Kako pogosto plačati kreditno kartico

Kako pogosto plačati kreditno kartico
Kako pogosto plačati kreditno kartico

Video: Kako pogosto plačati kreditno kartico

Video: Kako pogosto plačati kreditno kartico
Video: Япония - продвинутая страна! Или нет? Почему японцы до сих пор используют дискеты 2023, Oktober
Anonim

Jessica je objavila na spletni strani Facebook Girl:

Vedno sem se spraševal, ali je ugodno pošiljati 2 manjša plačila na mesec na kreditno kartico v primerjavi z 1 velikim plačilom samo enkrat na mesec. Vem, da je hudič verjetno v podrobnostih, kdaj in kako banka izračuna obračunavanje obresti, ali obstaja kalkulator kjerkoli, ki ga lahko uporabite?

ODGOVOR: vsak mesec vam pošilja več kot eno plačilo na kreditno kartico, vam lahko pomaga pri boljšem upravljanju denarja in prihranku obresti. Evo kako: Kreditne kartice vam zaračunavajo dnevno obrestno mero - to je letna stopnja, deljena s 365 - na stanje vašega računa. Imate podaljšano dobo, ki traja do datuma zapadlosti računa - tako, če zaračunate novo obleko in v celoti plačate svoj račun, se ne obresti. {C} To pomeni, da iz meseca v mesec nikoli nimate bilance, ni finančne prednosti za plačilo računa prej kot datum zapadlosti. Vendar pa lahko plačilo enkrat na teden ali vsak drugi teden še vedno pomaga, da pametno upravljate z denarjem.

V svoji knjigi Smart Girl's Smart Moves to Grow Rich, priporočam uporabo kreditne kartice za nagrade, vendar ga obravnavam bolj kot debetno kartico, v kateri preneseš sredstva, da bi jo plačevala pogosteje kot enkrat mesečno. Na ta način nikoli ne mislite, da imate več denarja, kot si res! Če imate mesečno mesečno razmerje s kreditno kartico, prej boste plačali nekaj ali celo vse, kar je manj kot obresti na računu. Koliko denarja lahko prihranite tako, da plačate več kot eno plačilo s kreditno kartico na mesec, je odvisno od obrestne mere, ki ste jo zaračunali, zneska plačila, ki ste ga plačali, in neplačanega zneska, ki ga dolgujete. Kalkulator dnevne obračunske obrestne mere lahko uporabite, če želite ugotoviti dnevno obrestno mero, ki jo plačujete na neporavnani kreditni kartici.

Se sprašujete, katera finančna orodja uporabljam za več zaslužka, prihranite več in izpolnite več z mojim denarjem? Kliknite tukaj, da dobite več kot 25 mojih najljubših orodij za financiranje in produktivnost. Prijavite se za brezplačne tedenske posodobitve e-pošte za več nasvetov, virov, videoposnetkov in Q & As! Povežite se z mano po spletu na socialnih spletnih mestih, kot so Facebook, Twitter in Google+

Kliknite tukaj za prenos 2 brezplačnih poglavij knjige!

Iz slike iz Shutterstocka

Več nasvetov iz denarja

Priporočena: