Kako ostati zunaj dolžniških kreditnih kartic

Kako ostati zunaj dolžniških kreditnih kartic
Kako ostati zunaj dolžniških kreditnih kartic

Video: Kako ostati zunaj dolžniških kreditnih kartic

Video: Kako ostati zunaj dolžniških kreditnih kartic
Video: I Built My DREAM Porsche 911 Turbo & Failed HORRIBLY.. 2023, Oktober
Anonim
Poslušalec podcastov Jesse sprašuje:
Poslušalec podcastov Jesse sprašuje:

Pravkar sem dobil svojo prvo kreditno kartico in potrebujem nasvet o najboljšem načinu uporabe, da ne bi prišel v finančne težave, kot so mnogi moji prijatelji. Kateri nasveti imate?

Tukaj je 6 nasvetov, kako uporabljati kreditno kartico pametno, ostati brez zadolženosti in zgraditi svoj kreditni rezultat:

  1. Naročite samo tisto, kar si lahko privoščite plačati vsak mesec. Plastica v svoji denarnici se lahko zdi vabilo, da se preveč zaračuna, vendar to ne bo. Milijoni ljudi vsak dan uporabljajo kreditne kartice, vendar nikoli ne plačajo enake obresti ali provizij, ker vsak mesec plačajo svoj račun v celoti in pravočasno.
  2. Sledite plačilom s kreditno kartico, kot je debetna kartica. Trik za odgovorno uporabo kreditnih kartic je, da vsaka bremenitev iz računa vašega računa odbije, kot če bi kupili z debetno kartico. To vam preprečuje porabo več, kot ste v banki, vendar vam omogoča, da si nagradite s kreditnimi karticami.
  3. Pošljite več kot eno plačilo na mesec. Namesto enkratnega plačila družbi za kreditne kartice, ko pride račun, pošljite plačilo vsak drugi teden. To je zelo enostavno, če uporabljate spletno bančništvo in plačate račun. Preverite stanje vaše kreditne kartice na spletu in nato začnite e-plačilo s svojega bančnega računa.
  4. Ne porabite več, če se vaša kreditna meja poveča. Če ste bili dobra stranka, bo izdajatelj vaše kreditne kartice sčasoma dvignil kreditno mejo. Nikoli ne dovolite, da bi vam povečana kreditna meja spodbudila, da boste porabili več, kot si lahko takoj privoščite.
  5. Uporabite kratkoročno kreditno strategijo. Ko financirate nakupovalno elektroniko ali pohištvo, s kreditno kartico, poskrbite, da ga boste lahko v celoti povrnili v kratkem času. Več časa, ko boste potrebovali, da ga plačate, več bo strošek nakupa. Na primer, če na kartico z 18-odstotno obrestno mero zaračunate računalnik v višini 2.000 evrov in plačate v dveh mesecih, bi obresti stale približno 60 evrov. Ampak, če plačate, če ste v dveh letih, boste plačali skoraj 785 $ v obresti!
  6. Izvedite plačila pravočasno. Če vsak mesec izplača izjavo o kreditni kartici, vam bo pomagal zgraditi dober kreditni rezultat v daljšem časovnem obdobju. Ker se vaš kreditni rezultat poveča, se boste lahko kvalificirali za nove kreditne račune po konkurenčnih obrestnih merah in dobili ugodno obravnavo od trgovcev, kot so zavarovalnice in komunalna podjetja.

Če želite izvedeti več o gradnji vašega kreditnega rezultata, prenesite komplet za preživetje kreditnih točk. Ta večpredstavnostni komplet vključuje video, kjer vam pokažem korak za korakom, kako priti do brezplačnega poročila o kreditih. Plus, povem vam o mojem najljubšem mestu, da bi dobili brezplačen kreditni rezultat, brez vezave. Preverite:

********** Laura Adams je nagrajenec avtorja Denarnica, Smart se premika za bogatijo. Pridobite papirno knjigo ali ebook na Amazon.com! Kliknite tukaj za prenos 2 brezplačnih poglavij knjige! Več nasvetov iz denarja

Priporočena: