cenila, kako dobro je bilo nadomestilo.

Vsa tehnološka dela, ki sem jih zanimala po "zapuščanju" financiranja, so plačali med 120.000 in 160.000 dolarjev s polnim delovnim časom in možnostjo delniških opcij, ki so popolna ušesa. Zato sem se zavedal, bi se lahko osredotočil tudi na moja spletna medijska prizadevanja, namesto da bi delal za veliko manj nadomestil v novi industriji. Toda po tem, ko sem spoznal, koliko glavnih vsebinskih uradnikov pri velikih podjetjih in o branju vsebine Marketing Revolution v Harvard Business Reviewu, sem spoznala, da lahko končno ponovim svoj finančni prihodek, ki počne nekaj drugega v industriji, ki jo ljubim. Nikoli nisem mislil, da sem zaslužil, dokler nisem videl nekoga, ki je manj kvalificiran od tistega, kar sem pričakoval, poiščite službo!

Glavni vsebinski uradniki zaslužijo od 200.000 do 300.000 dolarjev na leto v osnovni plači in imajo enako količino ali večjo vrednost delniških opcij. Ta vrsta odškodnine je zagotovo vabljiva dovolj, da se vrnem na delo s polnim delovnim časom, če sem našel pravo podjetje, da se pridruži. In to ni samo denar, ampak sposobnost vodilne vloge na ravni C in vpliva na pozitivne spremembe.

Kar boste opazili, ko boste starejši, je, da vaše možnosti za delo postanejo bolj omejene, ker ne želite iti preveč nazaj v svojo kariero. Toda vloga CCO je zaskrbljujoča, še posebej, ker so zahteve, za katere sem mislil, da so podvržene vlogi, veliko nižje od tistega, kar sem mislil na podlagi tega, kar sem videl.

Zato si zastavite to vprašanje:

ZAKAJ NE PRI ME?

Ko je leta 2000 nastal balon NASDAQ-a, je bil nesorazmeren znesek direktorjev direktorjev odpuščen, ker niso pokrivali nobenih strank. Vse, kar so naredili, je vodila ekipo proizvajalcev. Zaradi tega so se direktorji upravljali in začeli pokrivati stranke skupaj z upravljanjem ljudi. Prihodki, povezani z vašo funkcijo, so postali nujni za dolgoročno preživetje.

Naučil sem, da velika večina glavnih vsebinskih uradnikov ne proizvaja nobene vsebine (enakovredno MD-jem, ki ne pokriva nobenih odjemalcev). Namesto tega so CCO odgovorne za skupino proizvajalcev vsebin, upravljanje urejevalnega koledarja in morda urejanje vsebine. Ni slab glas!

Ljudje, ki dejansko dajo največ denarja, so tisti, ki samo drugim povedo, kaj storiti (in vzemi kredit)! To so ustvarjalci, tisti v jarkih, ki žaloma plačajo najmanj. To dejstvo je skladno v vseh panogah in vseh oddelkih. Namesto samega ustvarjanja dela zaposlite agencijo. Namesto, da bi začeli poslovati, ste zaposlili nekoga, ki bi vam prinesel podjetje.

Sorodni članki: Če ne ustvarjate ničesar, kako pričakovati, da boste imeli kakšen denar?

Že šest let sem bil CCO in direktor moje lastne spletne medijske družbe. Ustvaril sem blagovno znamko, napisal 99% vsebine, napisal knjigo, ugotovil, kako dobro uvrstiti pomembne ključne besede, tržiti delo in ustvariti pomemben ekološki usmerjen prihodek, ki bi mamico ponosil.

Koliko obstoječih voditeljev za vsebino lahko reče, da sta uspešno zgradili dobičkonosno medijsko sredstvo iz nič? Morda so pomagali pri povečanju spletnega prometa svojega podjetja, vendar kako težko je to res, če imajo na milijone dolarjev vsako leto porabiti za vsebino in trženje?

Torej, namesto, da bi glavnega skrbnika vsebine gledal kot nepojasnjen položaj, ker sem premlad, preveč neizkušen ali se ne prilega kalupu, zdaj sprašujem sebe, zakaj ne jaz tudi jaz?Naslednji korak je premagati oviro za vrnitev na delo s polnim delovnim časom.

NE PRODAJO SVOJE KRATKE

Zaupanje je seksi. Samo ne bodi bled. Verjetno bi lahko naredili boljšo službo kot mnogi ljudje tam zunaj, ki naredijo več ali so višji v nazivu. Ampak ugani kaj? Verjetno so starejši in so plačevali svoje stroške. Če res verjameš vase, potem lahko tudi poskusiš svojo roko pri podjetništvu.

Na delovnem mestu je veliko prirojenih pristranskosti, na katere se moramo boriti. Stari voditelji imajo pogosto sliko o tem, kako naj izgleda oseba (starost, spol, raso, ozadje) pri izpolnjevanju vloge. To je razlog, zakaj vsi težejo videti enako v vodilnih vlogah v podjetjih. Na nas je, da se borimo proti moči in jih dokažemo narobe!

Upam, da se mnogi od vas motivirajo pri ustvarjanju denarja in pristajanju na vlogo, ki jo zaslužite. Zabavno je potiskati sebe, da vidimo, kako daleč lahko gremo. Naslednjič, ko dvomite, ali si zaslužite določeno vlogo ali plačilo, napišite seznam svojih kvalifikacij. Prepričan sem, da si zaslužiš več, kot si misliš!

Vzemite stvari v svojo roko in začnite svoje podjetje na spletu! Včasih je bilo bogastvo in veliko zaposlenih, da bi začeli vaše podjetje. Zdaj ga lahko začnete zraven Bluehost. Prikrcite se na spletu, se povežite z enakopravnimi ljudmi, poiščite nove svetovalne koncerte in lahko nekega dne ustvarite dober znesek dohodka s prodajo svojega izdelka ali priporočanjem drugih odličnih izdelkov. Niti dan ne gredo, če nisem hvaležen za začetek leta 2009. Zdaj imam največjo svobodo, ker delam na moji strani, medtem ko delam 2,5 leta. Nikoli ne veš, kje bo potovanje potekalo!

Priporočilo za gradnjo stavbe

Upravljajte svoje finance na enem mestu: Eden od najboljših načinov, kako postati finančno neodvisen in se zaščititi sami, je, da se z vašim financiranjem prijavite z osebnim kapitalom. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate svoj denar. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 25-odstotnih računov (borzno posredovanje, več bank, 401K ipd.), Da bi upravljal svoje finance v preglednici Excel. Sedaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo vsi računi, vključno z mojo neto vrednostjo. Prav tako lahko vidim, koliko porabim in varčujem vsak mesec z orodjem za denarni tok.

Odlična značilnost je njihov analitik za analizo portfelja, ki s svojim programom teče vaš portfelj naložb s klikom gumba in si ogleda, kaj plačujete. Ugotovil sem, da sem plačal 1.700 $ letno v pristojbinah za portfelj, ne vem, da sem krvavil! Na spletu ni boljšega finančnega orodja, ki mi je pomagal doseči finančno svobodo. Potrebno je samo minuto, da se prijavite.

Končno so nedavno začeli s svojim neverjetnim kalkulatorjem za upokojitev pokojnin, ki potegne vaše dejanske podatke in izvaja simulacijo Monte Carlo, da bi vam omogočil globoko vpogled v svojo finančno prihodnost. Osebni kapital je brezplačen in manj kot eno minuto se prijavite. To je eno od najbolj dragocenih orodij, ki sem jih našel za pomoč pri doseganju finančne svobode.

Je vaša upokojitev na teku? Preverite z načrtom za upokojitev računalnika
Je vaša upokojitev na teku? Preverite z načrtom za upokojitev računalnika

O avtorju: Sam je začel vlagati lasten denar, odkar je leta 1995 prvič odprl posredniški račun Charles Schwab online. Sam je rad veliko vlagal, zato se je odločil, da bo kariero iz naložb porabil naslednjih 13 let po kolidžu na Wall Streetu. V tem času je Sam prejel MBA iz UC Berkeley s poudarkom na financah in nepremičninah. Postal je tudi serija 7 in serija 63 registrirana. Leta 2012 se je Sam lahko upokojil v starosti 35 let, predvsem zaradi njegovih naložb, ki sedaj v pasivnem dohodku ustvarjajo več kot šest oseb na leto. Sam zdaj preživlja svoj čas igranja tenisa, preživljanja časa z družino in pisanja na spletu, da pomaga drugim pri doseganju finančne svobode.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.
Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: