Koliko moram narediti kot podjetnika, da bi zamenjal dohodek iz delovnega časa v mojem dnevu?

Kazalo:

Koliko moram narediti kot podjetnika, da bi zamenjal dohodek iz delovnega časa v mojem dnevu?
Koliko moram narediti kot podjetnika, da bi zamenjal dohodek iz delovnega časa v mojem dnevu?

Video: Koliko moram narediti kot podjetnika, da bi zamenjal dohodek iz delovnega časa v mojem dnevu?

Video: Koliko moram narediti kot podjetnika, da bi zamenjal dohodek iz delovnega časa v mojem dnevu?
Video: САЛО. ЖАРЕННАЯ КАРТОШКА С ЛУКОМ. УЧУ ДЕТЕЙ ГОТОВИТЬ 2023, September
Anonim
Podjetništvo je odlično zaradi visoke povezanosti med naporom in uspehom. Začetek lastne spletne strani, kot je ta, je zelo poceni in enostavno narediti danes. Če želite avtonomijo in verjamete, da imate, kar je potrebno za ustvarjanje dohodka iz tankega zraka, pojdite na to! Nihče ne bo kriv za vaše neuspehe, tako kot nihče ne nagrajuje, ampak vi za svoje zmage.
Podjetništvo je odlično zaradi visoke povezanosti med naporom in uspehom. Začetek lastne spletne strani, kot je ta, je zelo poceni in enostavno narediti danes. Če želite avtonomijo in verjamete, da imate, kar je potrebno za ustvarjanje dohodka iz tankega zraka, pojdite na to! Nihče ne bo kriv za vaše neuspehe, tako kot nihče ne nagrajuje, ampak vi za svoje zmage.

Vsakdo, ki se nenehno pritožuje glede svoje službe, bi moral podjetju omogočiti, da se bo verjetno nikoli več ne pritožuje. Dnevno delo je sprehod v parku v primerjavi s podjetništvom zaradi potrebe po nositi več različnih klobukov, npr. računovodja, poslovanja, trženja, prodaje, producenta.

V tem prispevku želim narediti grobo oceno, koliko morate narediti kot podjetnika, da bi dobili enakovreden denar kot delavska čebela. Upajmo, da vam bo ta posta dala boljšo idejo, preden bo prišlo do skoke vere. Konec koncev, ne želite zapustiti svojega dela in umreti sama, ali ne? Ni medu, ko nimaš denarja.

PODJETNIŠKI DOHODEK V ZVEZI Z DNEVNO DOBIČEK DO DENARJA

Oglejte si ta grafikon, ki sem ga sestavil na podlagi plače v višini 100.000 dolarjev na dan. Na grafikonu sta dve komponenti: 1) Koliko je vaša dnevna plača za službo resnično vredna, potem ko ste dodali vse ugodnosti, 2) koliko delavca ni treba plačati, ker ni podjetnik.

Image
Image

Pregled grafikona:

* Resnična vrednost dnevnega dela: Uporabil sem zelo značilne ugodnosti za zaposlene v višini 100.000 dolarjev na leto. Jasno je, da bodo nekatera podjetja zagotavljala bolj plačane počitnice, manj 401k ujemanje, boljše tekoče usposabljanje zaposlenih in višje življenjske stroške. Na nekaterih področjih, kot je bančništvo, lahko bonus ustreza večkratnikom osnovne plače. Na splošno pa ocenjujem, da je resnična vrednost vašega dela 1.3-kratna vaša plača (glejte zgornjo polovico zgornjega grafikona "Kaj dobiš kot zaposleni" 130.800 ameriških dolarjev).

* Izvajalec plače preusmeritev: 1.3X je tudi večkratnik, za katerega verjamem, da lahko izvajalec uporabi za izračun, koliko več si mora zaslužiti za enakovreden dohodek iz delovnega časa. Izvajalec se odreče ugodnosti, kot so zdravstvena oskrba, plačani čas, načrt za upokojitev pred obdavčitvijo, usklajevanje 401k, možnosti, življenjsko zavarovanje, invalidnost in zagotovljeno 40-urno delo s polnim delovnim časom na teden. Nekateri izvajalci dejansko zaračunavajo veliko več kot 1,3X dnevno ekvivalentno delovno mesto.

* Poslovni tip: Uporabljam poslovni model podjetja, npr. internet. Obstajajo nekatera podjetja, ki so zelo težka za investicije. Toda to so podjetja, ki bi jih posamezniki verjetno ne bi šli. Če domnevate, da posameznik vstopi v maloprodajno podjetje, kot je prodaja pečenega blaga ali oblačil, bi najem "pisarne" streljal čez streho, kar bi pomenilo tudi stroške prodanih proizvodov.

* Računovodske predpostavke: Vse postavke pod "Kaj vam ni treba plačati kot zaposleni" so vsi poslovni stroški. Kot rezultat, lahko 29.650 USD odštejemo od prihodkov na nižje davke. Če prevzamemo 30-odstotno efektivno davčno stopnjo, se pravi strošek zmanjša na približno 20.755 ameriških dolarjev, kar pomeni, da je velik delež potreben kot podjetnik, ki bi nadomestil dnevni dohodek za zaposlitev, ki je bil blizu 1,5-krat. Poleg tega se delodajalec za OASDI + HI fazira na 117.000 dolarjev, kar pomeni, da obstaja konvergenca pri višjih dohodkih. Razlog za to, da sem 1,6X večkrat v grafikonu, je konservativen. Če je bil vaš skupni poslovni prihodek v prvem letu 30.000 dolarjev, vendar ste imeli vse te potrebne stroške, bi na koncu skoraj nič storili. Ker zaposleni, ki znaša 30.000 dolarjev, bo veliko lažje.

* Podjetniško zahtevani poslovni prihodki: Ocenjujem, da mora podjetnik ustvariti 1,6X več kot en dan zaposlitve, da bi prišel enako. Območje je verjetno nekje okoli 1.3 - 2X v večini primerov. Kot vidite iz grafikona, mora podjetnik plačati dodatne davke, honorarje in izdatke za povečanje svojega poslovanja. Zabaven udarec v hlače je, da če podjetnik ne uspe, ne more zahtevati zavarovanja za primer brezposelnosti kljub plačanim davkom. Z višjimi dohodkovnimi stopnjami je podjetniški operativni vzvod, saj mu ni treba trdo delati za isti dohodek. Ocenjujem, da pri stopnjah dohodkov nad 500.000 $, obstaja nižji multiplikator, potreben za podjetnika, da ponovi dnevno delovno mesto.

TABELA ZA PREVERJANJE PRIHODKOV ZA PODJETNIŠTVO DO DNEVNEGA DOHODKA DO POSLOVANJA

To je priročen dandy grafikon, če ste trenutno podjetnik, ki si želi dati vse in se vrniti na dnevno delo, saj je veliko lažje. Kot vidite, vam ni treba narediti toliko dela za nekoga drugega, ker bo vaš delodajalec poskrbel za veliko stroškov, ki ste jih nekoč imeli. Ta grafikon je tudi odličen način za primerjavo s podjetniki, ki javno poudarjajo svoj dohodek. Čim višje so številke, bolj so izkrivljeni rezultati.

Image
Image

TABELA ZA PREJEMANJE DNEVNEGA PRIHODKA DO POSLOVNEGA PRIHODKA

Ta grafikon je zelo pomemben za učenje za vse, ki želijo, da bi svoje odpuščanje inženirjev postal podjetnik. Povedal vam bom iz dolgoletnih izkušenj, da je enakovredna podjetniška plača zelo težka. Ampak, če začnete pridobivati vlečenje, svoboda in zadovoljstvo, ki ga pridobite, pomagajo nadomestiti razliko v dohodku. Pri višjih stopnjah dohodka se število človeških podjetij v primerjavi z davčnimi zgornjimi mejami OASDI + HI zniža za 117.000 ameriških dolarjev in je več podjetniških vzvodov.

Image
Image

PREPOVEDANO JE

Zanimivo je, da se zdi, da je pretvorba dohodka podjetništva na dnevni dohodek na delovnem mestu bolj smiselna (2. miza) v primerjavi s pretvorbo dohodkov iz delovnega časa v podjetniški dohodek (3. tabela). Na primer, vidim, kako 250.000 $ v podjetniškem dohodku ustreza približno 156.250 dolarjev za dohodek od dela na podlagi izkušenj. Obstaja veliko 156.250 $ letno delovnih mest, ki bi jih lahko dobili, če ne bi več želeli biti 250.000 $ letno podjetnika, npr. svetovalec, bankir, odvetnik, inženir.

Težje je razumeti, da je treba 250.000 $ na leto, kot podjetnik, ki bo zamenjal 156.250 $ letno službo. Če pogledate višje številke prihodka, postane bolj zastrašujoče, npr. $ 400.000 v podjetniškem dohodku, ki bo nadomestil 250.000 dolarjev na dan. Dobra stvar podjetniškega dohodka je, da obstaja veliko večji premer in vzvod. Poleg tega ustvarjate podjetje kot podjetnik, ki bi ga lahko nekega dne prodal.

Razlog za to prekinitev je verjetno moja pristranskost, ker v podjetniškem dohodku ni dosegel najvišjega zneska, ki sem ga dosegel v svojem dnevnem dohodku od dela. Večina od nas so delavske čebele, zato je težje razumeti podjetniški dohodek. Drugi razlog za prekinitev je, da preprosto ne vem, da veliko podjetnikov, ki ustvarijo 250.000 dolarjev na leto ali več, iz poslovanja pred davki. Ker je veliko ljudi, za katere vem, da ustvarijo 250.000 $ ali več na svojih delovnih mestih. Heck, tudi naš upokojeni šef policijskega šefa SF-a je okoli 250.000 dolarjev na leto v pokojninskem denarju.

Pojdite na hibridno pot

Res sem veliko časa razmišljal o teh grafikonih kot osebi, ki je od 13 let odšla kot zaposlena na štiri leta kot podjetnik. Prepričan sem, da se bodo moji pogledi še bolj spremenili, če bom več podjetniških let pod mojim pasom. Ampak za zdaj, vsak dan zaposlitev spodbuja, da resnično razmišlja o zgornjih številkah, preden se skok vere. Začnite svojo spletno stran na strani in zaslužite nekaj denarja, medtem ko delate dnevno službo.

Tukaj je pravi primer mojega prijatelja blogerja, ki je začel svojo spletno stran v letu 2012 in zdaj ustvari približno 150.000 dolarjev na leto od svoje spletne strani in še 180.000 $ letno, pri posvetovanju z dohodkom zaradi priznanja svoje strani. Začetek spletnega dnevnika ali spletnega poslovanja je resnično eden izmed najboljših načinov, kako iti, ker je prilagodljiv, poceni in vam omogoča, da se na spletu znajdete za nove priložnosti.

Ena stvar, ki jo zaposleni štejejo za samoumevno, je skladnost njihove plače. Vsakih dveh tednov ali vsak mesec boste plačani, dokler vaše podjetje ne bo v stečaju. Kot podjetnik, vsak mesec je avantura, vendar je vredno pustolovščine z neomejeno navzgor!
Ena stvar, ki jo zaposleni štejejo za samoumevno, je skladnost njihove plače. Vsakih dveh tednov ali vsak mesec boste plačani, dokler vaše podjetje ne bo v stečaju. Kot podjetnik, vsak mesec je avantura, vendar je vredno pustolovščine z neomejeno navzgor!

Če ustvarite 120.000 dolarjev za podjetnika, to ni slabo, vendar je to res samo približno 80.000 dolarjev letno kot zaposleni. Moje priporočilo je, da se čim dlje časa osvežite, dokler ne veste, ali je vaš podjetniški dohodek šest mesecev zapored pokritje vseh osnovnih stroškov. To je točka, kjer bi morali biti prepričani, da se skok vere in pojdite za podjetniško slavo!

PRIPOROČILA

Začnite svojo spletno stran in izboljšajte svojo prihodnost. Oglejte si moj vodnik po korakih za navodila, kako lahko začnete spletno mesto, kot je moje, v manj kot 30 minutah za samo 2,95 $ / mesec. Spletna stran legitimira vaše podjetje in postane vaš spletni portal. Niti dan ne gre, če nisem hvaležen za začetek leta 2009. V samo 2,5 letih sem lahko zapustil svojo službo in bil brezplačen. Vsakdo bi moral izkoristiti internet, da bi zgradil blagovno znamko, zgradil podjetje in postal nepovezan iz pisarne, da bi živel v svojem življenju!

Pogajati Odpoved ko zapustite: Del razloga, s katerim danes včlišam to delovno mesto, je, ker sem se lahko pogajal o odpravnini iz mojega 11-letnega delovnega časa, ki je predvideval šest let življenjskih stroškov, da bi sledil mojim sanjam kot podjetnik in pisatelj. Moonlighting na vašem stranskem delu med delom vašega dnevnega dela je res pot, ker večina podjetij ne uspe. Če se želite naučiti, kako se pogajati o odpravnini, preberite mojo knjigo »Kako inženirji svoje odtujenosti: naredite majhno srečo s pripovedovanjem«. Nikoli ne zapusti, umakni se. Knjiga je bila razširjena za leto 2016 in naprej za svojo drugo izdajo. Mnogi bralci so zapisali, da so se zahvaljujoč knjigi lahko pogajali o 20.000 $ + odpravninah.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje. Z 401k maksimalno omejitvijo prispevka, ki bo dosegel 18.500 dolarjev za leto 2018, in stroški zdravstvenega varstva, ki se nadaljujejo na balon, oportunitetni stroški za podjetnika in samostojnega delavca še naprej naraščajo. Priporočam, da si za eno leto ali dve delate s polnim delovnim časom, da ugotovite, ali lahko pridobite oprijem, preden prevzamete skok vere.

Priporočena: