Koliko je povprečni dolg po kreditnih karticah na gospodinjstvo?

Kazalo:

Koliko je povprečni dolg po kreditnih karticah na gospodinjstvo?
Koliko je povprečni dolg po kreditnih karticah na gospodinjstvo?

Video: Koliko je povprečni dolg po kreditnih karticah na gospodinjstvo?

Video: Koliko je povprečni dolg po kreditnih karticah na gospodinjstvo?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Oktober
Anonim
Kolikokrat ste umaknili gotovino samo, da bi nekaj dni kasneje izginili z malo zamisli, kje je šlo vse? S čim večjim izdatkom za moje kreditne kartice dobim priročen dandy pie grafikon in razčlenitev vrstic na koncu vsakega meseca, da vidim, kje je moj denar. Poleg tega dobim vse te sočne nagradne točke, ki se resnično začnejo spuščati skozi čas.
Kolikokrat ste umaknili gotovino samo, da bi nekaj dni kasneje izginili z malo zamisli, kje je šlo vse? S čim večjim izdatkom za moje kreditne kartice dobim priročen dandy pie grafikon in razčlenitev vrstic na koncu vsakega meseca, da vidim, kje je moj denar. Poleg tega dobim vse te sočne nagradne točke, ki se resnično začnejo spuščati skozi čas.

Povprečno gospodinjstvo dolguje $15,191 ki temelji na podatkih iz zvezne rezerve in Nerd Wallet, generatorja kreditne kartice. Izpustijo tudi $7,191 številka za povprečni dolg s kreditno kartico za "nezadostna gospodinjstva". V skladu z orodjem Experian Intelliview je bilo povprečno stanje kreditne kartice na potrošnika $3,779 v 1Q2013. Vendar pa so potrošniki z nizkimi bonitetnimi rezultati - na primer "D" v območju VantageScore - imeli povprečni dolg po kreditni kartici $5,965. Nazadnje, glede na CreditCards.com povprečni dolg kreditne kartice na odraslo osebo v ZDA, brez kartic z ničelno bilanco in trgovinskimi karticami $4,878. Povprečni dolg na kreditno kartico, ki običajno prejema bilanco, je $8,220. In povprečni dolg na kreditno kartico, ki običajno ne nosi bilance, je $1,037 (mora biti enaka poraba).

Težko je ugotoviti, katera je prava številka, ker se zdijo previsoka in vsa lokacija, glede na srednji dohodek gospodinjstva, znaša okrog 51.000 ameriških dolarjev. Eden od načinov iskanja boljšega povprečnega dolga za kreditno kartico in porabe številke je preprosto pridobiti več podatkovnih točk s kratkim štirim vprašanjem spodaj.

Vpliv na višino povprečnega dolga revolving kreditnih kartic na gospodinjstvo je v veliki meri odvisen od dohodka. Morda boste imeli presenetljivo 15.000 dolarjev dolgov v revolving kreditni kartici, vendar če ste milijon dolarjev letno, koga briga? Bolj primeren ukrep je povprečni mesečni mesečni dolg s kreditno kartico do povprečnega mesečnega bruto dohodka.

Zmedeno je, da ni jasno, ali so ljudje, ki mesečno plačujejo račune za kreditne kartice, vključeni tudi v povprečni dolg po kreditni kartici na gospodinjstvo. Konec koncev, ko nekaj plačam na svoji kartici, imam brezobrestni dolg 28-31 dni, odvisno od meseca, dokler ne plačam račun v celoti. Rešitev je preprosto izračun povprečne kreditne kartice porabiti mesec do povprečnega mesečnega bruto dohodka in izračunati povprečni dolg obraćunskih kreditnih kartic na mesec do povprećnega mesećnega bruto dohodka, da bi dobili bolj temeljito sliko.

MESEČNI ODHODKI ZA MOČ POVPREČNIH KREDITNIH KARTIC

Prijavil sem se v račun moje kreditne kartice, da vidim, koliko sem porabil zadnjih štirih mesecev, in tukaj sem našel:

Maj 2014 - 3.001 $ (mora kupiti novo pečico)

April 2014 - 1.940 $

Marec 2014 - 1.709 $

Februar 2014 - 1.910 $

Moj povprečni mesečni izdatek za kreditne kartice med tremi kartami je torej 2,140 $ v zadnjih štirih mesecih. Verjetno bom preživel še 3.000 dolarjev v juniju zaradi mojega londonskega potovanja, vendar veliko teh stroškov poteka po svoji kartici podjetja, saj bom srečal več poslovnih partnerjev. 2.140 $ primerja ugodno na 3.779 $ - 15.191 $ v dolžniških kreditnih karticah za povprečno zadolženo gospodinjstvo.

Moj povprečni obnavljajoči dolg po kreditni kartici na mesec je 0 evrov, ker ga vsak mesec plačam, namesto da bi plačal 10% + stopenj.

DOHODEK MEDIJSKEGA GOSPODINJSTVA

Image
Image

Na strani dohodka je moj mesečni bruto dohodek več kot 10.000 USD s kombinacijo pasivnega dohodka, podjetniškega dohodka, dohodka za poučevanje tenisa in dohodka od svetovanja. Zato je moje razmerje za izdajo kreditne kartice dohodka manj kot 21,4% ($ 2,140 / 10.000). In glede na porabo moje kreditne kartice predstavljam 90% vseh mojih odhodkov, razen hipotek, in moj primarni hipotekarni dolg je manj kot 25% mojega mesečnega dohodka, je moja stopnja varčevanja več kot 50%. Precej preprosto.

Moj povprečni mesečni revolving kreditni kartici dolga dohodka je 0 ($ 0 / $ 10,00 = 0).

IZRAČUNITE IN PRIMERITE VAŠE LASTNE ŠTEVILKE

Tabeliranje vaše povprečne mesečne porabe s kreditno kartico in dolga povprečne mesečne revolving kreditne kartice ter primerjanje z nacionalnim povprečjem je dobra vaja. Tudi za tiste, ki se bodo obnavljali z dolgimi kreditnimi karticami, upam, ker na splošno ne morete imeti velikih dolgov s kreditno kartico brez velikega dohodka.

Verjamem, da večina ljudi, ki pridejo v finančne težave, imajo več težav s porabo kot problem dohodka. Izdatki za kreditne kartice so veliko bolj obvladljivi kot več denarja, saj zaposlenec v povprečju dvigne povprečno 2% na leto na nacionalni ravni in podjetništvo je brutalno težko. Odhodki s kreditnimi karticami pa se lahko na mesec spreminjajo divje.

Ali se sprašujem, zakaj se povprečni Američan srečuje s težko upokojitvijo z mesečnim dolgom s kreditno kartico do mesečnega bruto dohodka na 357% (15.000 $ deljeno z $ 4.250 = mesečna bruto plača v višini 51.000 USD mediana letne plače)? Nemogoče je prihraniti, če dolgujemo 3,57X več v dolgovih s kreditno kartico, kot pa v enem mesecu. Optimisti lahko rečejo, da če primerjamo dolgove s kreditno kartico v višini 15.191 dolarjev na srednjo vrednost letno dohodek (30%), stvari se ne zdijo hude, ampak koga šalimo? Tudi če primerjamo bolj konservativno $ 4.878 revolving kreditnih kartic do mesečne bruto dohodka v višini 4.250 $, je revolving kreditne kartice še vedno več kot 100% dohodka. Strašno.

Če ne morete več zaslužiti, zmanjšajte porabo. Če ne morete zmanjšati porabe, naredite več denarja. Če ne morete zmanjšati porabe in ne morete več zaslužiti, boste prispevali k povečanju razlike v bogastvu.Če lahko zmanjšate porabo in zaslužite več denarja, ste na poti do morebitne finančne svobode.

Nalaganje …
Nalaganje …
Nalaganje …
Nalaganje …
Nalaganje …
Nalaganje …
Nalaganje …
Nalaganje …

Chart kredit: Nerd denarnica in svetovalec perspektive.

PRIPOROČILA

Track Your Net Worth Brezplačno: Da bi povečali neto vrednost, je pomembno temeljito razumeti podrobnosti vaše neto vrednosti. Ljudje porabijo več, kot si mislijo in prihranijo manj, kot si mislijo. Lažna prepričanja sčasoma povzročajo škodljive posledice, saj se ljudje sprašujejo, kje je bil njihov denar. Takoj, ko sem pred 12 leti začel spremljati svojo neto vrednost s pomočjo dokumenta Excel, sem lahko optimiziral svoj denar za največje donose.

V letu 2012 sem se prijavil na brezplačno finančno nadzorno ploščo osebnega kapitala, ki sledi vaši neto vrednosti za vas, ko povežete vse naše račune, analizirate portfelj svoje naložbe za pretirane pristojbine, mesečno analizirate denarni tok in pomagate napovedati svojo upokojitev.

Preverite svojo strokovno kreditno oceno danes: Za samo 1 $ lahko preverite, kaj je vaš najnovejši Experian kreditni rezultat ravno s svoje spletne strani. Dobro je, da vidite, kakšen je vaš kreditni rezultat, preden zaprosite za posojilo. Če je pod 720, ne boste dobili najboljše stopnje, vendar pa lahko vsaj preživite nekaj časa, da izboljšate svoj rezultat. Poleg tega ima ena od štirih kreditnih poročil napake, ki negativno vplivajo na kreditni rezultat. Imel sem 7-letni električni račun, ki mi je zdrobil kreditno točko za 100 točk in skoraj izstopil iz mojega hipotekarnega refinanciranja. Strašljiva stvar je, da nisem vedel več let! Preverite svojo kreditno točko danes.

Iščete odlične potne nagrade kreditne kartice? Oglejte si kartice Chase Sapphire Preferred® in druge. Svojo Chaseovo kreditno kartico uporabljam za vse moje poslovanje in porabo za potovanje, da dobim točke za več brezplačnih potovanj, zavarovanja v primeru izgube torb ali mojega poleta in več zavarovanja za okvarjene izdelke, ki jih kupim in želim vrniti. Vsak mora imeti kreditno kartico za brezplačen 30-dnevni kredit. Prepričajte se, da vsak mesec v celoti plačate svojo kreditno kartico! Preverite nekaj prednosti:

  • Zaslužite 50.000 bonus točk, ko porabite 4.000 $ za nakupe v prvih 3 mesecih od odprtja računa. To je ~ 650 dolarjev.
  • Namenjen je najboljši kreditni kartici za nagrade za potovanja po reviji MONEY.
  • Dobiš 2 x točke za potovanje in jedilnico v restavracijah in 1 točko na dolar, porabljen za vse druge nakupe.

Posodobljeno za leto 2017 in pozneje.

Priporočena: