Kako pogosto naj obnovim svoj 401k?

Kazalo:

Kako pogosto naj obnovim svoj 401k?
Kako pogosto naj obnovim svoj 401k?

Video: Kako pogosto naj obnovim svoj 401k?

Video: Kako pogosto naj obnovim svoj 401k?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2023, Oktober
Anonim
401k investicijsko vozilo je zelo neustrezno za upokojitev. Z vlado, ki omejuje prispevke pred obdavčitvijo na 18.500 ameriških dolarjev za leto 2018, je najvišji znesek, ki ga lahko dosežemo, maksimalno 401k.
401k investicijsko vozilo je zelo neustrezno za upokojitev. Z vlado, ki omejuje prispevke pred obdavčitvijo na 18.500 ameriških dolarjev za leto 2018, je najvišji znesek, ki ga lahko dosežemo, maksimalno 401k.

Fidelity je poročala, da je srednja vrednost bilance stanja v Združenih državah le približno 91.800 dolarjev po pregledu svojih 12 milijonov računov. To je po sedemletnem okrevanju na trgih!

Za delavce, stare 55 let ali več, je povprečno stanje 143.300 USD. To so strašne številke. Recimo, da se boste upokojili pri 60 z $ 200,000 v vas 401k in nič drugega. Lahko bi porabili samo 20.000 $ letno 10 let, dokler vam ne bo zmanjkalo denarja! Oh, kako lepo bi bilo, če bi imeli pokojnino za življenje!

NOBI VEDNO PRIHODNOST, VENDAR VSEM ALI PREVZEMA

Pomembno je zavedati, da nič ne gre več ali več navzdol. Splošna pot je navzgor in na desno zaradi inflacije, vendar je med njimi vedno veliko volatilnosti. To je trenutno bull trg v delniških družbah. Korporacije so denar in nakup odkupne zaloge. Uprava Trump načrtuje znižanje stopnje davka od dohodkov pravnih oseb s 35% na 15%. Če se prenesejo, se takoj povečajo zaslužki in vrednotenja se takoj znižajo. Kljub temu se obrestne mere gibljejo nazaj, cene nafte se vračajo zaradi znižanja OPEC, davki se lahko povečajo na 33% z 28% za milijone Američanov, ki posamično ustvarjajo več kot 112.500 $, svet pa ni prepričan o tem, ali nova uprava bodo učinkoviti.

Kaj morate storiti, je, da svojo 401k uspešnost v kontekstu. Vedno primerjajte uspešnost poslovanja z letom do zdaj z 10-letnim donosom obveznic. To je vaša brez tveganja stopnja donosa.

Zgodovinsko gledano so zaloge presegle stopnjo tveganja brez tveganja za okoli 4%. S stopnjo tveganja brez tveganja trenutno znaša približno 2,4%, dobite pričakovano donosnost približno 6,5%. Z S & P 500 se je povečal še za 8% leta 2016 in za več kot 200% od februarja 2009 so bili vlagatelji dobronamerno nagrajeni. Vendar pa bi namesto veselja, bolj skrbno razmišljali o srednjem vračanju. Bolj ko presegamo zgodovinska povprečja, večja je verjetnost, da tvegamo slabe rezultate, in obratno.

Ponovna prilagoditev 401k je pomembna, saj se lahko sčasoma spreminjajo velikosti položajev. Prepričana sem, da če ste v 6-12 mesecih nebalansirali svojo 401k, je položaj vašega delnic veliko višji, kot bi verjetno želeli. Tvoja obveznica je verjetno nižja. Pomembno je, da preverite vsaj dvakrat letno, da zagotovite, da vaše naložbe ustrezajo vašemu tveganju.

Ko zbrišete razumno velikost matice, je zapoved številka ena, da zapomnijo Ne izgubite denarja! Dokler lahko rastejo z razumno stopnjo nad inflacijo, medtem ko boste še naprej zaslužili aktivni dohodek iz vaše zaposlitve ali pasivnega dohodka iz vaših naložb, bi morali biti v redu.

Ta grafikon preverite z donosi po razredih sredstev za desetletje. Nobenega razreda sredstev ni imelo zelenih pozitivnih rezultatov vsakega desetletja. Zato je raznovrstnost in uravnoteženje ključnega pomena!

Vrstni razred se vrne po desetletju
Vrstni razred se vrne po desetletju

401K REALIZACIJSKI MISLI PROCES

1) Vprašajte se, ali ste voljni ali medved o prihodnosti. Nato pojasni nekoga, zakaj misliš, kako se počneš. Če nekdo lahko razložiš svoje stališče na skladen način, si lahko na nekaj. Samo vedite, da je splošni trend up.

2) Preverite najnovejši 10-letni donos obveznic in dodajte z razumno premijo za tveganje v višini 4%, da dobite pričakovano donosnost. Upoštevajte, da je premija za tveganje premija, ki je potrebna, da imate tvegano sredstvo. Ali obstajajo nedavne dogodke, kot so kvantitativno olajšanje na Japonskem, druga dolžniška kriza v evrih, predsedniške volitve ali naraščajoči vojaški konflikt, ki bi spremenil premijo za tveganje?

3) Primerjajte svoje leto do datuma vrnitve na vaš pričakovani donos (korak 2). Če je vaše leto do datuma vrnitev nad vašo pričakovano donosnostjo, začnite razmišljati o ponovnem uravnoteženju z obveznicami ali gotovino. Zapomnite si svoje splošne poglede na prihodnost iz 1. koraka in izvedite sodni poziv.

4) Vedno se vprašajte, kakšno je vaše strpnost. Boste udobno izgubili 10%, 20%, 30%? Ali boste lahko kupili na dipu? Ali izgubi več kot 20% resnično vas čuditi? Samo vi boste vedeli, s čim vam je udobje.

5) Lahko preverite najnovejše ocene dobička na borzi in izračunate zaslužke večkrat, če želite. Samo vedite, da so te ocene zaslužkov vedno napačne in se v tem trenutku zatekajo k kakršnemu koli trendu. Pri S & P 500 nad 2,180 je njegovo ocenjeno razmerje P / E na 25,2X. V zgodovinskem kontekstu ni poceni.

REBALANCE YOUR 401K NAJNIŽJA TWICE LETO

Image
Image

To je v redu in dandy samo dolar strošek povprečno kot stroj vsakič, ko ste plačani. Resnično, s tem ni nič narobe. Razlog, zakaj vse spodbujajo dvakrat na leto ponovno uravnotežen je zato, ker vas prisili, da kritično razmišljate o svojem portfelju in ocenite tveganje. Če lahko, preverite portfelj vsako četrtletje.

Ne potrebujete velikih premikov, kot sem naredil z mojim 401k portfeljem iz 80-odstotnega lastniškega kapitala do 21-odstotnega lastniškega kapitala. Lahko samo potegnite svoj portfelj za nekaj odstotnih točk tukaj in tam. Morda morda ne boste imeli velike razlike v celotni uspešnosti portfelja. Vendar, kar boste postali, se bo neskončno bolj zavedalo vašega premoženja, uspešnosti in kaj se dogaja v svetu, če ste uravnoteženi. Obogatite se z znanjem in mnenji!

Nikoli ne morete izgubiti, če zaklenete v dobiček.Toda, nikoli ne morete zmagati, če še niste v igri! Nadaljujte s svojimi 401k in vlagajte v svojo upokojitev. Ostanite na poti, tako da sledite svojemu 401K prihranku vodniku po starosti grafikona. Ne pozabite, da se ne morete zanašati le na svojo 401K v upokojitvi. Morate združiti svojo 401K z vašimi davčnimi prihranki, alternativnimi tokovi prihodkov in upajmo, da bo socialna varnost imela priložnost preživeti dostojno življenje po delu. Zaslužiš si!

Image
Image

Priporočilo za gradnjo več bogastva

Najboljši način za gradnjo bogastva je, da se z vašim financiranjem prijavite z osebnim kapitalom. So brezplačna spletna programska oprema, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 28 različnih računov (posredništvo, več bank, 401K ipd.) Za upravljanje mojih financ.

Zdaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo računi moje delnice, kako napreduje moja neto vrednost in ali plačujem preveč v 401K pristojbinah ali ne. Njihov 401K Fee Analyzer me prihranil več kot 1.700 $ letno zaradi svoje analize! Končno so nedavno začeli s svojim neverjetnim kalkulatorjem za upokojitev pokojnin, ki potegne vaše dejanske podatke in izvaja simulacijo Monte Carlo, da bi vam omogočil globoko vpogled v svojo finančno prihodnost. Osebni kapital je brezplačen in manj kot eno minuto se prijavite. To je eno od najbolj dragocenih orodij, ki sem jih našel za pomoč pri doseganju finančne svobode.

Kalkulator načrtovanja upokojitve osebnega kapitala. Kliknite, če želite videti, kako delate
Kalkulator načrtovanja upokojitve osebnega kapitala. Kliknite, če želite videti, kako delate

O avtorju: Sam je začel vlagati lasten denar, odkar je leta 1995 prvič odprl posredniški račun Charles Schwab online. Sam je rad veliko vlagal, zato se je odločil, da bo kariero iz naložb porabil naslednjih 13 let po kolidžu na Wall Streetu. V tem času je Sam prejel MBA iz UC Berkeley s poudarkom na financah in nepremičninah. Postal je tudi serija 7 in serija 63 registrirana. Leta 2012 se je Sam lahko upokojil pri starosti 35 let, predvsem zaradi njegovih naložb, ki sedaj v pasivnem dohodku ustvarjajo več kot 200.000 dolarjev na leto. Sam zdaj preživlja svoj čas igranja tenisa, preživljanja časa z družino in pisanja na spletu, da pomaga drugim pri doseganju finančne svobode.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje. Zdaj je bolj pomembno kot kdajkoli, da ostanejo na vrhu vaših financ.

Priporočena: