Kako ta samostojni copywriter povečuje svoj dohodek za 50% - z najemom varuške

Kazalo:

Kako ta samostojni copywriter povečuje svoj dohodek za 50% - z najemom varuške
Kako ta samostojni copywriter povečuje svoj dohodek za 50% - z najemom varuške

Video: Kako ta samostojni copywriter povečuje svoj dohodek za 50% - z najemom varuške

Video: Kako ta samostojni copywriter povečuje svoj dohodek za 50% - z najemom varuške
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim
Image
Image

Iz neznanega razloga, razkošje porabi dobi slabo rap. Smo zelo bogati, ker lahko pripravimo obroke ali plačamo nekoga, da naredijo svoje perilo … in zakaj? Še posebej, ker imate več denarja, lahko pomagate zgraditi življenje, ki ga želite, ko ste kupi nazaj svoj čas.

To je tisto, kar je ta bralec IWT našel, potem ko je plačala varuško $ 23,982.40 na leto, da skrbi za svojega otroka, ko je zgradila svojo šestocilindrično samostojno podjetje. Tukaj so njene izkušnje, ki gradijo svojo bogato življenje, z lastnimi besedami.

"Vedel sem, da bo to stalo več - vendar popolnoma vredno."

Več kot 20 let sem samostojni tekstopisec. Pred tem sem bil direktor s polnim delovnim časom, ki je 100.000 dolarjev na leto z velikimi ugodnostmi. Vedno sem vedela, da bi lahko napisal kopijo. Po tem, ko sem delal z nekaterimi odličnimi tekstopisci v mojih starih založniških podjetjih, sem se v glavo prepričal, da to lahko storim zunaj mojega dela.

Ko sem imel svojega prvega otroka julija 1997, sem pogledal veliko možnosti za nego otroka. Domači dan skrbi, različne varuške itd. Spominjam se, da sem obiskal to enodnevno oskrbo, ki se je na površini zdela odlična. Ampak iz nekega razloga sem imel občutek, da nekaj ni v redu. Pozneje sem v časopisu videl lastnika obraza. Izkazalo se je, da so otroke drogirale in jih pustile pri nakupovanju!

Samo z instinktom sem šla s varuško. Vedel sem, da bo to stalo več, toda popolnoma vredno.

Sčasoma sem našel eno mlado žensko, ki je bila idealna za mojo družino in jaz.

"Bil sem sposoben delati od doma in v tem letu ustvariti 50% več".

Ko sem se vrnil k svoji službi, sem ugotovil, da sem "mami sledil".

Bilo je jasno, da moje podjetje ni vedelo, kaj storiti z mano, ko sem imel svojega sina. Še vedno sem naredil enako, vendar me je postavil v popolnoma drugačno delovno mesto. Celo me preselili iz okenske pisarne, v notranjo pisarno, v manjšo pisarno. To je bil zelo zmeden, frustrirajoč čas v moji karieri.

Sčasoma mi je moj znanec ponudil vlogo pisateljskega in tržnega svetovalca za svoje poslovanje. Samo polovico časa mi je bilo, kar mi je zagotovilo 90% mojega plače.

Odhod iz donosenega, polnega delovnega časa na freelancing lahko zdi zastrašujoče, vendar je moja varuška naredila veliko razliko.

Ko sem delal z mojim podjetjem, sem imela disciplino vstajanja, dela in ostajanja osredotočena na moje prednostne naloge ves dan. Takšno rutino sem lahko opravil na freelancing in ga zaradi svoje varuške ni bilo treba spreminjati. Najboljši del? Čez dan sem lahko še vedno preživljal čas z otrokom.

Prav tako sem lahko vzel dodatne stranke, ko me je prvi spet napotil na nekoga drugega. Prav tako sem imel svoje nekdanje kolege, ki so me povezali z ljudmi. Od doma sem lahko delal za 50% več let.

V nekaj letih sem potrojil svoj dohodek, medtem ko sem tudi zmanjšal delovni čas s 40 na 50 ur na teden, na 20 do 30 ur na teden. Z možem sva sčasoma imela še enega otroka in smo lahko najeti več nanodelcev, zato smo zaradi storitev, kot so naše dlake, uspeli uravnotežiti našo kariero in družino.

"Te stvari ne mislim razkošje."

Že leta sem imel čiščenje dame dvakrat na teden. Zakaj bi želel preživeti čas zložiti perilo, ko bi lahko 350 $ uro v istem času? Na koncu je veliko ceneje, da ga prenesem.

In brez moje varuške, ne bi mogel opravljati svetovalnih koncertov, ki so zahtevali, da sem na mestu. Lahko bi naredil morda tretjino dela in moral bi zmanjšati potencialne dohodke.

Seveda sem občasno naletel na nekaj čudnih situacij, ko sem ljudem povedal o takšnih stvareh. Pravkar se spominjam svoje sestre imela da bi imela varuško s hišo in hišo, ko je ugotovila, da jo imam. Poleg tega majhnega družinskega ljubosumja nismo imeli preveč odklonilcev, saj tudi mnogi od mojih sosedov delajo enako.

Pomagal mi je ohranjati mojo profesionalno podobo, medtem ko sem pokazal, da ljudje resno delam svoje freelancing delo. Zaradi tega ne mislim, da so te stvari razkošje. To so kakovost življenja.

Imeti otroke je bila najboljša stvar, ki sem jo kdaj naredila v vsem svojem življenju. In ob tem so mi pomagale s temi storitvami.

Priporočena: